Little Oliver

· The life of the party ·

Et vennepar har skaffet seg den søteste lille krabaten ved navnet Oliver, og det er ingen tvil om at det ikke bare er Billy som er sjeleglad for den nye kameraten. Det er vi alle! Han er jo bare så sjarmerende der han løper og grynter, med den søteste bollemagen. Haha! Og det virker ikke akkurat som om jeg er alene om å glede meg til helgen.. Han ser rimelig klar ut han også! Da blir det bobler i glasset og feiring med fine venner. Blant annet Warith og Henriette som er foreldrene til denne tassen.. Han har det godt, og det er SÅ gøy å se at han går så fint overens med Billy. Best buddies!

Some friends of mine (Warith & Henriette, the cutest couple I know) got themselves this little sweetheart and he’s simply adorable! There’s no doubt Billy is happy about the new family member – we all are. He’s so charming running around grunting with the cutest fluffy belly ever. Haha! And let’s face it, seems like I’m not the only one looking forward to the weekend.. He seems pretty excited too! I’m so happy Billy got himself a new buddy.

Little Oliver

Seems like I’m not the only one ready for the weekend to arrive..

Little Oliver

I dag ulte alarmen klokken 05:30, og etter frokost løp jeg fra møte til møte fra klokken 07:00, blant annet angående nye leiligheten. Det er ikke mange uker igjen til den er ferdigstilt! Det blir såå fint – jeg gleder meg til å dele masse interiør og bilder. Nå har jeg endelig krasjet på sofaen, og i kveld står biff med fløtegratinerte poteter og peppersaus på menyen. Mmm! I morgen kommer min bestevenninne over på lunsj, og det gledes. Jeg skulle såå veldig gjerne vært på Costume Awards i kveld, men det ble dessverre ikke tid til det. Mye som skjer om dagen, men jeg storkoser meg!

Today I woke up around 5:30 and after I had my breakfast I ran to today’s first meeting. It was about the new apartment I’ve been building for the last year, and it seems like the last bricks are finally falling into the right places. I can’t wait to share the interior with you! Now I finally just got home and beef is on the menu for tonight. Yummy! Tomorrow my best friend is coming over for lunch and I can’t waaait.. Hope your doing well!

Little Oliver

♥♥♥


Previous Post
Next Post

14 thoughts on “Little Oliver

 • Margrete
  Aww, han er nydelig!!

 • Håhåhå, det må være en av de skjønneste hundene jeg har sett <3 Gleder meg forresten utrolig mye til å se den nye leiligheten, hvis den slår den du bor i nå så skal den virkelig være on point altså!

  • Eirin Kristiansen
   Gleder meg til å dele, Toril 😀 Takk for det <3

 • helene
  Kan du vær så snill å linke til teppet ditt? Klem

 • Rose Marie Helland
  Kjære Eirin. Jeg forstår at det er en del uvitenhet når det gjelder hunderasen mops. Rasen er avlet for å ha et flattrykket og «søtt» menneskelig preg, som resulterer i at nesen blir altfor kort til å både puste og svette med. Disse «søte» gryntelydene du skriver om kan derfor være grunnet trange luftveier og at hunden faktisk ikke klarer å puste normalt (tenk å måtte puste igjennom et sugerør). Å kunne puste er en av de mest essensielle egenskapene for liv, og nettopp dette sliter mange mops med. Enkelte individer må også legges under operasjonskniven for å utvide nesebor eller utføre andre inngrep som vil øke evnen til å puste noenlunde normalt. Etterspørsel etter mops gjør at det fortsetter å avles og selges. Alt jeg ser er et misfoster som lider av pusteproblemer. Jeg vil gjerne at du leser deg opp på all lidelsen mange mopser opplever, slik at du kan informere dine lesere på riktig måte, istedenfor å omtrent reklamere for å kjøpe mops grunnet det «søte» utseende.

 • Susanne casandra
  Awww<3 sykt Cute hund 🙂
  Ha en fin helg

 • Jannicke
  ååå så herlig! Nyyyt helgen Eirin!
  Forresten, hvordan går det med 100 dager uten sukker? Jeg begynte for 10 dager siden og enn så lenge går det fint, men nå når en rolig helg står for tur lurer jeg på hva jeg skal kose meg med sammen med lørdagsfilmen. Leita litt i oppskrifts arkivet ditt og skal definitivt lage frukt spyd med mørk sjokolade, mums! Setter stor pris på at du deler – det hjelper så mye 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Hei Jannicke! Det går overraskende bra, har holdt meg helt i 22 dager nå. Må si jeg er imponert over meg selv! Haha 🙂 Knekken gikk over etter ca. en uke, og challengen har definitivt gjort meg mye mer kreativ i matveien. Koser meg! Riktig god helg <3

 • Hedda
  Hei! Jeg elsker bildene dine! hvor og hvordan redigerer du de? <3 :*

  • Eirin Kristiansen
   Hei Hedda! Det er noe jeg ønsker å holde litt for meg selv. Håper på forståelse for dette! <3

 • Anne
  Hvor er den lysegrå gensern din fra?:)

Comments are closed.