Leather jacket + wool vestLeather jacket + wool vest

= The perfect match

Det er ikke mye tegn til vår i Bergen om dagen! Vi ble lurt trill rundt forrige uke tror jeg.. Jeg lengter blant annet etter tørr asfalt, sol som varmer kinnene og lettere antrekk. Skinnjakken alene blir fort for kald, og det samme gjelder vesten uten armer! Men å kombinere dem begge sammen synes jeg blir veldig fint. Plutselig har jeg en ny jakke! Og hvem elsker vel ikke kombinasjonen av skinn og ull? Skinnjakken min er klassikeren jeg kapret i fjor fra Acne. Vesten derimot kjøpte jeg med meg hjem fra Zara i høst! Begge er to store favoritter, som utgjør en enda større favoritt kombinert.

Tusen takk for tipsene deres når det kommer til maling. Jeg har kjørt safe og gått for supermatt klassisk hvit 9918 på de fleste vegger, men leker litt med tanken om å male en vegg i dempet sort. Mulig det blir kalkmaling på soverommet, men det vil jeg vente med til jeg har flyttet inn og landet på hvilken vegg jeg skal ha det på. Tror det kan bli knallfint! I dag har jeg vært litt rundt og kikket på senger. Jensen sin Majestic hadde jeg egentlig bestemt meg for, men nå fant jeg plutselig et rålekkert alternativ fra Wonderland som jeg skal ut å kikke litt på i ettermiddag. Good helg!


Well, unfortunately there’s no signs of spring here in Bergen. I’m longing for lighter outfits and the sun warming my face! The leather jacket easily gets too cold to wear alone, and so does the wool vest with no arms.. But combining these two pieces together equals the perfect match! And who doesn’t love leather and wool together? I love this combination.. The jacket is from Acne, and the west is from Zara. Happy weekend lovelies!

Previous Post
Next Post

14 thoughts on “Leather jacket + wool vest

 • Ull og lær er absolutt en lekker og ikke minst sikker kombinasjon! Den jakken er jo bare rålekker da <3 En fin skinnjakke er jo absolutt et must i garderoben. Har enda ikke funnet den heeelt perfekte, men flere som er nesten.. haha! Håper du har en nydelig fredag, fine deg!

 • Kristina
  Jeg stilte dette spørsmålet i et tidligere innlegg, men prøver igjen 🙂 :
  Jeg husker du postet bilder av at du har en svart klokke i The Fifth Watches. Er du fornøyd med den? Vurderer skaffe meg en selv. Står mellom helt svart eller den med svart og gull, he he, klarer ikke bestemme meg. Hvordan er klokkene i strl? Vil gjerne at uret skal være litt stort og ikke forsvinne på armen. 🙂

 • Hei Eirin! Jeg bare lurer på om du vet hvor jeg kan få kjøpt olympus pen kameraet du har, i Bergen? Og hva det evt koster? 🙂

 • Susanne casandra
  Så fint:) likte den vesten 🙂 ha en fin fredag

 • Frida
  Anbefaler Jensen Ambassadør! Uten tvil den beste sengen jeg har hatt 🙂
  Ha en riktig god helg!

 • Helle
  Hei! Ville dersom du vil ha en dempet sort vegg anbefaler jeg å se nærmere på fargen «sober». Den er superfin 🙂
  Ha en fin helg!

 • Monika
  That coat is amazing!

  Love,
  http://www.thestyleventure.com

 • Andrea
  Jeg har hatt Wonderlandseng i alle år selv, og er kjempefornøyd! Den har en «teknologi» som er med på å tilpasse seg best mulig hvordan du foretrekker madrassen, og hvordan liggemønsteret ditt er. Du får mye for pengene ihvertfall 🙂 Lykke til med letingen!

 • Fjez
  Nydelig jakke! Jeg har selv en Wonderland seng, det er virkelig de beste og mest stilrike/unike sengene som du kan tilpasse akkurat hvordan du vil ha dem! Virkelig å anbefale 🙂 Lykke til med leiligheten!

 • Yvonn
  Gleder meg masse til å se hvordan den nye leiligheten blir! 🙂
  Hvor er det svarte speilet ditt ifra?

 • Aldri feil å kombinere skinn og fuskepels! Disse to plaggene var superfine 🙂 Jeg håper helgen din blir veldig fin, Eirin!

 • Hvis du lurer på noe om Wonderlands senger kan du enkelt kontakte oss i Wonderland på vår Facebook-side https://www.facebook.com/wonderlandbeds.no
  Håper du finner den seng du vil ha 🙂

 • Super smart 🙂 Har selv en jakke som er av den kombinasjonen fra før av bare med beige «ull» 🙂

Comments are closed.