annonse
Før morgenøkten

.. Good morning ♥

Før morgenøkten

Før morgentrening er det ikke alltid jeg har verken tid eller lyst til å gå på kjøkkenet å kokkelere frem en stor og avansert frokost når alarmen ringer klokken syv. Spesielt ikke om jeg har en morgenøkt på agendaen! Da vil jeg helst bare hoppe i joggeskoene å få det overstått før jeg virkelig «våkner» og begynner å veie for og imot om jeg skal ta det senere istedenfor. Story of my life! Haha.. Det er her «Don’t think, just do it» spiller inn.

Before my morning workout routine I rarely make time for cooking a big and gorgeous breakfast. I’m all about getting the food down before i really wake up in my mind and start making excuses for not doing it instead. Story of my life! Haha.. That’s where the «Don’t think, just do it» comes in.

Før morgenøkten

En stor kopp med krutt i form av svart kaffe pleier vanligvis å gjøre susen. For en sunn start på dagen liker jeg også å strekke meg etter en banan (ypperlig treningsmat) og gjerne et beger med proteinrik Skyr. Det gir magen et myk og lettfordøyelig første måltid som metter lenge. Som dere ser har jeg fylt lokket med mandler som jeg forklarte sist – det gjør jeg omtrent hver eneste gang når jeg skal ta med meg maten på farten for både smaken sin skyld og ekstra næring. You should try! Nå er jeg klar for ukens siste treningsøkt. Ønsker dere en riktig god helg ♥

A big cup of strong black coffee usually does the magic for me. But to start the day in a healthy way I also reach for a banana and my favorite yoghurt Skyr, which is filled with good nutrition and a lot of proteins. I blend it with a handful of almonds and voila – I’m good to go. Happy weekend!

Previous Post
Next Post

12 thoughts on “Før morgenøkten

 • Ønsker deg en fantastisk god helg <3

 • bell
  God helg til deg også! Her er det nybakt lavkarbo-brød på benken og et nyvasket bad. Snart er jeg klar for ukens første (!) treningsøkt (sett bort ifra yoga), gleder meg til intervaller på mølla før helgen ringes inn med god følelse i kroppen, peis og levende lys <3

  • Eirin Kristiansen
   Så deilig, Bell 🙂 Fikk skikkelig helgefølelse av å lese dette!

 • Anette
  Hei! Hvor lenge pleier du å vente mellom frokost og trening for ikke å få sting? 🙂
  God helg!

  • Eirin Kristiansen
   En halvtimes tid 🙂 God helg til deg også, Anette!

 • Martine
  Bildene dine altså! Så vakre og delikate <3 Jeg håper du får en fantastisk fin helg, nydelige Eirin! Jeg elsker å starte helgen med og lese bloggen din. Inspirasjon! Klem fra Martine 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Tusen takk, Martine <3 Det gjør meg glad å høre det 🙂 Riktig god helg! Klem

 • Fardouse Hassan Mohammed
  Du har en veldig motiverende og ikke minst en veldig ryddig blogg Eirin! Lurer bare på hvor bladet er fra? Hva det heter? Heier på deg 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Tusen takk!! Bladet er siste utgave av Det Nye 🙂

 • Sølvi Svendsen
  Hei, hvor kommer kommer koppen fra?

 • Kristina
  Så kul kopp! Hvor er den fra? 🙂

Comments are closed.