My little cookie monster

My little cookie monster

My little cookie monster

· Cuteness overload ·

På selveste Valentines Day fikk Billy en smakfull overraskelse av bestekompisen sin, og jeg må innrømme at jeg synes de små hundekjeksene kanskje var minst like innbydende som han gjorde selv. Heldiggrisen! Skulle tro det var jeg som lå på sofaen og koste meg med donuts – først slikket han av glasuren, og deretter tygget han i seg kjeksen til den store gullmedalen. Nom nom nom! Gjett om det var fest i heimen. Såå søte! Ikke verst at selv de små tassene husker på hverandre på denne kjærlighetsdagen. Dåån! Det må være de søteste hundekjeksene noensinne.. Haha ♥

Even Billy got a little something on Valentines Day from his furry best buddy! I’ll have to admit that I think the doggy cookies was super cute, and I almost wanted some for myself! Haha.. Billy was licking of the frosting first, and then the rest of the cookie.. He looked just like me when I’m having donuts! Nom nom nom.. It’s so adorable that even the little ones can surprise each other for Valentine’s. I mean come on! Cutest cookies ever..

My little cookie monster

My little cookie monster

My little cookie monster

Happy friyaaaaay!


Previous Post
Next Post

12 thoughts on “My little cookie monster

Comments are closed.