The city covered in snow

B e a u t i f u l

The city covered in snow

Da alarmen ringte i morges og jeg sperret opp øynene kjente jeg at det var litt ekstra kaldt i rommet enn hva det vanligvis pleier å være på denne tiden. I halvsøvne letet jeg frem tøflene mine, tok på meg morgenkåpen og subbet ut i stuen. Der ble jeg møtt av dette hvite synet, og selv om jeg skal innrømme at jeg er litt «fed up» med all denne snøen, så var det likevel helt nydelig utenfor vinduene mine. Nesten som et lite vinterland! Kjenner jeg kommer til å savne denne utsikten når jeg flytter. Men på en annen side blir den jo faktisk byttet ut med blått hav og vakre omgivelser!

When the alarm went off this morning I noticed what the room was way more freezing than it usually is. In half a sleep I managed to find my slippers, and I tucked myself into my cozy robe. When I walked into my living room I couldn’t believe my eyes! The whole city was covered in snow again.. I can admit that I thought and hoped we were done with the snow, but on the other hand it’s really beautiful. Like a winter wonderland!

The city covered in snow

When I woke up this morning I couldn't believe my eyes. 
The whole city were covered in white!

The city covered in snow

♥♥♥

Nå sitter jeg her under pleddet og oppdaterer dere med dagens første kaffekopp og Billy ved min side. Etterpå skal jeg slenge yogamatten over skulderen å komme meg avgårde til dagens økt. Jeg har virkelig blitt helt frelst, jeg! Det er så deilig å starte dagen på den måten. Man føler seg rett og slett «brand new» etterpå, med en helt spesiell glød. I tillegg svetter man så mye at jeg merker huden har blitt mye renere og friskere siden jeg startet.. Etter første økt poppet det ut litt urenheter her og der, men det tok jeg som et godt tegn. Siden har jeg ikke hatt en eneste urenhet i hele ansiktet. Kun en sunn glød! Det har nok litt med at jeg har holdt meg unna sukker å gjøre også, men likevel – jeg merker forskjell. Ha en fin dag!

In this very moment I’m sitting in the couch under my blanket updating you guys with today’s first cup of coffee and Billy by my side. In an hour I’m heading to my yoga class and I barely can’t wait! After I started I have been totally addicted, it’s so satisfying to both body and mind. After my first class I could really feel how detoxifying it was. Pimples popped out like never before, and after that I’ve never had a single one. Haha! Now I feel like almost a brand new person with this healthy glow and I absolutely love it! Have a great day, sweeties. You’re the best! xx

Previous Post
Next Post

19 thoughts on “The city covered in snow

 • Veldig fin utsikt og snø er vakkert, men kjenner jeg er veldig glad den er forsvunnet her 😉 Kun blå himmel, sol og bar bakke <3 Ha en flott dag Eirin

  • Eirin Kristiansen
   Gleder meg til sol og varme nå! Har litt blandede følelser om dette kan man si 😀 Hehe.. Ha en fin dag du også, Emma!

 • Vårild
  Hei! Jeg skal prøve min første bikram yoga time neste mandag, og jeg gleder meg! Ville bare si at jeg ikke får lest hele innlegget på bloglovin appen lengre, er det en grunn til det? Her i Trondheim daler det snø/sludd og regn hele døgnet… Gleder meg til våren kommer!
  – Vårild 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Hei Vårild! Så spennende, håper det faller i smak 🙂 Gi det noen timer før du bestemmer deg! Det anbefales. Så synd at man ikke kan lese fullstendige innlegg i Bloglovin? Det har jeg ikke merket :O Takk for beskjed. Klem

  • Helene
   Hei!

   Jeg har også så veldig lyst til å prøve bikram yoga, og bor i Trondheim!
   Bare lurte på hvor du skal/hvor de har det i Trondheim? 🙂

 • Elina
  Så fin utsikt! Bor selv i Bergen:-) men hvor er det egentlig man ser fra disse bildene? Ligger leiligheten nærme sentrum?:-)

  • Eirin Kristiansen
   Takk, Elina! Disse bildene er tatt fra rett over Puddefjordsbroen 🙂 Så ganske nærme byen, ja. Klem

 • Høres fantastisk ut, fine deg! Jeg har fått tilbud om å bli med på en yoga time på fredag(i morgen), men jeg er helt ærig ikke sikker på om jeg tørr. Jeg ler av meg selv mens jeg skriver det. what to do? Stå på, og kjempe bra at du klarer deg uten sukker 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Hei Anna! Haha, jeg ler litt for meg selv nå fordi jeg føler med deg. Mitt beste tips er å bare kaste seg i det 🙂 Alle må starte et sted! Klem og lykke til.

 • Martine Tysnes
  Wow! Fantastisk utsikt og fantastiske bilder 😀

 • Å, Bergen i mitt hjerte!

 • Ia Johanne
  For en fantastisk utsikt du har! Ahh skulle gjort mye for å våkne til den <3 Håper du har hatt en deilig yogatime! <3

 • bell
  Stemningsfulle og koselige bilder av vinter-Norge <3 Vi er heldige som bor i et land med mange forskjellige årstider!

 • Fin utsikt! Vurderer selv å teste ut hjemme yoga:)

 • Tina
  Hei Eirin:) Jeg lurte på om det går an å bokse og sparke på bokseputen uten og måtte henge den opp. Vil den tåle noen slag og spark uten at den faller? Litt usikker på om taket tåler den i og med at bokseputen er litt tung.

 • Emilie
  Utrolig kult å se at du bor rett ovenfor her jeg bor.. Iallfall når det er en man ser opp til ! ???

Comments are closed.