Reisen er sponset av Expedia

Weekend trip with my bestie

.. To an unknown destination

Endelig var torsdagen kommet, dagen jeg har ventet og gledet meg til i noe som føles som evigheter. Det har vært noen ekstremt hektiske uker, og jeg kjenner at en liten ferie virkelig er på sin plass! I dag reiser bestevenninnen min og jeg avgårde på en skikkelig jentetur, og gjett om vi skal kose oss! Det eneste er at… Vel.. Vi vet ikke hvor vi skal reise! Ha ha ha. Dette blir min første blåtur noensinne, og til tross for den kontrollfreaken jeg er så må jeg si at jeg er overraskende rolig. Dette skal bare være kos og moro uansett hvor i verden vi ender opp! Jeg har vel i grunn godt av dette.

Finally the day I’ve been waiting for in what feels like a lifetime has finally arrived. The last weeks have been super hectic so I really feel like it’s time for a nice vacation. Today my bestie and I are heading to an unknown destination for a weekend away. We’re gonna have the time of our lives!

Weekend trip with my bestie

· Ready for a weekend away ·

Weekend trip with my bestie

Det er mange som er opptatt av en mer autentisk opplevelse når dem først er på reise. Folk ønsker gjerne å få mest mulig ut av turen, men samtidig spare på utgiftene slik at de kan brukes på morsommere ting under selve reisen. Forståelig nok! Men dette skal jo også planlegges og bestilles så enkelt som mulig i tillegg.. Expedia er et nettbasert reisebyrå, hvilket betyr at de kan forhandle frem spesialpriser og eksklusive tilbud fra flyselskaper og hoteller i en samlet pakkepris. Faktisk så sparer du i gjennomsnitt 972,- på å «pakke reisen selv», istedenfor å gjøre bestilling av fly og hotell separat. Da har du mer til overs som kan brukes på morsommere ting som for eksempel noe fint til deg selv, en bedre middag ute.. Det du vil!

People traveling nowadays want to experience authentic trips. With that I mean trips they can get the most out of, but still save on the travel expenses so that they can spend they’re budget on other fun things, like for example a nice dinner or a pretty thing.. Expedia is an online travel agency which can offer you the best prices and exclusive offers if you buy both hotel and flight in one package. This will save you a lot of money!

Weekend trip with my bestie

For å gjøre reisen enda litt mer spenstig har vi gjort den om til en blåtur, og vi aaaaner ikke hvor vi skal. Det eneste vi har fått er fem konvolutter og en pakkeliste! Holy moly, dette kan bli interessant. Det ligner ikke akkurat meg å slippe ansvaret og hive skjebnen over i andre sine hender. Ha ha ha! Jeg vet i hvert fall at vi skal storkose oss hvor enn vi ender opp, og at dere blir med oss på tur i kofferten. Hvor tror dere vi ender opp?

Tips: Før jeg runder av må jeg bare tipse om at dette kan være en super gaveidé til «hun eller han som har alt». Hos Expedia kan du skreddersy din drømme-pakkereise, så hvorfor ikke overraske noen du er glad i med en «blåtur» slik som vi har vært så heldig og fått? Det er jo rett og slett veldig spennende! Lag til konvolutter slik som dere ser på bildet over, og en ekstra konvolutt med litt lommepenger eller en lapp hvor du for eksempel skriver «jeg spanderer middag». Såå hyggelig! Perfekt for venninne, kjæreste, søster, bror, besteforeldre, foreldre.. For alle i grunn ♥

Me and my bestie have noe idea what destination we’re heading to today. Expedia has prepared the whole trip for us, and all they sent us was five envelopes + a packing list! I usually freak out when I’m not in charge, but this time it actually feels okay. I really think I need to loose the control for a change! This is by the way the perfect gift idea for someone who «has everything». Surprise them!.. But hey, where do you think we’re going?


Previous Post
Next Post

17 thoughts on “Weekend trip with my bestie

 • Susanne casandra
  Dette var et bra tips, sykt gøy å ikke vite hvor man skal. Det er spennene 🙂 gleder meg til å få lov til å følge dere på turen deres 🙂 ha en fin tur 🙂
  Btw fine bilder 🙂

 • Så spennende! Blir gøy å se hvor dere ender opp henn. Og jeg kjenner at kontrollfriken i meg hadde satt en liten stopper for enslik reise, men samtidig så vet jeg hvor deilig og gøy det hadde blitt om jeg lot andre ta kontrollen. Dere får kose dere masse på tur. Gleder meg til å følge med videre 😀

 • Så spennende! God tur, håper du skriver underveis.

 • Så utrolig spennende!! Kos deg masse. Jeg gleder meg til du skal til NY. Skal dit i april igjen selv, så leser alltid dine gode tips om New York før jeg drar ditt. Kos deg på denne turen her da. Spennende å følge med hvor dere skal dra 😀

 • Så spennende! Blir gøy å se hvor dere ender opp 😀 Kan jeg spørre hvor gulvteppet ditt er fra forresten? Det så veldig fint ut! God tur 😀

  • Eirin Kristiansen
   Hei Karoline! Det er fra Kid 😀 Klem

 • Susanne casandra
  Kan jeg spør er det by malene Birger pass cover som ligger der ? Eller er det lommeboka?:)

 • Helle
  Det høres kjempe gøy ut! Blir spennende å se hvor dere skal 🙂

  Hvilket kamera bruker du?

  God tur! 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Hei Helle! Jeg bruker Canon Mark 3 🙂 Takk!

 • Aina
  Eit spørsmål ut frå det blå; tar du solarium? Hva tenker du om solarium?
  Du har så fin og brun hud nå på vinteren, hvordan får du det? 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Hei Aina! Jeg tok mye da jeg var yngre, men med årene har jeg sluttet fordi jeg har innsett viktigheten med å ta vare på huden. Jeg er veldig glad i Sephora sin selvbruner, da! Den er supergod når man føler for litt ekstra farge og glød 🙂 Klem

 • Erika
  hvilket kamera er det der?

 • Sanna
  Hei Eirin! Jeg lurte på om du haddenoen tips om treningstightser som sitter godt og er gode å løpe med?:-)
  Kos deg på tur!

  • Eirin Kristiansen
   Jeg er veldig glad i 2XU 🙂 Takk!

 • Bloggleser
  Hei! Vi er to venninner som også er på helgetur i Amsterdam. Kjempeinteressert i å lese de ulike tipsene du kommer med. Kanskje vi til og med møter på hverandre ila helga… 🙂

Comments are closed.