All pictures from WeHeartIt

Backgrounds for your phone

· Download them all here ·

Som dere vet er jeg veldig glad i å lage bakgrunner til MacBooken som inspirerer meg hver gang jeg flipper opp skjermen. Det gir så gode vibber! Men det skal også sies at jeg elsker gøyale bakgrunner på iPhonen min også. Gjerne litt fargerike og søte, for å sprite opp en ellers så grå dag. Jeg har samlet sammen noen bakgrunner jeg liker, som jeg gjerne vil dere videre med dere. Klikk dere inn her for å laste ned hver og en individuelt.

As you probably know I love making bacgrounds for my MacBook. Everytime I flip the screen up I get inspired by all the good vibes! But one thing’s for sure, I also love to find cute backrounds for my iPhone as well. I’ve collected all my favorites, and you can download them all here if you want.

Backgrounds for your phone

I love the donuts

Backgrounds for your phone

Om du ikke er helt for de spenstige bakgrunnene er også marmor, stjernehimmel eller bunny bakgrunnene fine alternativer. Jeg endrer støtt og stadig, alt fra hvilket humør jeg er i og hvilken årstid det er. Bare jeg som kunne ønske ape-symbolene eksisterte, forresten? Cuteness overload!

If your not that into the colorful and silly ones, you should rather go for the marble, sky or bunny bacground! I change mine all the time, depending on what mood I’m in. Not to forget depending on the season! And by the way, am I the only one wishing that the monkey symbols actually existed?

Backgrounds for your phone

Well, happy friyay ♥


Previous Post
Next Post

23 thoughts on “Backgrounds for your phone

 • håper fredagen din er fin <3 elsker marmorbakgrunnen, bytter til den nå!

 • så fine bakgrunna! ha ein super dag vidare, Eirin! <3

 • Helene
  Så utrolig fine!
  Kjempegøy

 • Connie
  Hei.
  Hvordan laster man de ned?:) super søte!

  • Eirin Kristiansen
   Fra mobil må du holde fingeren over bildet til du får opp valgmuligheter. Trykk lagre bilde 🙂

 • Guro B
  Fikk en merkelig trang til å skrive til deg her, så dette blir min jomfrukommentar på blogg i det hele tatt. Jeg ønsker å fortelle deg hvor flott og inspirerende du er. Din tilsynelatende mestring av vanskelige perioder gir meg motivasjon til å få til mine, og du virker som et vesen jeg gjerne skulle lært å kjenne mer. Det håper jeg folk sier til deg ofte 🙂 Ha en fin kveld videre!

  • Eirin Kristiansen
   Åå, Guro 🙂 Veldig hyggelig at du la igjen en kommentar. Det var snilt sagt av deg! Stor klem og ønske om en fin helg :*

 • So lovely backgrounds! <3

 • Martine
  Hvor trykker man for å få lastet ned de??

  • Eirin Kristiansen
   Fra mobil må du holde fingeren over bildet til du får opp valgmuligheter. Trykk lagre bilde 🙂

 • Therese
  Hei! Jeg får bare åpnet og sett på bildene… hvordan laster jeg dem ned?

  • Eirin Kristiansen
   Fra mobil må du holde fingeren over bildet til du får opp valgmuligheter. Trykk lagre bilde 🙂

 • Martha
  Wæ, her snakker vi! Hvor skal jeg begynne, liksom? Haha! Kjempefine ?

 • Maria
  Hei, fine deg!
  For en superinspirerende blogg – klikker meg inn flere ganger daglig for en god dose inspirasjon ??
  Har fulgt deg siden du startet! #favblogger ?

  Har et spm., hvilken hudsminke bruker du? Har selv brukt Bare Minerals i flere år, men ønsker gjerne å prøve noe nytt! Any suggestions? ?

  Klem!

  • Eirin Kristiansen
   Søte du, så utrolig GØY å høre 😀 Takk!!
   Min favoritt foundation er Lancome sin Miracle Fusion foundation. Den er fantastisk! <3

 • These are just so awesome! 😀 Love them all, especially the ones with food hahah 🙂

 • helle
  Hei! kan du få til et innlegg om hvilke apper og bakgrunnsbilde du har på mobilen! <3 😀

 • K
  Dette er jo heeelt fantastisk! Jeg sliter sååå med å finne fine bilder til iphonen, føler det var lettere før oppdateringene som har kommet de siste årene. Når det gjelder bakgrunn på mac må jeg bare få lov til å takke deg for tipset om collage. Jeg husker du la ut for å vise oss en gang for noen år siden og etter det har jeg vært frelst og til og med lagd mine egne. Jeg har faktisk gått så langt som å lage til moren min også, hihi, det er jo så inspirerende! Ha en nyydelig søndag <3

Comments are closed.