Now this is what I call a good breakfast

Now this is what I call a good breakfast

Now this is what I call a good breakfast

Now this is what I call a good breakfast

Now this is what I call a good breakfast

Now this is what I call a good breakfast

Now this is what I call a good breakfast

· The best meal of the day if you ask me ·

Noen ganger er det veldig deilig å bryte rutinene litt, spesielt når det kommer til frokosten. I dag hadde jeg et møte i byen, så da tok jeg like så godt og spiste frokost der også. For et herremåltid! I godt selskap koste jeg meg med speilegg, toast, bacon og tomat, etterfulgt av yoghurt med müsli, bringebærjuice og caffe latte. Holy moly! Jeg var så mett da jeg jeg reiste meg at til og med boblejakken sto på spreng. Men godt var det! Colonialen i Bergen skiller seg ut fra alle andre spisesteder, og føles rett og slett litt hjemmekoselig. Frokosten mellom 09:00 – 11:00 anbefales på det varmeste! De har såå mye godt på menyen, mmm… Ha en strålende dag, dere! Her er byen totalt dekket i snø igjen, vet ikke helt hva jeg synes om det!..

Sometimes it’s nice to break out of the routines a little bit, especially when it comes to breakfast. Today I had an early meeting in the city, so I decided that I wanted to have my breakfast there first as well.. Not a bad idea as you can see! The breakfast was simply amazing.. In good company I had eggs, toast, bacon and tomatoes, followed by yoghurt with müsli, raspberry juice and caffe latte. Holy moly! I was so full when I left, you can’t even imagine.. Haha! If you’re ever in Bergen, you should definitely try out breakfast at Colonialen. It’s so good, and the whole vibe is really cozy! Xx

Previous Post
Next Post

16 thoughts on “Now this is what I call a good breakfast

 • Cecilia
  Hvem var det gode selskapet til frokosten? 🙂 <3

 • Anja
  Ser deilig ut! Men når skal du introdusere oss for kjekkasen som stadig sniker seg inn på bildene dine?;)

 • Monika
  After living in England I don’t think I can take anymore of English breakfast 🙂 But it looks awesome.

  Love,
  http://www.thestyleventure.com

  • Eirin Kristiansen
   Haha, I can see that! But thanks Monika 🙂 Xx

 • Så deilig 🙂 Jeg sitter på Vertshuset i Stryn og koser meg med en digg cæsarsalat til frokost.

 • maren
  Dette så veldig godt ut! Jeg skal snart til Bergen for første gang og da må jeg sjekke ut Colonialen 🙂 Men kunne du skrevet et innlegg om hvor man bør dra/spise/drikke/gjøre i Bergen som du anbefaler?

 • Susanne casandra
  Dette så godt ut !:)
  Her i Kristiansand er det sol å faktisk litt varmt:) men savner faktisk snøen litt,
  Ha en fin dag 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Nei uff, nå har vi hatt litt for mye snø synes jeg :O Haha!! Kristiansand er så nydelig. Ha en fin dag Susanne Casandra!

 • Selv om jeg ikke liker verken egg eller bacon må jeg si det så fristende ut! Er nok noe med fotografen selv 😉

 • Sara
  Åå herlig! Veldig koselig på colonialen kranen i solheimsviken også<33 utrolig god mat med en skikkelig fin bergensk utsikt!

 • Sofie
  Du er en så skjønn og flott jente med en fantastisk utstråling! Stå på med det du gjør 🙂 Heier på deg!

Comments are closed.