REISEN ER SPONSET AV EXPEDIA

We're in Amsterdam

The view from our rom!

We're in Amsterdam

We're in Amsterdam

Mmmm..

We're in Amsterdam

Av alle byene jeg har gjettet de siste dagene, var ikke Amsterdam en av dem. Men her gikk altså turen til, og fy så fint det er! Vi stooorkoser oss. Jeg har aldri vært i Amsterdam tidligere, men må si at jeg er veldig positivt overrasket. Det er så vakkert her, og vi bor på hotellet Pulitzer Amsterdam – et nydelig nyrenovert fem stjerners hotell midt i smørøyet med den fineste utsikten. Så fort vi ankom hotellet freshet vi oss litt opp før vi dro ut på sightseeing for å bli kjent med området rundt hotellet. Vi havnet selvfølgelig opp på Zara (..) I kveld skal vi spise på en populær restaurant som heter Moeders, som Expedia har booket for oss i forveien. Den har eksistert siden 1990, og da var det visst slik at alle måtte ta med seg bestikk, tallerken og glass selv. Vel, jeg har ikke akkurat prioritert plass i kofferten til det, så jeg håper de har endret litt på rutinene i dag! Ha en fin kveld ♥

Of all the city I guessed, Amsterdam was not one of them. I have never ever been here before, so I’m really happy to get the chance to visit this beautiful city with my best friend! We’re having such a good time, you can’t even imagine. The hotel we’re staying at is a five star hotel called Pulitzer Amsterdam and it’s really nice. We got the warmest welcome with gifts, fruit and wine! After we arrived we did some sightseeing and explored the neighborhood. It’s so beautiful here, right in center of everything! Now we’re going out for dinner at a restaurant called Moeders. Looking forward to it!

Previous Post
Next Post

21 thoughts on “We’re in Amsterdam

 • Amsterdam er heeelt fantastisk! Skikkelig pepperkakeby-stemning. Anbefaler dere å få tak i en sykkel for å så utforske byen langs alle de vakre kanalene på 2 hjul. Så må dere definitivt sjekke ut «De 9 Straatjes», hvilket er 9 gater fylt med koselige butikker, cafeer etc. som jeg tror dere vil like. Viktig å promotere litt ekstra når man selv er halvt nederlandsk 😉 Enjoy!

  http://www.christianehalbesma.com

  • Eirin Kristiansen
   Wiiii 😀 Takk for tips Christiane!

 • Henriette
  Vil bare gi deg litt velfortjent skryt, Eirin! Du er en av få bloggere som er helt fantastisk flink på å merke innleggene sine ordentlig! Jeg blir rett og slett skikkelig glad 🙂 Ser det er flere bloggere som «glemmer» å merke, og skriver det inn flere timer senere, eller bruker skriftstørrelse 1. Bloggen din er i en helt annen liga, rett og slett! Bildene, teksten, kvaliteten du daglig viser frem, innholdet på bloggen, alle tipsene du kommer med som ikke er sponset, sjarmen du utstråler, verdiene du står for og alle timene du hver eneste dag legger ned i bloggen din. Du er den bloggeren jeg har mest tillit til, og troverdigheten bak dine annonse innlegg er så ekte! Keep going girl, jeg tror denne bloggen bare har sett begynnelsen og at vi kan vente oss mye spennende fra deg fremover. Nyt Amsterdam og noen velfortjente «fridager» sammen med bestevenninnen din, og takk for all inspirasjon du gir meg hver enste dag. God klem <3

  • Eirin Kristiansen
   Ååå, Henriette… Kjære deg! Du skulle bare visst hvor godt denne kommentaren gjorde 🙂 Denne lever jeg lenge på! Tusen hjertelig takk. Mange klemmer til deg <3

 • Susanne casandra
  Så gøy å oppleve Amsterdam 🙂 kos dere kjempe masse 🙂

 • Karoline
  Så gøy! Velkommen til vakre Nederland! Håper dere koser dere masse her i helgen og nyter den nederlandske atmosfæren 🙂

 • Marthe
  Så herlig 🙂 et siste spørsmål om Celine Armebåndet ditt Eirin, er det et helt Armebånd hvis du skjønner eller er det cuff? 🙂 <3

 • Såå koselig! Kom hjem fra Amsterdam i forrige uke! Er så fint der. Om dere liker tapas, vil jeg anbefale tia rosa! 😀
  Kos dere masse!

 • Monika
  I am excited to see more from Amsterdam!

  Love,
  http://www.thestyleventure.com

 • Åå, så gøy med en slik annerledes tur! Jeg håper dere får det helt fantastisk – Amsterdam er virkelig en nydelig by 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Tusen takk Janne 🙂 Er så koselig at du kommenterer her så ofte! Klem

 • Anne
  Så gøy! Amsterdam er nydelig. Jeg er selv på utveksling i Utrecht, 30 min med tog fra Amsterdam. Har ikke fått utforsket byen så mye enda, men enda bedre blir det jo om du deler noen tips! Kos dere!

 • Stine
  Åå kose dere masse! 🙂

  Men du, jeg lurte på hvordan det går med 100 dagers challengen for din del, er det ekstra vanskelig når du er ute og reiser f.eks. Til nå har jeg sprukket to ganger, woops! Har du sprukket enda, i såfall på hva? 😀 haha. Hadde vært gøy å høre.

  Men hvis du ikke har sprukket en eneste gang, kan du skrive litt om hvordan du har klart det? Har et ønske om flere sunne gode oppskrifter.

  • Eirin Kristiansen
   Hei Stine! Det gikk til helvette etter to måneder 😀 HAHA.. Nå er det godteri i helgene igjen. Det sier jeg meg fornøyd med!

   • stine
    Ååå ikke for å være slem, men nå ble jeg glad! Har hatt såå lyst på de lilla påskeeggene i flere dager nå 😮 stikker å kjøper de i kveld ass yolo hahaha!

Comments are closed.