Casual hairstyleCasual hairstyle

I just call it «the half bun»

Jeg merker at jo eldre jeg blir, jo mer glad i alt som er enkelt og uanstrengt blir jeg. Både i mote, sminke, hår og til og med matveien. Hah! Frisyrene mine er ofte de samme, men jeg liker det slik. Enten har jeg det løst som det er, i en knute i nakken, messy bun, half bun eller hestehale. I ny og ne slår jeg til med en pariserflette – men det er ikke så ofte. Denne frisyren er en av mine største favoritter om dagen! Jeg lager enkelt og greit bare en «dott» som jeg kaller det så fint på toppen av hodet, med noe hår hengende ned. Jo mer rotete og tilfeldig den er, jo finere blir det spør du meg.

I notice that the older I get the more casual and laid back I develope – when it comes to almost everything! Fashion, hair, makeup.. Even food! Haha.. My hairstyles are often the same. I prefer my hair natural as it is, in a knot in the neck, messy bun, half bun or ponytail. Sometimes I go all inn with a french braid, but not that often. This hairdo I call «the half bun» (haha) and I belive in «the messier the prettier» rule for a change. Love it!

Casual hairstyleCasual hairstyle

· Wish you all a wonderful day ·


Previous Post
Next Post

22 thoughts on “Casual hairstyle

 • Jeg er så enig med deg! Ha en fin dag skjønneste Eirin! ;*

 • Susanne casandra
  Så fint hår du har:)
  Hvor er genseren fra?

 • Elisabeth
  Hvor er genseren fra??

 • Mary
  Sykt fi genser, hvor er den fra 😀

 • Marie
  Hei! Hvilken moccamaster har du? hvilken farge?:)

  • Eirin Kristiansen
   Moccamaster kaffetrakter HB 741 AOB (sort) 🙂

 • Du er alltid så fin på håret Eirin!! Selv får jeg ikke til annet enn en enkel flette eller en kjedelig dott som alltid blir alt for stram. Kunne ikke du ha laget noen videoer av hvordan du styler håret ditt? Både messy buns og når du har det løst. Du har alltid så fint volum! Helt nydelig hårfarge, har du farget det nylig? 🙂 God torsdag, snart helg! 😀

  • Eirin Kristiansen
   Hei Kristin! Takk for det 🙂 Det skal noteres!! Jeg har ikke farget det nylig, det er vel mer ettervekst :O Klem

 • s
  Lurer på en ting; hvordan shampoo og balsam bruker du for tiden? Du har så fint hår!

 • M
  Syns en slik «dott» ser bedre ut med nyvasket hår… Ta Kourtney Kardashian som eksempel.

  • Eirin Kristiansen
   Å, merkelig at håret mitt er nyvasket her da 🙂

   • Margrete
    Slapp av, Eirin – det ser veldig rent og fint ut som alltid 🙂 Håper det snart kommer en video, enten med bare deg eller med deg og Cathrine, og kanskje en spørsmålsrunde hadde vært gøy!

 • Nydelig! Men du kler jo forsåvidt alt 🙂

 • Er veldig glad i buns selv! Dessverre får jeg ikke de så «fine/messy» som dine – sikkert noe med håret mitt, eller de generelt dårlige ferdighetene innen hår som jeg har fått utdelt, haha! Håper du har en strålende kveld <3

 • Elsker buns! Selv har jeg veldig flatt hår, så funker sjeldent sånn som du har det 🙂 super fint!

  • Eirin Kristiansen
   Ahh.. Ja da er det ikke alltid så lett! Har du prøvd saltvannsspray eller babypudder? 🙂 Root Boost fra Moroccanoil er også veldig bra. Klem

 • Cute hairstyle. It really suits you. xo, Jodie

  http://www.jodiecaughey.com

Comments are closed.