Decisions decisions

· Floor and sofa samples ·

God lørdag! Håper dere har funnet helgeroen og koser dere maks. Det gjør i hvert fall jeg, kjenner jeg! I går kveld ble jeg sittende oppe til nærmere halv to fordi jeg ble så revet med på interiørfronten. Jeg fant så mye fint! Nå er hele spisestuen i boks, og jeg gleder meg til å få det på plass. Det blir litt spesielt og kanskje overraskende, men veldig stilfullt. Og mens vi snakker om valg!.. Jeg har vært så ubesluttsom det siste året. Gulvet har overraskende nok vært det vanskeligste valget. Jeg har beveget meg fra alt til hvit epoxy til et mørkere tregulv. Det ble ingen av delene (…)

Happy Saturday! Hope you’re enjoying the weekend to the maximum. I know I do!.. Last night I was scrolling around the internet for hours searching for interior till 1:30 and I found so many nice things for my apartment! Now the dining room is all done, and I can’t wait to see it live. It looks so good and may occur a liiitle bit surprising to some of you, but I believe you’re gonna love it. And speaking of choices! Choosing floor has definitely been the hardest thing. I’ve been wanting everything from white epoxy to dark wooden floor the past year. Well, I didn’t go for any of them..

Decisions decisions

.. Men nå har jeg endelig bestemt meg, og spør dere meg så ble det jeg landet på en fin mellomting av alt jeg synes er fint. Jeg gikk for en hvitoljet parkett, den dere ser til venstre. Sofaen min ser dere prøve på også, og det blir den i lys grå hvilket er av 100% ull med svarte bøyleben.

Now I have finally landed my decision! It was about time.. I went for this light wooden floor as you can see to the left in the picture. I love it! And the light grey sample you see is the color on my couch which is in 100% wool with black metal feet. It’s gonna be perfectly gorgeous!

Decisions decisions

Denne lørdagen står litt av hvert på agendaen. Jeg skal blant annet dra å se på fargeprøver til vegger og tak, samt ta turen inn til sentrum for å se på et bilde jeg bare ikke får ut av hode. Jeg tror dette kunne gjort seg i leiligheten, men vi får nå se! Nyt helgen, finn roen og kooos dere ♥

Today I have several things on my agenda. I’m going to look for color samples for my walls, and I’m also gonna go and look at a picture that I can’t get out of my head. I believe it will look just fab in the apartment! We’ll see.. Enjoy your weekend lovelies, find your inner peace and just have fun!


Previous Post
Next Post

24 thoughts on “Decisions decisions

 • Så utrolig fin farge på både gulv og sofa, gleder meg til å se bilder av leiligheten når den er klar – kan tenke meg du er veldig spent selv!

 • Blir spennende å følge med:) en dag vil jeg bygge selv! Men nøyer meg med oppussing foreløpig.

 • Susanne casandra
  Dette kommer til å bli kjempe fint , gleder meg til å se når alt står ferdig 🙂 ha en god helg Eirin 🙂

 • Celina
  Ligger den nye leiligheten i Bergen eller skal du flytte tilbake til Bjorøy? 🙂 Nydelig gulv, gleder meg til å se det endelige resultatet!

  • Eirin Kristiansen
   Hei Celina! Den ligger på Bjorøy. Men er ikke så langt utover denne gangen – ca. ett kvarters kjøring til Bergen sentrum 🙂

 • Jeanette
  Det blir nok fint! Jeg har også ull sofa i lys grå fra Bolia! Elsker den! 🙂 Gleder meg til å se leiligheten din når den er ferdig!

  • Eirin Kristiansen
   Godt å høre at du er fornøyd 😀 Tro meg, det gjør jeg også!

 • Cecilie
  Fin parkett! Hvilken sofamodell har du valgt fra Bolia?

 • Anette
  Ser veldig bra ut! Ville valgt en lignende type selv 🙂 blir spennende å få se mer interiør etterhvert!

 • Linn
  Vi har slikt gulv i hele huset. Er så fornøyd! ? du har god smak, gleder meg til å se resten ?. God helg!

 • Benedicte
  Hei! Hvor i sentrum kan man få tak i bilder, siden du skrev at du skulle se på et bilde? 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Det var bare et bilde jeg fant på Soria Moria 🙂 Jeg gikk ikke for det etter å ha sjekket det ut en gang til.. Men er på leting etter et fint bilde!

 • Malene
  Hvilken burgunderjakke hadde du på deg i bilen på snap? kjempefin 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Carlings Bomber Jacket 🙂 Kommer på bloggen i morgen!

 • Linn
  Vil også vite hvor man kan se på bilder! 🙂

 • Åh så spennende, hadde du kunnet lage et innlegg om ulike gardiner? Er det en ting i verden jeg ikke har noe tanker om så må det være nettopp gardiner..haha

  • Eirin Kristiansen
   Hei Jannike! Jeg synes det er finest uten gardiner, så jeg holder meg unna det 🙂 Føler rommet blir større og mer åpent. Klem!

 • Lisa
  Når skal du selge unna tingene dine før du flytter :)? Håper du kommer til å annonsere det på bloggen i god tid før !! 😀

 • Hege Ringvold
  Hei Eirin 🙂 hva heter gulvet du har valgt deg?

 • Sara
  Hei du 🙂

  Jeg lurer veldig på hva parkettmodellen du har valgt heter og hvor gulvet kan kjøpes/bestilles fra 🙂 Synes det var superfint!

Comments are closed.