Pictures via WeHeartIt

What inspires me right now

P r e t t y  t h i n g s

Jeg tror aldri følelsen av fredag og helg har vært bedre. Solen skinner, himmelen er klar blå og jeg startet morgenen min uthvilt med en good smoothie til frokost, etterfulgt av en liten økt hos Studio Figura som jeg tenkte å vise dere litt bilder fra i morgen. Jeg var der i går også, og avsluttet dagen med Yoga. Formen er virkelig bra om dagen, og det er så herlig! Jeg føler meg så bra når trening og velvære fyller dagene mine. En annen ting som får humøret og inspirasjonen min til å bruse litt ekstra er WeHeartIt. Minimum en gang i uken klikker jeg meg inn og drømmer meg bort for noen timer! Her blir jeg så inspirert på alle mulige plan. Mote, interiør, skjønnhet, reise, livet generelt, helse og velvære.. Som et lite inspirasjonsboost til helgen har jeg plukket ut mine favorittbilder som gir meg en helt spesiell følelse når jeg titter på dem. Håper dere føler dere like inspirert!

The feeling of Friday and weekend has never felt better. The sun is shining, skies are blu and I had a really good start to the day with a healthy smoothie for breakfast and a workout/massage session at Studio Figura afterwards. I will tell you more about it tomorrow! I was there yesterday too actually, and ended the day with Yoga. I feel in such a good shape these days and it’s so lovely! I always feel good about myself when I fill my days with workouts and well being.. Another thing that boosts my mood is definitely WeHeartIt! Minimum once a week I spoil myself with some me-time checking out this site for a couple of hours. Doing that regularly gives me so much inspiration when it comes to everything! Fashion, interior, food, health, beauty, travelling.. I have picked out my favorite photos that give me that very special feeling, and I hope you’ll get inspired by them too. 

What inspires me right now

Jeg har dilla på duse, lilla og beige farger med innslag av kobber + interiør og bilder av fristende, sunne måltider om dagen. For ikke å glemme lyseblå jeans, nyklippet hår, svart/hvitt interiør, blomster, sengetøy og strikk! Det er så mye som får hjertet mitt til å banke litt ekstra hardt, og jeg vil bare ut i verden å oppleve med kameraet rundt halsen. Jeg føler meg så inspirert for tiden, og det er veldig befriende. Jeg vil gjøre så mye! I’m a dreamer.

I have this hang-up on soft, purple and beige colors with elements of copper + interior and pictures of tempting healthy meals nowadays.. Not to mention blue jeans, freshly cut hair, black /white interior, flowers, bedding sheets and knits.. There’s so much making my heart beat a little faster, and I just want to travel and explore the world with my camera around my neck. I’m really inspired these days, and that’s so liberating! I’m a dreamer.

What inspires me right now

· Enjoy your weekend lovelies ·


Previous Post
Next Post

11 thoughts on “What inspires me right now

 • Susanne casandra
  Her var det mange fine farger 🙂 å bildene var kjempe fine , ha en fin helg 🙂

 • Hei! Hvordan får du slike collagebilder? med tynne linjer i mellom?:)

 • Malin :)
  Åh, for en blogg du har altså!! Super gøy å se fine bilder og motiverende ord 🙂
  Jeg har en anbefaling til deg! Om du ikke har testen den og liker en fresh glød av selvbruningskrem til ansiktet: Dior Bronze Auto-Bronzant er så fin og naturlig! Solklem fra Skien 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Tusen takk for det Malin 🙂 Og tusen hjertelig for tips! Den skal jeg sjekke ut neste gang jeg er på Tax Free. Stor klem!

 • Julie
  Jeg elsker virkelig weheartit jeg også. Elsker å sitte å bla igjennom masse fine bilder når jeg ellers ikke har noe å gjør på. Virkelig en inspirasjonskilde!

  • Eirin Kristiansen
   Jeg vet.. Skikkelig deilig sted å klikke seg inn for inspirasjon 🙂

 • Maria
  Hei! Hvilken strl har du i den lange by malene Birger genseren din i beige?

 • Ida
  Hei! Så nettopp snap’n du la ut, og lurer på om jeg kan spørre om hva slags transport-bur du bruker til hunden din i bilen? 🙂 har en hund på ca samme størrelse og er på utkikk etter noe å ha til han i bilen på kjøretur 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Hei! Jeg husker ikke merket i farten, men jeg kjøpte bil baggen hos Buddy 🙂 Den er helt super!

Comments are closed.