13 fun facts about me

Why so serious? Haha

 1.  Jeg har pigmentflekker som dekker hele skulderen min og litt nedover brystet, lignende leopardmønster. Da jeg var yngre pleide jeg å si at jeg var i slekt med leopardene fra langt tilbake. Haha!
  I have my whole right shoulder and a little bit of my chest covered in pigment spots that looks like leopard pattern. When I was younger I used to say that I was related to the leopards. Haha!
 2. Jeg teller og regner alltid med hjelp av fingrene. Folk pleier å le av det, men jeg synes det er veldig greit! Det har alltid fungert ypperlig for meg.
  I always use my fingers when counting. Some people laugh at me, but I think it’s great! I’ve always been doing it and it works great for me.
 3. Jeg tok en skikkelig amatørtatovering på håndleddet da jeg var 16, som jeg nå har fjernet etter x-antall smertefulle laserbehandlinger. Kanskje den største tabben jeg har gjort – men man lærer vel så lenge man lever! Nå har jeg bare en liten på underarmen hvor det står «Destiny» med løkkeskrift, og jeg elsker den.
  When I was 16 I took this really bad amateur tattoo.. After a lot of painful treatments I have now removed it. That may be the biggest mistake I’ve ever made! Now I have a tiny one on my under arm that says «Destiny» and I really love it. It’s really cute and it means a lot to me!
 4. Jeg elsker tunfisk og makrell i tomat. Er jeg den eneste? Men jeg hater dressinger… Eww. Hver gang jeg bestiller meg en salat ber jeg alltid om sitronsaft på istedenfor.
  I love tuna and mackerel in tomato sauce. Am I the only one? But I hate dressings though.. Eww. Every time I order a salad I ask for fresh lemon juice instead.
 5. Jeg har gjort mye forskjellig gjennom årene. Jeg har gått på turn, danset sving, disco, hiphop, spilt håndball og fotball. Jeg spilte til og med piano i to år! Jeg har alltid elsket å prøve nye ting, og jeg elsker å utfordre meg selv.
  I‘ve done a lot of different activities through the years. Everything from gymnastics, swing, disco and hip hop dancing, handball, football and even two years playing piano. I’ve always loved trying out new things and challenging myself.
 6. Jeg er rimelig (ok veldig) sta, og det verste jeg vet er når noen forteller meg hva jeg skal gjøre. Jeg håper jeg har muligheten til å være min egen sjef for resten av livet!
  I am quite (ok really) stubborn, and I hate when other people tell me what to do. I hope I can be my own boss for the rest of my life!
 7. Jeg glemmer aldri den gangen jeg kalte læreren min for en «løkrull» på ungdomsskolen og måtte sitte igjen etter timen, for å så komme hjem til at mamma hadde fått telefon om at jeg hadde kaldt vedkommende dette. Whaaat? Jeg kjenner jeg blir helt flau. Mest over meg selv, tror jeg? Hahaha! Det var også noe..
  I will never forget the time I called my teacher an «onion roll» in High School. I got detention and the teacher called my mom to tell her about what I’ve said.. Haha! Whaaat? I still get embarrassed just thinking about it. Mostly about myself (or???..)
 8. Fra så langt tilbake jeg kan huske har jeg drømt om å lage et hotell for hjemløse dyr og mennesker slik at de kunne finne selskap i hverandre.  Jeg tenker fortsatt ganske ofte på det. Tenk så fint det hadde vært!
  Since I was a child I’ve been dreaming about making a hotel for homeless people AND animals so they could all be friends and comfort each other. I still think about it sometimes! Imagine how nice that would be..
 9. Jeg har skrevet 2 222 blogginnlegg.
  I have written 2 222 blog posts.
 10. Før gråt jeg nærmest aldri, men nå kan jeg begynne å gråte av de rareste ting. Spesielt når jeg ser på tv! Om noen gråter av glede eller sorg har ingenting å si. Det kan være så lite som et gjensyn eller en Idol audition. Jeg har blitt veldig emosjonell, og noen ganger ler jeg i det jeg gråter fordi jeg innser hvor lettrørt jeg er. Hva har skjedd med meg!
  Before I never cried, but now I can cry for the weirdest things. Especially when I watch television! If someone cries of sadness or joy, it doesn’t matter. It can be as little as a reunion or an Idol audition. I’m so emotional that sometimes I laugh while I’m crying because I realize how silly I am. What happened to me?! Haha..
 11. Svært få som ikke kjenner meg uttaler navnet mitt feil, og jeg det kan være litt irriterende til tider. Det uttales «Eiríííín» med trykk på siste i. Ikke «Eirìn».
  Very few people know how to pronounce by name right, and it can be a bit annoying at times. It’s pronounced «Eiríííín» with pressure on the last í. Not «Eirìn».
 12. Før var jeg superintrovert og hatet alt som hadde med sosiale sammenkomster å gjøre. Jeg prøvde å unngå alle sosiale situasjoner til enhver tid, og jeg turde på et punkt ikke å gå på butikken eller treningssenteret engang. Det utviklet seg til en sosial angst. I dag på en annen side er jeg veldig utadvendt! Jeg elsker å snakke med nye mennesker, men likevel er jeg også veldig glad i å være for meg selv. En fin mellomting!
  Before I was super introverted and hated everything called social gatherings.. I tried to avoid any social situation as much ad I could, and it came to a point where I didn’t even dare to go to the grocery store. With time I developed a really bad social anxiety. Today on the other hand I’m really outgoing and I love to interact with new people! But still I also love my own company.. The best of both worlds!
 13. For to år tilbake var jeg 100% sikker på at jeg var gravid. Greit nok at jeg hadde vært i et langt forhold, men jeg følte meg så alt for ung og ikke klar i det hele tatt! Panikken tok meg da jeg trodde jeg hadde kommet så langt i svangerskapet at babyen hadde begynt å sparke fordi magen bevegde seg så mye. På slutten av dagen og en test senere var det visst bare luft som et resultat av en pakke sukkerfri cola vingummi. Oooups! Note to self; slutte å se på reality shows som feks. «I didn’t know I was pregnant until I gave birth in the toilet» + aldri spise sukkerfri vingummi igjen.. Eller i hvert fall ikke hele pakken på en gang.
  Two years ago I was 100% sure that I was pregnant. Ok, I had been in a relationship for a long time, but still I did NOT feel ready at all. I was in full panic, and thought that I was so far in the pregnancy that the baby had already had started kicking. My stomach was moving so weird, and I was in so much pain! At the end of the day after taking a pregnancy test I started to realize that it was just a lot off gass after eating the whole package of sugar free Coca Cola wine gums. Oooups! Note to self: stop watching reality shows like «I didn’t know I was pregnant until I gave birth in the toilet» and never eat sugar free wine gums ever again. At least not the whole package..
13 fun facts about me

‘Talk to you later’


Previous Post
Next Post

42 thoughts on “13 fun facts about me

 • Susanne casandra
  Dette innlegge var gøy ! Gøy å få vite Sånne ting , jeg er lik deg med 2 og 6 haha 🙂

 • T
  Hei du! Hva gjør du for å få den nydelige hårfargen din? Vet din mor fikser håret ditt, men striper du det? Over tid? Bleker du det? Er det balayage? Olaplex? Vet du fargekoden? Den eeer så nydelig på deg, haha!

 • Herlig innlegg! Mer av dette! 🙂

 • Martine Akselsen
  Hahahah jeg dæver av at du kalte læreren din for en løkrull! Dagens latter, ler enda!

 • Thea
  Kan du skrive et innlegg om hvordan du klarte å komme over den sosiale angsten din? Jeg kjenner meg litt igjen i dette. Jeg har egentlig alltid vært litt introvert, men har hadde gode venner og fortsatt vært mye sosial. Men i høst flyttet jeg til et sted jeg ikke kjenner noen og har ikke klart å være sosial på samme måte som før , og merker tegn til at jeg har utviklet sosial angst. Jeg har derfor slitt med å få meg nye venner. Hadde satt veldig pris på om du kunne dele noen erfaringer rundt dette.

 • T
  Haha, herlig innlegg! ?

 • Omg, sukkerfri vingummi skal jeg holde meg langt unna! Haha.
  Morsomme og fine fakta om deg.

  🙂

 • B
  Dette var skikkelig gøy å lese! Godt å bli litt mer kjent med deg 🙂 Siste punktet minnet meg veldig om Vilde fra Skam. Haha! Uff.

 • Ingvild
  Haha, som jeg lo av den siste!! Har vært der selv, så vet nettopp hvordan du hadde det! #livetsomjente

 • anonym
  Hei Eirin!
  Jeg har lest bloggen din en stund og syns du er veldig inspirerende! Jeg lurte på om du kanskje kunne skrive litt om hvordan du gikk fra å være introvert til utadvendt? Jeg er nok litt som du var før, og sliter en del med det..vil gjerne være sosial, men unngår det helst pga angst/usikkerhet. Det er slitsomt å leve slik, kanskje du har noen erfaringer??

 • Sandy
  Aah, så gøy å lese! Har sluttet å lese en del blogger, men her blir jeg så lenge du skriver kjenner jeg! Gøy at du skriver om litt mer «personlige» ting av og til og 🙂 ha en fin kveld xx

  • Eirin Kristiansen
   Det var veldig koselig å høre Sandy 🙂 Tusen tusen takk <3

 • Caroline
  du inspirerer! er introvert selv, kunne du kanskje utledet i et innlegg hvordan du overkom din frykt for sosiale situasjoner?

 • Linn Renée
  Hehe så artig å vite?? Er selv også veldig sta og bestemt☺️

 • Monika
  The last one. So funny! Great post.

  LOVE,
  http://www.thestyleventure.com

 • Cecilie Holt
  Utrolig morsomt å lese! Husker du hadde et slikt innlegg for lenge siden og hadde akkurat tenkt å spørre om du kunne ha et lignende innlegg, så det passet midt i blinken!

  Ha en fin kveld, du inspirerer til tusen!<3

 • Julie
  Hvordan klarte du å gå fra å være så introvert til å være en mer utadvendt person? Jeg lurer litt på det, fordi jeg er en ekstremt innrovert person og sliter en del med sosial angst.

 • anne
  kunne du fortalt litt mer om hvordan du gikk fra introvert til å bli mer sosial? er nemlig helt lik deg slik du var før, nå tør jeg ikke lengre å gå på butikken i frykt for å møte noen jeg kjenner. skjønner virkelig ikke hva som skjer?! og når jeg blir bedt i bursdager feks får jeg helt panikk.. hadde satt såå stor pris på om du kunne snakket litt mer om det!

 • Morsomt innlegg 😀 Jeg også elsker tunfisk og makrell i tomat, naaaam!

 • Sofie
  Herlig og morsomt innlegg! Gøy å se at du ikke tar deg selv så høytidelig?

 • Dette var et morsomt innlegg! 😀 Kjenner meg litt igjen i den superintrovert-greia, og har selv noen dager hvor jeg dropper butikken fordi jeg rett og slett ikke har lyst til å møte på andre mennesker. Litt skremmende, er redd for at det skal utvikle seg til sosial angst! Mens andre dager så går det helt fint. Kunne du skrevet mer om dette, og hvordan du fikk snudd tankegangen? <3 Tror det kunne vært til hjelp for mange, inkludert meg selv 🙂

 • Elisabeth
  Morsomt innlegg! 🙂
  Fin jakke! hvor er den fra?

 • Maja
  Så gøy med et slikt innlegg? Kjekt å bli bedre kjent med deg!

 • Frida
  Heheheh! Dette var bare så gøy inlegg!
  Elsker nr.8, det viser bare at du er en så fin menniske. Som tenker på dyr å mennisker 🙂 å nr 10 kjenner jeg meg så igjen. Takk for at du er du! Ha en så fin helg 🙂

 • Mari
  Morsomt innlegg, men les litt på denne setningen; «Svært få som ikke kjenner meg uttaler navnet mitt feil..» ?

 • Johanne
  Hei! Kan du skrive litt om hvordan du kom deg over sosial angst? 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Hei! Jeg tenkte å skrive et innlegg om dette siden det var så mange som lurte på det. Klem!

 • Jeanette
  haha,herlig innlegg!

 • Haha! Eg og heiter Eiriiiiin, og ikkje Eirínn! Må rette på alle bergensera eg snakkar med 🙂 Kjekt det ikkje berre er meg! 🙂

 • Margrete
  Hahahah så morsomt et innlegg!

 • Løkrull! hahahahahahaha!! jeg dør! ler så høyt her jeg sitter akuratt nå, skulle gjerne hørt litt mere om denne tatoveringen også ;)<3

  • Eirin Kristiansen
   Haha! Det var liksom ikke det verste jeg kunne sagt :O <3

 • julia
  jeg skjønner fortsatt ikke hvordan navnet ditt uttales, gjerne si det i neste video haha <3

Comments are closed.