Bestie over for brunch

D e l i c i o u s

Når dagene blir hektisk og agendaen tett har jeg en dårlig egenskap som tar for seg at jeg glemmer alt som kalles sosialt liv. Det er noe jeg prøver å bli bedre på, og jeg har rett og slett innsett at det er lite som skal til for å kunne kombinere det også – det handler rett og slett om å finne den gylne middelvei. Spise må man jo for eksempel gjøre uansett, så hvorfor ikke gjøre det i godt selskap med en venn? I går inviterte jeg min bestevenninne over på brunch, og det var såå koselig! Ikke minst godt.. Smashed Avocado Toast, bær og smoothie sto på menyen. Det smakte helt nydelig.

When days get hectic and busy I’m really bad at prioritizing everything called social life. I know it’s bad but luckily I’m aware of the problem and working on it. I’ve realized that you really don’t need all the time in the world to meet up with a good friend. It’s all about prioritizing and effective thinking. For example, we all need to eat, right?! So instead of eating alone, why not do it with a friend? Yesterday I invited my best friend over for brunch and it was really cozy. Smashed Avoaco Toast, berries and smoothie was on the menu and it seriously tasted heavenly. Mmm!

Bestie over for brunch

Bestie over for brunch

♥♥♥

Bestie over for brunch

En frisk, sunn og nydelig brunch som metter godt og lenge. For å gjøre den enda mer innbydende – kjøp en bukett friske blomster i glade farger til å dekorere bordet med. Dryss litt sennepsfrø over avocadoen, samt noen friske spirer. Plutselig har du en fest for både øyne og appetitt!

So here you have a fresh, healthy and amazing brunch that make you feel fuller longer. Buy a beautiful bouquet of pink flowers, sprinkle some mustard seeds over the avocado and not to forget some sprouts. All of a sudden you have a party for both stomach and eyes! Enjoy sweetie..

Bestie over for brunch

Previous Post
Next Post

16 thoughts on “Bestie over for brunch

 • Silje
  Så fine bilder! Hvilken app bruker du på bildene dine på instagram? (Rammen)

 • These photos are amazing! Are you using any special lighting or is this just daylight, if I may ask?
  Btw, I’m just drooling right now… Not only over the food itself, but on the whole atmosphere of this brunch. This is a true depiction of ‘joy de vivre’ 😀

  • Eirin Kristiansen
   Thank you, Klauidella! That’s so nice to hear 🙂 I always try to shoot in natural daylight like in these photos! Xx

 • Amalie
  Hvilket brød er det? Hvor har du kjøpt det? 🙂
  Ha en nydelig helg! <3
  (neste gang vil jeg også bli invitert) 😉

  • Eirin Kristiansen
   Hei Amalie! Alle er velkommen, hehe 🙂 Det er grovbrød fra Meny. Såå godt! Klem

   • Hilde
    Btw, Eirin! Selger du noen gang gamle klær du har? Og evt. hvor? 🙂
    Du har så utrolig fin smak, at dine «gamle» klær er kanskje en skatt for oss «jordnære» <3
    Gjerne om du har noen klær som har blitt for små eller noe 😀

 • Ann-Kristin
  Hvordan får du den hvite kanten på to av sidene på bildene dine på Instagram? 🙂

 • Amalie
  Ops, vet ikke hvorfor det automatisk ble satt inn Hilde!!
  Er jo fra meg igjen, Amalie 😉

 • KamillaM
  Hei Eirin ! Hvor er gullbestikket fra? Syns det er så lekkert! 🙂 God helg!

 • Anette Eilertsen
  Hei Eirin 🙂 håper dagen din har hvert super, jeg bare lurte på om hvor den fantastisk flotte brødkniven er fra? har alt gullbestikk og den ville jo passet perfekt inn!

 • Ååå, dette så virkelig innbydende ut altså! Og såå koselig å kunne gjøre noe sosialt ut av noe så «enkelt», om du skjønner. Dette skal jeg gjøre en gang selv også 🙂 Ha en superfin helg videre <3

 • Susanne casandra
  Kan jeg spør hvor gul bestikke fra ?:)

 • S
  Hei! Hvor får du tak i sennepsfrø? 🙂 Har prøvd å få tak i det i en liten evighet, men finner det ingen steder! Ha en nydelig søndag!

 • Karoline
  Hei 🙂 Eneste bloggen jeg følger hver dag er din. Elsker klesstilen din og den motivasjonen du gir til trening. Men syntes du har lagt ut veldig lite antrekksbilder i det siste. Er det mulighet for å legge ut litt mer av de fremover? Er helt blank på klesfronten og syntes det er så gøy og følge deg. Skriv også gjerne hvor plaggene er ifra 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Hei Karoline! Veldig koselig at du følger meg 🙂 Vet du, satt akkurat og tenkte på det. Har så lyst til å skyte maange antrekksbilder, men det er virkelig ikke enkelt når det er regn hver eneste dag og mørkt innen halv fire 🙁 Så fort det klarner opp og det blir muligheter for antrekk er jeg tilbake med mange flere! Klem

Comments are closed.