A little detail on the wrist

· I love this combination ·

Jeg har to gullarmbånd jeg varierer mellom i hverdagen. Det ene var en gave fra familien – et nydelig gullarmbånd fra Tiffany’s som jeg fikk på Julaften. Det andre kjøpte jeg til meg selv fra Céline sist jeg var i New York, som en liten belønning etter en god måned. Jeg synes det er så fint å pynte opp håndleddet med et minimalistisk smykke! Det gjør så mye til et ellers så enkelt antrekk.. Jeg må også innrømme at da jeg kombinerte gullarmbåndet med denne stripete genseren fikk jeg litt franske vibber. Am I the only one? Mangler bare en fransk baguette under armen ; )

I have two gold bracelets that I vary between everyday. One of them I got from my family for Christmas and  It’s so beautiful, from Tiffany’s! The other one that you can see in these pictures I got for myself the last time I was in New York. It’s from Céline, and I thought I deserved it after a good month.. I think it’s so beautiful to combine simple jewelry like this to a minimalistic outfit.. And I’ll have to admit that wearing this striped sweater with the gold really gave me French vibes. Am I the only only one? All I’m missing is a french baguette under my arm! Haha ; )

A little detail on the wrist

Au revoir!


Previous Post
Next Post

33 thoughts on “A little detail on the wrist

 • Marte
  Hvor er genseren fra?:)

 • Elmira
  hvor er antrekket ditt fra? Super fint:)

  • Eirin Kristiansen
   Antrekk fra ASOS, smykke fra Kate Spade og armbånd fra Céline ?

 • Det armbåndet er så nydelig!

 • Anonym
  Du er så heldig som har en flat mage! Har prøvd å få en i månedsvis, ain’t working out that well :/

 • Maria
  Fineste Eirin. Du er som en morsom, varm og inspirerende venninne som jeg er så heldig å få følge gjennom et lite bloggvindu! 🙂 Av en eller annen grunn gir bloggen din meg en slags ro. Ikke noe drama, bare inspirasjon og estetikk – og personligheten din lyser likevel igjennom, så det blir ikke upersonlig. Don’t ever stop! 🙂

  Klem fra nordlending som savner Bergen 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Ååå, Maria! You bright up my day ? Tusen takk for superkoselig tilbakemelding. Stor klem ?

 • Stine
  Wow har du fått større pupper Eirin ? 😀 looking good

  • Eirin Kristiansen
   Not really, «heldig» med vinkelen her tydeligvis ???

 • Susanne casandra
  Dette var fint , enig med deg at det var litt fransk stil 🙂

 • silje
  Elsker antrekket, men finner det ikke på ASOS!
  Mulighet for å legge til en link evt navnet på det? 🙂

 • Julia Mangan
  Hej Eirin!

  Kan du inte skicka en länk till toppen du har på dig? Försökte hitta den på ASOS men kan inte få fram den, den är verkligen så fin!:-)

  Kram!!

  • Eirin Kristiansen
   Hei Julia! Den er over ett år gammel dessverre. Jeg fant den ikke ? Klem

 • Så fin! Elsker genseren 🙂

 • Eirin
  Så fint!! Hva ligger prisen på armebåndet på?:-)

  • Eirin Kristiansen
   2800,- ca. Varierer nok litt fra sted til sted 🙂

 • Stine
  Hei Eirin! Ikke le nå, men lurte på hvilken vannkoker(!) du har 😀 hahaha. jeg er helt forelsket i interiørstilen din, så hvis du har tips om en som tar seg godt ut på kjøkkenbenken så hadde det vært gull!

  • Eirin Kristiansen
   Hei Stine 😀 Jeg ler ikke, det er viktig det også! Jeg liker Kitechenaid sin veldig godt 🙂 Synes den er fin!! Klem

 • Anniken
  Må si det er utrolig deilig å ta en pause fra et slitsomt studie og titte innom her! Blir så inspirert, både når det kommer til klær, mat, interiør, men også til å bli en bedre meg! Tusen takk <3

 • Camilla
  Så fint! You’re amazing :* Så tan du er! Har du noen tips og triks om dagen? 🙂

 • Ingeborg
  Hei Eirin!

  Eg har veldig lyst på det armbåndet, men finn det ikkje. Har du ein link eller ide om kor eg kan leite?

  Takk 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Hei! Jeg tror ikke du får kjøpt det på nett, dessverre. Da må det såfall, være brukt fra eBay 🙂 Klem

 • Siri
  Jeg må si jeg har elsket bloggen din i det siste! Liker at det er mye forskjellige innlegg og gode bilder. xx

 • Åå, det armbåndet er så lekkert! Nydelig rett og slett. Takk for masse inspirasjon her inne – det er deilig i en hektisk og litt kjedelig studietid, haha! Ha en nydelig søndag <3

 • Agnes
  Barberer du armene dine? Er det noe å anbefale? Jeg har mange svarte hår på armene…

  • Eirin Kristiansen
   Nei, det gjør jeg ikke. Men jeg epilerer dem av og til! Det er som å vokse uten alt griseriet 🙂

Comments are closed.