What I've been up to today

What I've been up to today

· Hanging around in my new home ·

I dag har det vært litt stille her inne, men nå er jeg endelig tilbake igjen.. Det ble en litt sen oppdatering – dagen rett og slett har gått i ett sett! I ettermiddag var jeg blant annet ute i leiligheten på befaring for å ta litt mål og sjekke at alt gikk som det skulle i byggeprosessen. Det gjorde det! Til og med Billy var med meg for første gang. Jeg tipper vi kommer til og stortrives her. Det kommer til å bli såå fint! På bildene over er jeg oppe i andre etasje, og da jeg fikk øye på byggehjelmen kunne jeg rett og slett ikke dy meg. Haha! Selveste Byggmester Bob har vi der.. Manglet bare en til Billy! Det skulle tatt seg ut, hehe.. Nå har vi krasjet på sofaen med Friends på skjermen, og jeg har ingen planer om å reise meg igjen før leggetid! Ellers håper jeg at dagen deres har vært fin. Tipper det er flere enn meg som storgleder seg til helgen banker på døren i morgen? Det blir herlig.. Men før den tid må jeg komme meg ut når solen står opp å ende på et valg når det kommer til maling. Noen som har noen tips eller ideer til meg?? ♥

Today has been super hectic but now I’m finally back home again. Sorry for the late update! Life kind of happened.. I’ve been hanging around in my new apartment tonight, checking up on the building process and everything important. I brought Billy with me for the first time, and I bet he’s gonna love it here! It’s gonna be soo nice when It’s all done.. On the pictures I’m up on the second floor. When I found this building helmet I just couldn’t resist trying it on. I mean, hello Bob The Builder! Hahaha.. Billy should have one too! So cute.. Now we’re finally back home and my plans for tonight; watching Friends and laying on the couch! Ahh.. I guess I’m not the only one who’s super ready for weekend to arrive tomorrow? But first I’ll have to get up early to choose painting for the new home.. If you have any suggestions or tips, hit me! That would help a lot in this jungle of colors.

Previous Post
Next Post

33 thoughts on “What I’ve been up to today

 • Merete
  Åh, gleder meg til å se hjemmet ditt ferdig! Du har så god smak 😀 Jeg bare lurte på en liten ting, hvordan er bomberen fra Carlings i størrelsen?
  Håper du får en god helg, fine <3

  • Eirin Kristiansen
   Hei Merete! Takk 😀 Jeg gleder meg også! Bomberen er helt normal i størrelsen. Klem og (snart) god helg <3

 • Iselin
  Hei! Hvis du ikke allerede har gjort det; sjekk ut inspirasjons bloggen til Jotun. Linker til innlegget «Guide til riktig veggfarge». http://lady.inspirasjonsblogg.jotun.no/guide-veggfarge/
  Lykke til! Riktig god helg til deg og Billy 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Tuusen takk for tips, Iselin 🙂 Det setter jeg stor pris på!! Klem

 • Camilla
  Fargen marrakech er helt nydelig! Grei å ha på en vegg i ett rom 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Tenker du på kalkmaling? Jeg er så nysgjerrig på det 😀

 • Så skjønn du er.. Og Billy ikke minst! Det kommer til å bli sååå gøy å følge med videre på «reisen» til nytt hjem.. Gleder meg til å se interiørvalgene dine og ikke minst bli inspirert som alltid. Flinke deg <3 Gud så mye bra du har fått til i livet ditt. Beundringsverdig altså!

  • Eirin Kristiansen
   Jeg GLEDER meg til å dele, Charlotte 🙂 Jeg elsker interiør, og endelig kan jeg leke meg i mitt helt eget hjem. Da blir det mer interiør her inne også, og det gledes! Klem <3

 • Gleder meg til å se hvordan du får det! Det er så gøy å innrede når man har noe eget 🙂 Lykke til i innspurten!

 • Maren
  Deco Blue og Oslo er to nydelige farger fra Jotun 🙂 anbefales!

  • Eirin Kristiansen
   De er nydelige 🙂 Så på dem i dag.. Takk!

 • Åh, det kommer til å bli så fint! Gleder meg skikkelig til å se hvordan det blir 🙂 xx

 • Margrete
  Kommer du til å legge ut noen av tingene du skal selge på nettet?

  • Eirin Kristiansen
   Ikke møbler, dessverre 🙁 Upraktisk med frak osv.

 • Susanne casandra
  Gleder meg til å se leiligheten stå ferdig til deg og billy, så gøy får deg å se at det faktisk går fremover 🙂
  Kan jeg spør hvor vesten på bilde er fra ?:)
  Jeg synnes du skal ha hvite vegger. Å kansje en vegg lyse grå på soverommet det er kjempe fint. Men jeg vet du kommer sikkert til å bestemme deg får en kjempe fin farge til malingen. Huset ditt kommer til å bli så fint når det er ferdig 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Ja, det er virkelig deilig etter såå lang ventetid 🙂 Vesten jeg har på meg er fra Zara <3 Jeg gikk for hvitt på de fleste vegger, men har ikke bestemt meg helt for hvilken nyanse jeg skal ha på en av soveromsveggene. Vi tenker i samme baner 😀 Klem

 • Helene
  Hvis du er ute etter en beigegrå-aktig farge bør du teste ut fargen «teblomst»! Har den her hjemme, og den er sååå fin da den endrer litt farge etter lyset i rommet og dagslys/kveld. Høres mer dramatisk ut enn det er, men det er bare en utrolig lun og classy farge. Noen ganger er den litt grå, noen ganger beige og noen ganger midt i mellom. Bildene som kommer opp på google når du søker lyver litt, så du bør teste på en planke eller lignende, så får du se, hvis det høres interessant ut for deg!

  Happy fredag til deg søteste Eirín!

  • Eirin Kristiansen
   Sykt! Jeg så faktisk på denne fargen i dag 🙂 Jeg har veldig lyst til å male en vegg i en annen nyanse, og denne er til vurdering.. Takk for tips Helene <3 God helg!

   • Helene
    Hahah herregud, nesten skummelt! Men ja det er absolutt en farge som er lett å like, og den er ikke skummel å male et helt rom med heller. Blir nok nydelig med en fonvegg med det også 🙂 U go! Gleder meg så utrolig mye til å se hvordan du innreder. Må bare spørre om noe helt annet, har noen reagert på Billy med tanke på allergi selvom han ikke hårer?
    Klem

 • Helene
  Det kommer til å bli såå fint!
  Jeg pusset opp hjemmet mitt og brukte kun maling fra Flügger! Anbefales på det sterkeste, vakreste fargene i verden og man får veldig god hjelp i butikkene, dyktige fagfolk. Vet det er en Flügger butikk i Bergen også 🙂

 • Ingunn
  Så stilig vest! Hvor er den fra?

 • Hannah
  This is so exciting! It’s getting so close to moving day now, can’t wait to see how you style it. 😀

 • Edona
  This seems to be like a veeery personal question I guess but I just can’t hold it back! How can you finance your own house when you’re only 21?
  I mean I am 21 an I am drowning in my bills (lol).. This isn’t a negativ comment or smth just asking! bc I mean I read your blog everyday since some months and I absolutely love it! I love the life you’re living and just everyyything about you!

  So muchhhh love from Switzerland ♥

  • Eirin Kristiansen
   Hi Edona! Don’t worry, I understand that you might be curious. I would have been too! My situation is quite unusual I would say.. But business is is doing great, and I’m very thankful to be able to have my passion as a living 🙂 Thank you so much for following me! Have a great weekend ♥

 • Hedda
  hei! hvor er klokken din fra? vet du hvor man kan kjøpe den? sååå fiiin

 • Mina
  Hei!

  Jeg har hatt veldig lyst på hund de siste to årene, men det har ikke passet pga. jeg har leid rom i bokollektiv. Men nå til høsten flytter jeg og kjæresten min inn i selveier- leilighet i Oslo, og vi vurderer sterkt å kjøpe hund. Det er bare et problem, og det er at kjæresten er allergiker! Derfor har jeg vurdert Maltipoo som en perfekt rase; den er liten (som gjør at den behøver mindre mosjon enn en stor hund, og det passer bra i forhold til både å bo i en storby og studiehverdagen, og den er lett å ta med på trikken/toget/café etc), og jeg har lest at den er allergivennlig fordi den ikke røyter.

  Jeg lurer på hvilke erfaringer du har med Maltipoo ang. røyting? Tror du det blir et stort allergisk problem?
  Og videre lurer jeg på om du har hatt med din på valpekurs, og om den er lett å dressere/ å få til å ikke bjeffe?

  Mvh. J94

 • Renate
  Hei!
  Jeg og min samboer malte nylig en vegg i stuen i fargen Minty Breeze fra Jotun! Synes det ble sååå fint 🙂 Ganske classy farge vil jeg si, har fått masse komplimenter for den. Og ikke akkurat noe alle har heller, noe jeg synes er et lite pluss da, hehe 😀

 • Spennende! Gleder meg så til å se ferdig resultat:)

Comments are closed.