Pictures via Oraclefox

Inspired by the interior

Inspired by the interior

Inspired by the interior

Inspired by the interior

Inspired by the interior

D r e a m  h o m e

Jeg henter mye inspirasjon fra nettet når det kommer til interiør og innredning i mitt nye hjem. Disse bildene fanget oppmerksomheten min litt ekstra, spesielt soverommet! Dette er en fargepalett jeg kommer til å holde meg til, og jeg gleder meg til resultatet. Herlighet som jeg koser meg med dette innrednings prosjektet! Hva synes dere? Svart, hvitt, beige, nude med innslag av metalliske farger som skaper en lun og varm atmosfære. Det er spot on for min del! Og forresten, gratuler meg med ny sofa. Jeg snopet litt på Bolia, og endte opp med noe jeg vil si er drømmesofaen. I’ll show you!

I get a lot of inspiration from the internet when it comes to decorating my new home. These pictures stole my attention for a moment, and I just had to share them with you. I especially love the bedroom! This is the kind of color palette I’m gonna stick to – white, nude, beige and black with a touch of metallic colors. By the way! You can congratulate me with a new sofa. I found it two days ago and I believe it’s just perfect. I’ll show you!

Previous Post
Next Post

24 thoughts on “Inspired by the interior

 • ELSKER det! Kunne ønsker det var meg som skulle innrede mitt nye hus.. Men en gang skjer vel det å 😀 Håper du får en super helg søte Eirin <3

  • Eirin Kristiansen
   Takk, Line! Jeg også forelsket meg helt i det 😀 God helg!

 • Virket så rolig, enkelt og koselig på samme tid! 🙂

 • malin
  kanskje du kan lage et innlegg som går på litt forskjellige møbler du har i kikerten ? 🙂 jeg er så sykt glad i interiør så jeg blir alltid så glad når du poster et innlegg om det 🙂 så er så spent på hvordan du vil gjøre leiligheten din 🙂

 • Malin
  Hei! Når kommer svarene på spørsmålsrunden? 🙂

 • Marte
  TAKK for dette innlegget! <3

 • Lene M
  Teppet som ligger på gulvet ved sengen får du kjøpt på ellos! Mamma har det hjemme og det er helt fantastisk mykt og deilig, spesielt om du går barbeint ? Ikke minst er det jo dødsfint!!

  • Eirin Kristiansen
   Jeg elsker det! Har leitet etter det, men var usikker på om det var fra Ellos :O

 • Hanna
  Så utrolig fint, håper du trives i nytt hus! Har du foresten en sunn oppskrift til fastelaven nå på søndag, er stor fan av oppskriftene dine! Stor klem❤️

  • Eirin Kristiansen
   Hei Hanna! Beklager å måtte skuffe deg, men det har jeg dessverre ikke prøvd meg på før 🙁

 • M
  Gratulerer med ny sofa! <3

  Jeg lurte på om du hadde et servise du samlet på? Hva synes du for eksempel om Royal Copenhagen sitt design?

  • Eirin Kristiansen
   Tuswn takk! Nei, jeg samler ikke på noe for øyeblikket. Selv om Royal Copenhagen sitt er litt spesielt, så må jeg innrømme at jeg liker det veldig godt 🙂

 • Så utrolig fint! Jeg kunne tenkt meg noe lignende, bare med innslag av masse grønne planter i tillegg! God helg, fine deg 🙂 xx

 • Johanne
  Når får vi svar på Q&A runden du hadde for noen uker siden 🙂 ?

 • Maren
  Du har så fin interiør stil!! Gleder meg til å se hvordan du innreder det nye huset!

  Hvilken størrelse har du på Malene Birger veska di? Har lyst på ei, men vet ikke hvilken størrelse jeg vil ha…

 • For noen inspirerende bilder, virkelig!! Sånn vil jeg og ha rommet mitt hihi

Comments are closed.