Denim, leather & wool

Denim, leather & wool

Denim, leather & wool

A key piece every fashionista
should have in her wardrobe

Overdådige smykker og tilbehør er ikke helt min greie. Likevel liker jeg å ta antrekk til nye høyder i hverdagen med små, enkle grep! Den typiske jeansen for eksempel er superfin å style med et skinnbelte. Jeg er veldig glad i mitt håndlagde belte i lær fra det danske merke DEPECHE. Studsene i gull, sølv og kobber gir antrekket en perfekt edge, uten at det blir «too much». Denim kombinert med skinn og ull slår aldri feil! Så slik har jeg altså «pyntet» meg denne lørdagen for dagens ærender, haha.. Naturlig og skandinavisk! Det fine med et skinnbelte er at det kan brukes til så mangt, og man har det i maaange år. Det går aldri av moten! Så finner du det perfekte av god kvalitet er det verdt å investere i det. You won’t regret!

Overwhelming jewelry and accessories is just not my thing. But still I like to take an outfit to another level with small details that make a big change when you first notice them! The typical jeans for example is perfect to style with a cool leather belt. I love my handmade one from the danish brand DEPECHE. The studs in silver, gold and copper gives it a nice edge without being too much. Today I wore denim combined with wool and leather, and if you ask me that never fails! It’s so natural and Scandinavian.. So if you ever find a leather belt that you love, don’t hesitate. It never goes off fashion, and you’ll have it for a lifetime! It can be styled with everything from jeans to skirts, dresses and capes.. I absolutely love mine!

Previous Post
Next Post

29 thoughts on “Denim, leather & wool

 • Anja
  Hei Eirin!
  Hvor er dette beltet fra ? 🙂

 • Lisa
  Er genseren fra Acne? ?

 • Genseren så utrolig deilig ut! Kan jeg spørre hvor det er fra?:)

 • Kristin H. G.
  Genseren er nydelig, fra hvor? 🙂

 • Christina
  For en deilig genser 🙂 Du ser smashing ut i den!! Hvor er den kjøpt ??+

  • Eirin Kristiansen
   Den er fra Acne! Kjøpt for over to år siden. Holder seg godt (mye brukt!) 🙂

 • Susanne casandra
  Hei:) hvor er genseren fra ?

 • Susanne casandra
  Fint antrekk btw:)

 • Du får nå alt til å se bra ut 🙂

 • Cathrine
  Synes det er gøy å se stilforandringen din gjennom årene, spesielt når det kommer til interiør! Før hadde du en litt shabby chick stil på leiligheten, men nå spesielt etter at du flyttet inn i den nye leiligheten har den blitt veldig enkel og minimalistisk. Kan du fortelle litt om dette (eks i ukens spørsmål)? 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Hei Cathrine! Det stemmer. Jeg som person har vel i grunn forandret meg noe enormt siden den gang, og da stilen også naturligvis. Jeg har vel bare «blitt voksen» 🙂 Hehe

 • Mathea
  Perfekt antrekk! Jeg lurer på hvor buksen er fra? 🙂

 • Eline
  Hei!

  Ville bare si at du er et av mine store inspirasjoner når det kommer til mote, skjønnhet og hår. Takk for at du blogger og inspirerer oss lesere hver dag!

  – Eline 🙂

 • Line
  Så fine bukser :):) Hvor er de fra?

 • Kaja
  Du har en nydelig blogg! Hvor er buksen din fra?:)

 • Anonym
  Nydelige klær som alltid? Ser du skriver at buksen er fra Mango, men hva heter modellen?

 • Linn
  Hva heter buksa fra Mango? 🙂

 • Kaja
  Husker du hva modellen på buksa heter?:D

Comments are closed.