annonse
NLY Trend by Lisa Olsson


· See the full collection here ·

Den svenske superbloggeren Lisa Olsson har i samarbeid med Nelly laget en kolleksjon med bohemske vibber, moderne snitt og og varme puddertoner. Klikk dere inn her for å se kolleksjonen! Jeg elsker kampanjebildene.. De er aldeles nydelige, og Lisa er jo bare smellvakker og supersøt. You go girl! Mens jeg har dere her vil jeg også tipse om at det er 20% på Club L Elise Ryan John Zac kolleksjonen. Happy shopping!

The Swedish superblogger Lisa Olsson has in colab with Nelly designed her very own collection. It has bohemian vibes, modern cut outs and beautiful powder tones. You can see the whole collection here! And I’ll just have to say WOW to the campaign photos. Such a beauty.. You go girl! 

Previous Post
Next Post

6 thoughts on “NLY Trend by Lisa Olsson

 • Susanne casandra
  Så mye fint:)

 • V
  Hei!
  Jeg følger deg på Snapchat og så at du hadde kjøpt den nye sukkerfrie nugattien. Jeg lurte på om du kunne svare på hva du syntes om den, og hva du tenker med tanke på hvor sunn/usunn osv.? Hadde satt pris på en mening fra en erfaren innenfor kosthold og trening:)

  • Eirin Kristiansen
   Hei! Jeg kjøpte den i dag og har ikke testet den enda. Er veldig spent 🙂 Håper den faller i smak!

 • Caroline
  Håper du gjør et samarbeid med de en dag også, det hadde vært utrolig gøy ??

 • Hei. Korleis lager du kollasjen din her på bloggen? Ka program bruker du, og tar du skjermbilde eller laster ned pressebildet som ligg på nettet? Du er KJEMPEDYKTIG og eg elsker å besøke bloggen din kvar dag. Frå eit fokus der alt ligg på utseende, plastiske operasjoner og anna drit…så gløymer ein heilt det presset når ein kjem innom bloggen din. Du er unik, og du er sinnsjukt dyktig! For å vere 21 år er du veldig voksen, og du imponerer meg 🙂 Ha ein fin fin dag

  • Eirin Kristiansen
   For en deilig kommentar å starte dagen med. Takk for det Elisabeth ? Jeg lagrer bilder av plaggene fra Nelly og setter dem sammen i en kollasj i Picasa. Veldig enkelt! Ønsker deg en super torsdag. Stor klem ?

Comments are closed.