DEAR INTERNATIONAL READERS,
PLEASE USE TRANSLATE FOR THIS POST

10 ting jeg vil gjøre i februar

F e b r u a r

Ny måned, ny to-do spalte! Jeg må si at jeg elsker denne tradisjonen, ikke bare fordi jeg liker å inspirere dere til å sette små ikke-uoppnåelige mål, men fordi jeg faktisk blir mer produktiv av det selv! Det er rart hvordan det er, man blir mye mer strukturert og motivert så fort man skriver ting ned svart på hvitt. Spesielt når man deler dem med noen, hvilket i mitt tilfelle er alle dere! Jeg skal ikke lyve å si at jeg er veldig glad i februar. For meg er dette en vente-måned på vår og freshere tider. Nettopp derfor er det fint å sette seg noen små mål som gjør måneden enda litt mer spenstig!

10 ting jeg vil gjøre i februar

· Her er 10 ting jeg ønsker å gjøre i februar ·

 1. Nå er det virkelig på tide at jeg kommer meg til frisøren. Håret mitt har godt av en klipp og ikke minst striping av ettervekst. Snart når den ned til ørene føler jeg, haha! Jeg har også lengtet ekstra mye tilbake til den kortere frisyren min de siste ukene. Nå er det akkurat ett år siden jeg klippet meg til skuldrene! Skal, skal ikke? Help me out! Hva tenker dere om det? Føler det er en fin vårklipp..
 2. Ikke le, men jeg er virkelig helt elendig på alt som heter øyesminke! Tingen er at jeg synes det er såå fint om man bare klarer å finne de rette produktene og legge dem riktig! I februar har jeg derfor som mål å lære meg litt mer om øyenskygge på meg selv. Muligens ta tur til en makeupstylist som kan gi meg litt tips og triks! Hverdagssminken min er nemlig helt lik festsminken (..) foruten litt farge på leppene. Oups!
 3. Jeg drømmer om å finne det perfekte sengetøyet i lin til jeg flytter inn i den nye leiligheten. Gjerne i en lekker nude/gyllen farge! Synes det er så delikat og lekkert.
 4. Akkurat nå føler jeg at jeg bor i en leilighet med alt for mye ting rundt meg. Derfor har jeg lyst til å sette en dato og finne et lokale hvor jeg kan selge ut både klær, interiør, ting og tang før utflytting. Jeg har et mål om å ta med meg minst mulig inn i den nye leiligheten!
 5. Fortsette å jobbe beinhardt med ting jeg brenner for og drømmer om å få til. I will, I can!
 6. Jeg må si at jeg har overrasket meg selv hittil i år når det kommer til helse, og det føles fantastisk deilig. Før jul eide jeg ikke motivasjon eller selvdisiplin på det punktet! Hva skjedde..? Ettersom at jeg har begynt med Bikram Yoga har jeg som mål å trene minst 3 ganger i uken + fortsette å spise sunt og variert. Også selvfølgelig fortsette med kickboksingen, da! Treningssenteret har visst blitt historie.
 7. Jeg har veldig lyst til å finne tid til og ta meg en helgetur til Stavanger for å besøke besteforeldrene mine i februar. Jeg koser meg alltid så mye hos dem! Synd det blir så lenge mellom hver gang..
 8. Dra på kontor-jakt.. You read right! Dere husker kanskje at Emilie og Cath og jeg fikk kontor i september? Vel, det ble dessverre ikke noe av likevel da det kom noe i veien for de andre, så nå er jeg on my own på den biten. Søren altså, men håper jeg likevel finner det perfekte for meg selv! Kjenner jeg har veldig behov for å skille hjemmesone med arbeidssone. Lett for å spise seg ut av huset og hoppe i sofaen. Haha!
 9. Jeg har et mål om å bli flinkere til og holde meg til tid, og skape rammer for meg selv som vil føre til bedre struktur i hverdagen. Dette er noe jeg har vanskeligheter med å praktisere, dessverre. Jeg må bli flinkere til å holde meg til både legge- og jobbtider. Det er ikke alltid så lett! Tips, anyone?
 10. Det er på tide å gi Instagram en detox igjen. Jeg høres sikkert helt fryktelig slem ut nå, men i ny og ne liker jeg å rydde opp i hvem jeg følger, og egne bilder. Instagram for meg er en ren inspirasjonsskilde som er verdt å holde like ryddig og inspirerende som selveste garderoben. Hah!
Previous Post
Next Post

23 thoughts on “10 ting jeg vil gjøre i februar

 • Mange gode mål! Jeg har selv begynt med litt instagram detox. Det må virkelig til! Føler det er mye bedre å åpne appen etter å ha fjernet mange «reklame» brukere og selv slettet gamle, og uinspirerende bilder. Lykke til med alle målene, jeg har troa på deg!

 • Marie
  Klipp deg kort igjen! Du kler det veldig godt!

 • Malin
  Hvis du vil selge den sorte kåpen din fra By Malene Birger så må du gjerne kontakte meg! Vært på jakt etter den i lang tid, får den ikke ut av hodet ?

 • Sandra
  Gosh, kjenner jeg gleder meg til det salget! Om det er mulig å komme, selvfølgelig, ehhe. Ha en fin kveld! 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Åpent for absolutt alle. Skriver mer om det når jeg finner ut av det 🙂 Klem og fin kveld!

 • Cathinka Aagaard
  Hvis du vil bli god på sminke er det viktig med gode koster 🙂 Av de du får kjøpt her i Norge anbefaler jeg både MAC og Urban Decay sine, ellers anbefaler jeg tarte, Sigma og Morphe, men de må du bestille enten på http://www.sephora.com (tarte sine) eller på de andre sine hjemmesider 🙂 Liker veldig godt Urban Decay, Morphe, Too Faced og MAC sine øyenskygger da de er gode å blende samtidig som du får mange pigmenterte farger til øyelokket 🙂 Ellers er det lærerikt å se på masse youtube-videoer for å lære seg litt tips og triks 🙂

 • Thea
  Elsker disse innleggene 🙂 Tenker på det samme selv, å klippe kort igjen altså! Men det er så vanskelig!! Lurer litt på om jeg egentlig vil ha litt lengde på det til sommeren.. Men så er det jo så fresht med kortere hår! Nei, jeg vet ikke jeg altså, bytter mening annenhver dag haha. Men må si at du så jo helt nydelig ut med den lengden! Håper du har en fin kveld søta <3

  • Eirin Kristiansen
   Glad det faller i smak 🙂 Samme her, veier for og imot hver eneste dag. Skal ikke være lett! Natta <3

 • Morsomt hvordan du sier at du er lite flink til å holde deg til tid og rammer, da jeg synes du virker så utrolig flink til det, hvertfall sammenlignet med meg selv! Lykke til med alle ønsker i februar 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Takk Celine 🙂 Jeg er en strukturfreak, så i andres øyne er det kanskje bra som det er nå.. Haha!

 • Elise
  Kan du please ha avsnitt mellom punktene dine? Blir så mye lettere å lese for oss med dysleksi.

 • Maren
  Klipp deg kort 😀 Du er så fin med det, men du er fin uansett da!

 • Céline
  Hei Eirin,

  Vet ikke om du kommer til å se kommentaren min men jeg er en jevnlig leser ! 🙂 Elsker bloggen din da den er så inspirerende, en skikkelig feel good blogg!! Jeg ser du er ute etter lin senge tøy, nå vet ikke jeg hva budsjett ditt er men Etsy har en butikk som heter linen store som er helt fantastisk https://www.etsy.com/listing/224640135/melange-stone-washed-linen-duvet-cover?ref=shop_home_active_15
  Fargene er så vakre å selv har jeg falt for Sky Blue. Jeg håper det hjelper deg litt på vei mot målet ditt i Februar 🙂

  Ha en fin dag, xx

  • Eirin Kristiansen
   Hei Céline! Tuusen takk for tipset om sengetøy, dette skal bestilles. Endelig! Du er en engel 🙂 God helg <3

 • B
  Klipp deg kort! Du var såå fin. Og tips til å lære øyesminke, se på youtube! Der er det så mange flinke make up-artiser som legger ut sminkevideoer. Anbefaler Celina Karine og Agnes Lovise blandt annet. Også finnes det jo en haug av utenlandske.

  • Eirin Kristiansen
   Takker for tips 😀 Jeg skal sjekke det ut!

 • Maren
  Så mye inspirerende her, Eirin! Hvis du skal ha salg, kunne du fått det til i vinterferien slik jeg kan ta turen til Bergen? Er virkelig noe jeg ikke vil gå glipp av 🙂 Mange varme klemmer fra Stavanger

  • Eirin Kristiansen
   Hei Maren! Det blir forhåpentligvis siste helg i februar eller i starten av mars. Håper det passer for deg og at du kan komme <3

 • Hei Eirin! Dette med instagram-detox er jeg helt enig i, det er der jeg henter mesteparten av inspirasjonen i hverdagen min så det er klart den må være ryddig og fortsatt inspirerende. Ha en fortsatt fin dag!

 • Herlige tips!!
  No har eg gjort ein real opprydning i dei eg følger på instagram, det føles litt feil når det er 22.5K som følger meg og så følger eg bare 324stykk.. men det føles godt 😉

  Vil tipse om Høie of scandinavia sine lin-sengetøy, supermjuke og deilige!! (Ane heiter det)
  Eg har i kvitt, og har tenkt og kjøpe i mørkeblått også!
  https://hoie.no/produkt/2172/ane

  • Eirin Kristiansen
   Sant det er herlig! Feeden oooser av inspirasjon etterpå 🙂 Tusen tusen takk for tips, du er god Regine! Klem til deg og Lucy fra Billy og meg!

Comments are closed.