produktplassering
Start the day with baked oats

Enkelte dager liker jeg å stå en halvtime tidligere opp om morgenen bare for å kunne ta meg god tid til selve frokosten. Det er ofte dager som disse nye oppskrifter blir til! Her forleden lagde jeg noe som ble overraskende godt. Jeg blandet rett og slett sammen ingredienser smaksløkene mine digger, men som jeg også vet at kroppen min digger! Den perfekte treningsmaten, om du vil – godt stappet med proteiner og fiber!

Some days I like to get up half an hour earlier in the morning just so I can actually enjoy my time in the kitchen and try out new recipes. It’s on days like these good recipes are created! The other day I made something really good for both body and taste. I basically mixed all the ingredients I love and the results were super yummy and not to mention super healthy. Baked oats filled with proteins and fiber. Soo good!

Start the day with baked oats

Y o u ‘ l l   n e e d ;

50 grams oats
1 tsp vanilla powder
1 tbsp Splenda (sweetener)
160 grams Skyr
1 egg white

Start the day with baked oats

T h i s   i s   h o w   y o u   m a k e   i t ;

Bland alle ingrediensene i en bolle og hell deretter røren over i en ildfast serveringsskål. Plasser litt jordbær eller bringebær ned i grøten, og la den steke i ovnen på 200 °C i ca. 20 minutter til den får en fin og gyllen farge på toppen. Nyt med god samvittighet og du er klar til å gripe dagen!

Have the ingredients over in a baking bowl and mix them all together. Afterwards, have the mixture over in a refractory serving bowl. Place the bowl in the oven on 200 °C and let it bake in 20 minutes until it get’s this nice golden color on the top. Enjoy with the best conscience and enjoy your day!

Previous Post
Next Post

18 thoughts on “Start the day with baked oats

 • Vårild
  Hei! Jeg lurer på om knyte armbåndet Celine kommer i flere størrelser og hvilken du har? Lurer også på hva modellen du ar heter, og hva den koster. Jeg ønsker meg nemlig en slik i bursdagspresang (jeg blir 18!!) Vet sjansen er liten for at jeg får en, men alltid lov å ønske!
  – Klem fra Vårild!

  • Eirin Kristiansen
   Hei! Det kommer i to størrelser, jeg har det minste 🙂 God helg, Vårild!

 • Julie
  Hvorfor skal du på visning? 😀

 • Siri
  Hei!
  Hvor har du kjøpt koppen som du har på det første bildet i innlegget, den var kjempe søt! 🙂 Ønsker deg en super fin helg 🙂

 • Ida
  Hei! Jeg lurte på om du kunne komme med noen tips på hvordan man kan endre garderoben, hvordan kjøpe de plaggene man beholder i mange år fremover. Jeg har en veldig enkel stil, i grunn veldig lik din! Men jeg går ofte i fellen å kjøper plagg fra kjedebutikkene, og det ender med at over halvparten ikke blir brukt… Og jeg har pengene til litt dyrere plagg, men da må man jo selvfølgelig kutte ned på shoppingen også, der sliter jeg…. A shopaholic in need!

  Klem

 • Julie
  Spiser du ikke lavkarbo lengre?

  • Eirin Kristiansen
   Nja, sånn midt i mellom. Ligger på rundt 100 g om dagen og spiser det helst bare på morgenen 🙂

   • Sissel
    Hvor mye fett og protein har du hvis bare 100 g karbs? Bare nysgjerrig, er motsatt jeg, minst mulig fett og mest karbo 🙂 Da føler jeg meg lett og fin 🙂 Klem

 • Det så kjempe godt ut:) kan jeg spørre hvor du har kjøpt skålen? Er det Kahler?

 • Lisbeth
  Hei, når kommer svarene på spørsmålsrunden? 😀

 • Maren
  Hei Eirin!
  Hvor er koppen på bildet fra?
  God helg, klem fra Maren

 • Herborg
  Hei!

  Nøyaktig hva er det som er produktplassering i dette innlegget?

Comments are closed.