A little sneak peek

A little sneak peek

A little sneak peek

· There’s more to come ·

Her kommer en liten smakebit på gårsdagens antrekk som dere vil få se mer av veeeldig snart. Da jeg ryddet hjemme i sko og tilbehør her forleden med Bloppis i baktanke, fant jeg tilfeldigvis skinnhanskene jeg kjøpte med meg hjem fra Paris for godt over ett år siden. Til tross for at jeg med tiden har blitt litt delt om hvorvidt jeg liker alt stæsjet på dem, så synes jeg likevel at de er litt kule når man kjører all black. Hva synes du? Yay or nay?

Here you have a little sneak peek of what I was wearing yesterday. There’s more to come very soon! When I was clearing out my shoes and accessories the other day, I found these gloves that I bought over a year ago when I was in Paris. I remember thinking they were the coolest gloves ever, but with time I don’t know anymore.. Maybe a little bit too much? I think they’re a little bit cool with all black.. What do you think? Yay or nay?

Previous Post
Next Post

26 thoughts on “A little sneak peek

 • Rebecka
  Veldig yay til all black! Skulle gjerne hatt et par selv! Så lenge alt annet er tonet ned, er det perf med noe som piffer opp!

 • Fikk ikke til å kommentere det opprinnelige innlegget der du tipset om det (?), men jeg vil bare si at jeg nettopp testet ut «spelt-lompe-chipsen» du tipset om for litt siden, fy søren så godt! Tusen takk for et genialt tips!! Jeg er ikke så veldig glad i potetgull til vanlig, men det hender jeg kjøper det i ny og ne når jeg skal kose meg litt ekstra eller en av de få gangene jeg er ute og drikker, men nå tror jeg at dette erstatter det fremover altså! 😀 Har bare et spm. Legger du flere lag speltlomper oppå hverandre inni ovnen, eller en og en «slice»? Jeg la to oppå hverandre og fikk de ikke helt sprø enda jeg hadde de lenger i ovnen. Kantene ble sprø, og det var jo bare magisk å knaske på, haha 😀

  • Eirin Kristiansen
   Hei Celine! Så glad det falt i smak, det er suupergodt 😀 Jeg lager det hele tiden, haha! Jeg steker bare en og en slice for seg selv spredt utover bakepapir, da blir de veldig sprø tvers gjennom! Veldig viktig at du avkjøler chipsen 100% før du har alt over i en skål. Hvis ikke blir de litt seige/myke igjen. Klem!

 • Susanne casandra
  De var kjempe kule , sykt kult med de detaljene:)

 • Susanne casandra
  Blir det bloppis likevel ?

  • Eirin Kristiansen
   Ja, i Bergen 18 eller 19 mars 🙂

   • Sandra
    Ooog jeg som hadde gledet meg så sykt! Er selvfølgelig bortreist 🙁 Håper det blir mulighet på andre måter 🙂

   • Susanne casandra
    Åja det var kjipt «/ jaja får håper det kommer en Ann mulighet.
    Litt langt å reise får meg. «/

 • Så utrolig stilig! Digget hanskene <3

  • Eirin Kristiansen
   Takk Lena!

   • Tina
    Aah 🙁 Takk for svar uansett! Hvilket merket er det forresten? De var så sykt fine 🙂

    • Eirin Kristiansen
     NLY Trend 🙂 Angelicka Blick gjorde kolleksjonen mener jeg å huske.

 • Tina
  Hvor er skoene fra?

 • Veldig kult med hanskene til alt det sorte, som du sier:)

 • Anne
  You can pull it off! Definitivt kult når det er kombinert med et helsort antrekk som du gjør her! Alltid smashing. ♥

 • Nina
  Dødskult!!

 • Mary-Ann
  YAY!

 • hedda
  Så fin du er!:)
  Ser du har en pelsjakke fra Pello Bello. Jeg bestilte en slik søndag for snart 2 uker siden, men har fortsatt ikke fått noen beskjed om at den er blitt sendt. Eneste er at jeg har fått en «typ» ordrebekreftelse, og pengene er trukket fra kortet mitt…. Var leveringen veldig lang da du også bestilte den? 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Hei Hedda! Den var ca. to uker, men ville kontaktet dem for å være sikker 🙂

 • En annen Celine ??
  Åh, digger buksa! Hvor er den fra??

 • Vilde. B
  ja hvor er buksa fra? den var dødsfin!
  du er en utrolig flink og inspirerende blogger, en av mine favoritter!

  • Eirin Kristiansen
   Hei Vilde! Den er fra Zara 🙂 Tusen takk <3

Comments are closed.