Pictures via Wonderland

Help me make a decision! Help me make a decision!

Which shape?

You guys! Jeg føler jeg svever rundt i en stor verden av senger. Det er så mye å velge mellom! Helt fra start bestemte jeg meg for at dette skulle bli den største investeringen i leiligheten. En god seng er viktig, man tilbringer jo tross alt 1/3 av livet i den! Jeg ønsker meg den luksuriøse hotellfølelsen, og har endelig funnet noen gode kandidater. Men med en liten vri! Shocking.. Jeg endte opp med å kombinere litt fra to merker.

Jeg hadde som tidligere nevnt egentlig bestemt meg for en Jensen Majestic, men så fikk jeg øye på Wonderland Adaptive i siste liten. Stilmessig er denne veldig meg, men komforten til Jensen.. Ahhh! Jeg kunne sovnet i utstillingen deres, haha. Så da gikk jeg for Wonderland Adaptive A8 i lys beige med den beste overmadrassen man kan få fra Jensen. Så da fikk jeg det som jeg ville! Det eneste dilemmaet nå, det er hvilken av modellene over som er finest. Liker dere best A-formen på øverste bildet, eller den andre? Jeg er veldig delt akkurat nå. Til tross for at jeg valgte å få gå for lys beige, skal jeg innrømme at den i rosa var veldig fin også. Men når man først skal investere er det nok lurt å gå tidløst tenker jeg! Help me out ♥


I feel like I’m stuck in a big world of beds right now. There’s so many good candidates to choose from! From the start I decided that the bed was going to be the biggest investment for my new home. We do spend 1/3 of our life in it, so it’s really important to find the right one! I’ve been wanting a bed with that comfy hotel feeling, and I believe I’ve found the one. I ended up buying the Wonderland Adaptive A8 with the best mattress from Jensen. The perfect combination! My only dilemma now is; which shape do you think I should go for? I’ve already decided that I want the beige color, even though I do like the pink too.. But because of the high price, I think beige is better for the long haul. Help me out! Thanks sweeties. Xx

Previous Post
Next Post

120 thoughts on “Help me make a decision!

 • Silje Marie
  Jeg har Jensen Majestic og gavelen i grått soff, helt fantastisk fin og magisk komfort. Zzz ?

  • Eirin Kristiansen
   Ja, den var virkelig en drøm å ligge i 😀 Lucky you!!

 • Sandra
  Så flotte senger! Litt usikker for hvilken jeg hadde valgt, kanskje den på det øverste bildet? Ble bare mer og mer usikker når jeg så på bildene. Liker godt at du har interiør innlegg, så får jeg litt inspirasjon til jeg skal flytte hjemmefra:) Ha en fin lørdag videre, Eirin:)

  • Eirin Kristiansen
   Jeg har faktisk bestilt den øverste, men plutselig ble jeg usikker! Så da var det greit å kunne spørre dere mens det enda går å endre bestillingen 😀 Jeg vil gjerne inkludere dere i denne flytteprosessen så godt jeg kan! Nyt lørdagen, Sandra! Klem

 • Eirin
  Tough one! Om jeg måtte ha valgt en av de så ville jeg kanskje lagt en liten knapp på den øverste, til tross for at begge er så fine på hver sin måte! 🙂

  Lykke til videre med innkjøp og selve innflyttingen, gleder meg til å se det ferdige resultatet!

  • Eirin Kristiansen
   Tusen takk Eirin 🙂 Liker navnet forresten! Ha en fin lørdag <3

 • Kristin
  Den nederste var finest! 🙂

 • Ida
  Jeg tror du vil bli mest fornøyd med vanlig form og ikke a-form. Det er lett å bli lei den ekstra utstikkeren, og om den bare går rett ned har du muligheten til å feks ha sengekappe og andre ting.

  Ift farge syns jeg begge var kjempefine! 🙂 beige er kanskje mest safe, men rosa var jo egentlig veldig fint det og:)

  • Eirin Kristiansen
   Helt enig med deg Ida 🙂 Men er ikke lett, altså! Jeg er så i tviiil..

   • Agnes
    Pluss støv legger seg mye enklere på den ekstra utstikkeren. Av og til godt å kjøre safe, den blir uansett utrolig fin!

 • Hei! Likte sengen på det øverste bildet best 😀 Men det spørs litt hvordan resten av interiøret på soverommet blir. Kan bli veldig fint med jordtoner på interiøret med den sengen. Den nederste sengen er mer tidløs som du sier og også veldig fin!

  • Eirin Kristiansen
   Hei Hildegunn! Interiøret blir veldig skandinavisk og enkelt med rene linjer. Det var litt derfor jeg fikk sansen for den øverste, da den har det lille ekstra uten å bli overdådig. Men samtidig er jo den nederste veldig enkel 😀 Hjelpes, så mye for en liten kant! Hihi..

 • Lise
  Angående fargen så kan du bestille nye trekk i annen farge, da alle trekkene er avtagbare (også på hodegavl). ?

  • Eirin Kristiansen
   Uuuuh! At jeg ikke tenkte på det.. Alle trekkene kan jo vaskes ja! Da må jeg se å bestille meg et rosa tror jeg. Det er jo så fint om sommeren 🙂 Takk Lise!

   • Lise
    Er ikke så mange som tenker på det, har jobbet med disse sengene så pleide å tipse om det da folk var usikre. Det løser jo faktisk ALT. Ja er helt enig! Det er super fresht, og litt deilig å kunne bytte på..
    God helg! 😀

 • Upper shape looks more undtraditional, so I would pick that one. Looks more unique.

  But I really think that it depends on how is the rest of the bedroom gonna look, because when there are already lots of details it might get crowded. But if everything is very simple with basic shapes, then the bed can add that extra touch.

  http://www.sincerelybitter.com

  • Eirin Kristiansen
   Hi Mai! Thanks for your help. It means a lot 🙂 The bedroom will be very simple with straight lines, so I believe the first one will give it a unique touch. Good point!

 • Benedicte
  Jeg likte best den nederst best fordi, som noen over nevnte, jeg vet jeg hadde blitt lei den utstikkeren haha. Men begge var nyyydelige 😀

 • Kristina
  Den nederste! Og i beige 🙂 enkelt og perfekt. Kan være lurt å kjøre safe på en seng når man investerer så mye, selv om det bare er en liten kant som er forskjell, hehe. Lykke til med avgjørelsen! ☺️

 • Maria
  Jeg syns du skal gå for den øverste ?? Lykke til! God klem?

 • Anette
  Nederste!! Garantert! Veldig fine begge to, forresten. Føler den nederste blir litt mer ryddig, hvis du skjønner? Den er jo v-e-l-d-i-g tidløst

  Håper du blir fornøyd med hva enn du ender opp med <3 GOD HELG

  • Eirin Kristiansen
   Du har et godt poeng Anette 🙂 Tusen takk! GOD HELG <3

 • Kristine Bruun
  Definitivt den øverste! Den var fantastisk fin!

 • Lise
  Så lenge du ikke har planer om å bruke sengekappe, ville jeg helt klart gått for den øverste! Den lille detaljen gjorde sengen mye mer spesiell synes jeg! Superfin <3

  • Eirin Kristiansen
   Hei Lise! Sengekappe blir litt for romantisk / shabby chic for meg, jeg tror jeg skygger unna der. Takk for at du deler din mening med meg! Det hjelper veldig på avgjørelsen.. 🙂

 • Sunniva
  Veldig fine begge to, rene linjer og stilsikkert! Jeg hadde nok godt for en øverste, den skiller seg veldig ut 🙂 Lykke til!

 • Tove
  Jeg tror faktisk du vil like den nederste best over tid. Synes den overste var stilig, men om du er som meg vil nok den usymmetrien etterhvert irritere og bli en samling for støv.

  Og ja helt klart beige. Er jo ikke sikkert rosa akkurat er det du vil ha om to år, Evt med en mannlig samboer også etterhvert.

  • Eirin Kristiansen
   Støvet var det første som slo meg.. Godt poeng!

 • Susanne casandra
  Gud får noen fine senger , jeg hadde nok valgt nr 1 🙂 synnes det er så gøy når du inkluderer oss også, ha en fin lørdag 🙂

 • Jeg ville gått for den som er mer grå siden man aldri vet når man endrer stil. Den kan du putte fargesprakende missoniputer og ha duse rosafarger i (kanskje ikke samtidig, haha). Jeg er veldig opptatt av det stilrene, om man kan garantert variere forskjellige stiler lettere med den grå. Lykke til!

 • Therese
  Kjempefine begge to! Men tror det kommer til å samle seg masse støv og hår og sånn på den «utstikkeren». Det hadde jeg blitt gal av, så jeg hadde valgt den nederste 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Uff, ja det er et irritasjonsmoment om man ikke tørker støv der ofte nok 🙁

 • Amalie
  Den nederste var bare sååå fin? Lykke til med alle valg som skal tas!

 • Jeg ville gått for den nederste da den er mest tidløs 🙂 og som noen nevnte over her, kan det kanskje være en fordel å ikke ha utstikker med sengekappe? Har selv en stor Jensen-seng, og kunne ikke vært mer fornøyd 🙂

 • Kjempefine begge to, men jeg ville gått for den nederste 🙂

 • Ville gått for den beige 🙂 Mer tidløs.

 • Tror jeg ville tatt den nederste, for så å ha muligheten til å bytte trekk 🙂 Den rosa er VELDIG fin, men lett å gå lei av over tid.
  Gleder meg masse til å følge denne leiligheten din videre nå!

 • Ragnhild
  Hei Eirin! Dette er kanskje et litt barnslig forslag, haha, men det har fungert flere ganger når jeg står oppi et dilemma. Trekk lapp! Da merker du fort hvilken du egentlig har mest lyst på. Lykke til med valget 😉

  • Eirin Kristiansen
   Haha! Det var jo genialt Ragnhild. Digger det 🙂 Takk!!

 • Anita
  Begge var kjempe fine. Tror jeg ville gått for nederste. Den øverste krever kanskje litt mer støvsuging rundt kanten ??

 • Ida
  Jeg syntes den nederste er finest! Liker at ting går kant i kant 🙂
  Ha en fin helg!

 • Henriette
  Jeg ville gått for den går modellen. Med tanke på at sengen er en investering som du skal ha lenge.
  Tror jeg fort ville gått lei av A-modellen. Klem 🙂

 • Jeg kan med hånden på hjerte (og en selger av Jensen og Wonderland senger) si at Jensen har den beste kvaliteten 🙂 Har selv toppmodellen som jobben min fører og angrer ikke et sekund! Virkelig en investering! Syns forøvrig den nederste er mest praktisk, som Tove skriver over så kan den øverste samle litt støv 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Det tror jeg absolutt på, Cathrine 🙂 Jeg synes Jensen var overlegen på komfort da jeg var rundt på 4 forskjellige butikker og prøvde senger. Hadde jeg kunnet fått komforten til Jensen og designet til Wonderland hadde jeg vært solgt! Så da prøvde jeg heller å gjøre det beste ut av det med å kombinere litt. Takk for innspill :*

 • Henriette
  Hadde lett valgt den nederste! Begge er veldig fine, men som noen andre også har nevnt: støv :O Tenk det laget som kommer til å legge seg på A-formen…. Gå for den nederste, den blir du nok mest fornøyd med over tid. LYKKE TIL! Klem <3

 • Sara
  Jeg ser for meg at den A-formede sengen blir et skikkelig kult element dersom du går for et soverom med minimalistisk stil, få møbler, rene linjer, lyse farger og mye luft! Tenk så kul den kan bli som et midtpunkt i soverommet med deilige luftige dyner, puter og tepper litt tilfeldig dandert. Jeg føler den formen inviterer til utradisjonell bruk av sengen og gir den lille ekstra piffen til et skandinavisk soverom.

  Dersom du går for et mer møblert rom med mange detaljer passer nok den rette sengen bedre 🙂 Tror også den rette blir finere dersom rommet ikke er så stort. Jeg føler at den A-formede trenger litt rom rundt seg for å komme til sin rett 🙂

  Men hallo! For et vanskelig valg!

  • Eirin Kristiansen
   Veldig enig med deg! Stilen blir veldig minimalistisk og skandinavisk, så jeg tror og håper at A-formen vil gi rommet en fin touch 🙂 Tusen takk for utfyllende innspill, Sara! Klem

 • Liker veldig godt den øverste og er sikker på den passer perfekt inn i stilen din! Den er spesiell men på en så fin måte at jeg hadde valgt den uansett 🙂 Gleder meg veldig til å se resultatet av leiligheten, du er så flink med interiør!
  Klem <3

  • Eirin Kristiansen
   Takk for innspill og koselig kommentar, Catharina <3

 • Kamilla
  Jeg likte best den A-formede. Den er litt mer spesiell uten at det er noe du blir lei av.

  Hvilke prisklasse ligger disse på? Hvor har du sett disse? Vi er på utkikk selv!

  • Eirin Kristiansen
   Hei Kamilla! Takk for innspill 🙂 Denne Adaptive modellen jeg har gått for (med exclusive madrassen + gavl) kom på ca. 30 000,-. Overmadrassen fra Jensen som er kjøpt utenom koster 13000. Klem!

 • Ellinor
  Begge er superfine, men jeg hadde nok gått for sen klassiske da det lett vil legge seg støv og lignende på den kanten på den A-formede 🙂

 • Gå for den beige! Gjennom år kommer nok den rosa fargen til å bli stygg. Lykke til med valget og god helg! ❤️

 • elisabeth
  Rosa og terrakotta farger er jo veldig inn nå, men jeg som interiørkonsulent hadde valgt den biege!
  Kjøp heller puter, sengetøy, sengeteppe i de fargene. lettere og billigere å bytte om ettervært 🙂

  Elsker bloggen din foresten! Du tar så fine og behagelige bilder! blir skikkelig inspirert.
  Du har også en fin stil, både i kle`s veien og interiør veien!

  • Eirin Kristiansen
   Hei Elisabeth! Du har et veldig godt poeng. Man låser seg veldig til rosa 🙂 Beige er bestilt. Takk for hyggelig kommentar forresten. Klem!

 • helene
  Den øverste!!

 • Caro
  Nr to er mer tidløs samt finere i mine øyne. Mye enklere å style mtp sengetøy og fine puter/tepper etc 🙂 så er den i tillegg litt mer «hotell» i designet med de rette linjene osv!

 • M
  Definitivt den nederste. Den øverste er fin, men med et lite kick av OCD hadde jeg blitt gal etter en liten stund. I mine øyne ser det nesten også litt ut som om man har kjøpt den ene delen i en «for liten» størrelse. Den andre er mye mer tidløs, og det er jo en seng du kan ha i mange år – også med tanke på at du kan bytte trekk 🙂

 • K
  Den øverste!! Garantert 🙂 Og du gjør nok lurt i å velge noe tidløst, da dette er en seng du sikkert skal ha lenge 🙂 God helg og god ferie, søte deg <3

 • Inger Johanne Risan
  Ville gått for den nederste om jeg var deg, men hver sin smak! Føler det ser bedre ut dersom du skal re sengen med sengeteppe over. Kan forresten komme med et tips om et fint et, HAY har noen utrolige lekre i forskjellige farger!
  Elsker bloggen din, finner alltid så mye inspirasjon og motivasjon til å mestre hverdagen, ha en fortsatt super helg, fine deg!

  • Eirin Kristiansen
   Uuuh, jeg skal sjekke ut det sengeteppet 😀 Har funnet mye fint fra Hay! Elsker desginet deres. Glad for å høre at du finner inspirasjon her inne, Inger. Klem!

 • Mina
  Jeg tror jeg holder en finger på den øverste! Såå fine begge to da, jeg gleder meg sånn til å se hvordan leiligheten din blir 😀

 • Sandra
  Synes den øverste var mer unik! Lykke til, gleder meg til å se mer 🙂

 • Kristina
  Jeg hadde valgt den nederste! Om du i fremtiden skal ha sengeteppe eller liknende, kan det være greit å ha den «rett». Så tenker jeg også på støvet som kan legge seg på den andre..

 • Mariah
  Jeg synes begge var utrolig fine og veldig vanskelig valg. Men jeg ville gått for seng nummer en 🙂 Den var utrolig fin og den kan være like tidløs som den andre synes jeg. Håper du finner ut av det og lykke til. Stor klem ?

 • Christine
  Ville tatt den beige. Fargen skal jo matche forskjellige sengetøy 😉 Men den rosa var også veldig stilig da. Huff, har akkurat innredet ny leilighet (eller, jeg er ikke ferdig) og såå mye hodebry alle slike detaljer tar. Men jeg kan bruke en evighet på en vase eller lysestaker også da.. Til å bli sprø av 😉 God helg!:-)

  • Eirin Kristiansen
   I know! Det er så mye å tenke på.. Men det er jo veldig gøy også da 😀 Kose-prosjekt! God helg <3

 • Anita
  Heia<3 Jeg har selv den nederste, og valgte den av to grunner: Tidløs form og støvet som kan samle seg på A-formen-som jeg ser andre har nevnt:) Jeg foretrekker klassisk og tidløst når jeg investerer, både farge og form-men det er jo opp til hver enkelt. Uansett blir du nok kjempefornøyd,nydelige senger! 🙂 Varm klem, A

  • Eirin Kristiansen
   Hei Anita! Ja, det er akkurat de to tingene jeg også har hengt meg litt opp i.. Men tror jeg går for A-formen som i utgangspunktet ble bestilt. Jeg får skaffe meg en god støvklut 😀 Haha!

 • Astrid Olsen
  Øverste!

 • Margrete
  Jeg må si at begge var helt nydelige! *hjerte i øynene* Men jeg likte faktisk den øverste best med den A-formen. Jeg elsker at du har så mange interiørinnlegg for tiden btw..

  • Eirin Kristiansen
   Takk Margrete! Heller litt mot den jeg også kjenner jeg 😀

 • Line
  Har nylig bestilt oss dux 111, som vi så varmt har fått anbefalt. Sengene fra dux skal visst nok være i en klasse for seg og overgå de fleste andre senger. De har et tilpasningsdyktig kasettsystem som kan tilpasses individuelt, og dersom du feks skulle bli gravid, få ryggproblemer eller lignende kan du bare bytte om kasettene i madrassen og du får en ny komfort i madrassen. I tillegg skal spiralsystemet være unikt og bidra til en dypere søvnkvalitet. Tenker når du likssåvel skal opp i den prisklassen. Ser at de selges på duxania i Bergen. Selv har vi kjøpt den på møbelgalleriet i Stavanger. Jeg hadde tatt meg en tur for å høre om senga og hva som gjør at den skiller seg ut fra de andre sengene hos de som virkelig er eksperter:) der velger du overmadrass, sengegavl, stoff og føtter alt etter ønske. Bare et lite tips:)

  • Eirin Kristiansen
   Hei Line 🙂 Tusen takk for tips. Jeg skal innrømme at jeg ikke sjekket opp i Dux! Bare Jensen, Wonderland og Svane. Men det som er så fint med denne nye modellen som heter Adaptive er at den er slik som den sengen du beskriver.. Med denne kan man enkelt skyve på tre klosser under madrassen å gjøre sengen alt fra myk til hard! Helt genial, ettersom hvilken komfort man ønsker 😀 Men skal absolutt notere meg Dux til neste gang. Forhåpentligvis blir det maange år til 😉 <3

 • Jeg likte den øverste best! 🙂 Men, det kan være at overmadrassene i ulike størrelser driver å flytter på seg med tiden?

  Uansett, to fine alternativer! Lykke til med valget <3

  • Eirin Kristiansen
   Det har jeg ikke tenkt på! Det må jeg undersøke.. Hva skulle jeg gjort uten dere 😉 Takk for innspill, Trine!

 • Iselin
  Gleder meg sånn til å se når du har innredet den nye leiligheten din!! Digger stilen din og bare vet den kommer til å se fantastisk ut!

  Jeg ville godt for den øverste!! hvorfor ikke velge en som faktisk skiller seg litt ut. Også ville jeg tatt den i beige! Er så mye lettere og kan bytte ut puter og tepper i ulike farger enn å gå lei av fargen på senga som ikke passer med alt! Men uansett hva du velger blir det en råfin seng 🙂

  Ønsker deg en fin helg Eirin<3 Og masse lykke til videre med alt av store til små valg i leiligheten!

  • Eirin Kristiansen
   Takk for tanker, Iselin! Du har et poeng med å velge noe annerledes.. Det er litt enten eller med investeringer! Enten gå for tidløst, eller gå for noe som skiller seg ut nettopp fordi det er en «investering» 🙂 Nyt lørsdagskvelden! Klem

 • Vilde
  Jeg likte best den øverste A-formete sengen, selv om jeg ærlig må innrømme at jeg ikke la merke til forskjellen med en gang, hehe… Men den bare i beige hadde nok vært midt i blinken! Litt annerledes på en måte man ikke kan gå lei av, tenker jeg 🙂 Lykke til med alle fremtidige valg, det er kjempegøy å følge deg!

  • Eirin Kristiansen
   Haha, øye kan lett la seg lure! Men ja, jeg har bestemt meg for A nå. Mange gode innspill over her 😀 Nå er jeg endelig sikker! Tusen takk, Vilde <3

 • Den nederste var stilrein og lekker – samme med fargen <3
  Eg hadde nok gått for den, men eg liker det veldig stramt og enkelt.

  Du kjem ti å få det knallfint, gleder meg til å følge deg videre i prosessen!!

 • Jeg synes beige er et bra valg (fordi jeg elsker beige), og så synes jeg at A-formen var finest. Litt annerledes, på en måte 🙂 Hadde jeg hatt en sånn seng så ville jeg ikke savnet sengekappe heller, fordi jeg hadde likt synet av senga sånn som den var 😀 Ikke gruble for mye, men følg magefølelsen! Det er tross alt en seng vi snakker om, haha 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Sengekappe generelt er ikke helt meg, så forhåpentligvis vil ikke det bli noe problem. Er enig med deg! Og ja, det er bare en seng.. Du har et poeng 😉 Men når jeg først skal bruke litt på en ordentlig en for mange år, så vil jeg være 100% sikker 😀 Iiiik.. Haha :*

 • Lina
  Den fineste var absolutt den øverste, det fordi jeg syntes at nummer to blir så alt for rett i kantene og til å sammenligne med vanlige rammemadrasser som er å finne i alle hjem. Nummer to er fortsatt veldig minimalistisk i form, og den kommer til å gi ett fint utseende på soverommet. Siden du har mulighet til å bytte på farge på trekket blir jo mulighetene så mange og det kommer til å bli sååå fint! Jeg tror ikke du blir å angre ved å velge den øverste, hihi! God helg til deg fine<3

  • Eirin Kristiansen
   Tusen takk for innspill, Lina <3 Jeg blir nok fornøyd uansett 😀 God helg!!

 • Så fine senger! Jeg likte formen på den øverste best, og fargen på den nederste 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Takk Rebekka! Veldig fornøyd med den. Jeg gikk for det 🙂 Klem

 • Vilde
  Hadde uten tvil valgt den øverste! Ja, den samler kanskje støv – men derfor har man støvsuger! En håndstøvsuger gjør nok susen, og er verdt bryet en gang i uken for en såpass unik seng ? Den skiller seg ut og er fantastisk fin! Håper ikke ubesluttsomheten opptar hele helgen din ? Jeg er en ja takk begge deler-jente, så kjenner meg igjen i frustrasjonen!

  • Eirin Kristiansen
   Hei Vilde! Du har så rett, så rett. Jeg går for A-formen 🙂 Godt å ha landet på en beslutning, haha. Klem!

 • Amalie
  Begge er utrolig lekre, og jeg synes absolutt at den øverste er finest i utseende, men med støv på hjernen som jeg har – Vil det ikke samle seg mye greier på den lille utstikkeren? 🙂 Tenker at den nederste vil være litt enklere å vedlikeholde, om du forstår meg haha!!

  Men du? Kos deg med å innrede drømmeleiligheten din og gå for magefølelsen din <3 Det er ikke ofte man får muligheten til det!! Klem

  • Eirin Kristiansen
   Hei Amalie! Støvet er det jeg også har bekymret meg litt for, men det er ikke verre enn å føye over den også med kluten når vaskedagen først er i gang 🙂 Hehe.. Takk for det. Klem <3

 • Helene
  Helt ærlig likte jeg den du postet på snap som var mørk grå, som du skulle ha i lys, skikkelig godt! Så veldig hotelluksus ut. Men av disse to synes jeg den øverste så kjempefin ut☺️

  • Eirin Kristiansen
   Den var fin, men synes stilen ble for shabby chic ish! Vil ha det litt mer stilrent.. Men for all del, nyydelig seng. Det er den kongen har 🙂 Haha!

 • Definitivt A-formen! Den var rååålekker! Dessuten ble det en litt finere form på hele sengen, og ikke så kantete synes jeg 🙂 Ikke rart det er vanskelig å velge. Små forskjeller, men som likevel utgjør en stor forskjell.. haha! Nå ble jeg fristet til å kjøpe meg ny seng også. Palle-sengen min får holde en liten stund til! 🙂 Ha en nydelig søndag!

  • Eirin Kristiansen
   Jeg går for A-formen kjenner jeg! Tror det blir lekkert 🙂 Ha en fin søndag du også Charlotte :*

 • Kristine
  Synes den øverste var finest, i grå 🙂

 • Monica kristensen
  Hei! 🙂 Nr 2 var finest. Det blir nok mye forskjellige svar ettersom folk har veldig forskjellig stil, men jeg hadde gått for nr 2. Enkel og fin. Uansett så er det to veldig fine senger. Lykke til med valget.

 • Beige! Alltså den på sista bilden 🙂

 • Anine
  Den med A-formen var jo bare så fin! Gleder meg til å følge med hvor fint det kommer til å bli i ditt nye hjem! klem

 • Kine
  Den A-formede var helt klart finest i mine øyne, det hevet liksom sengen fra å være en hvilken som helst seng til å bare være – fantastisk lekker! Nå fikk jeg lyst på ny seng og :p

  • Eirin Kristiansen
   Helt enig, Kine. Den er virkelig spesiell 🙂 Jeg elsker den!

 • Jeg har Jensen majestic, og det er den beste investeringen – den er helt fantastisk 🙂

 • Camilla
  Jeg ville valgt den nederste, tenker at det legger seg lettere støv på kanten på den over. Praktiske meg :p

 • Frederik Rabøl
  Beige. If a guy ever comes into your life, he’ll appreciate it 😛

 • Siri
  Ø V E R S T E !

 • Madelen
  Som de fleste andre her er jeg enig i at A-formen er nydelig! Håper du går for den. Det er kanskje upraktisk med tanke på støv, men det er bare å støvsuge kanten når du først må støvsuge gulvet det 🙂 Jeg vet ikke om du skal ha skråtak på soverommet? Da vil det også være finere med den A-formede sengen. Tror du kommer til å få det nydelig, elsker stilen din<3

  • Eirin Kristiansen
   Hei Madelen! Jeg gikk for den 🙂 Det blir ikke skråtak i 1 etg. hvor soverommet blant annet er, men satser på at det blir fint! Klem <3

 • Sunniva
  Begge er super fine! Men jeg holder en knapp på den øverste. Føler den har litt mere særpreg over seg enn den andre <3
  Fikk lyst på ny seng selv nå, hah!

Comments are closed.