New York trip bookedNew York trip bookedNew York trip bookedNew York trip booked

.. Can’t wait to come back to this

Jeg føler meg svært heldig som kan reise tilbake til New York allerede i mars. Denne gangen går turen med hele familien i en hel uke, og jeg klarer nesten ikke vente! Både mamma, stefar, lillesøster, mormor og morfar skal bli med. Det blir fanastisk! Hver gang jeg drar hjem fra New York føles det nesten litt som kjærlighetssorg, men heldigvis er byen bare en flytur unna. Jeg gleder meg til avreise, og jeg gleder meg til å ta dere med!


Previous Post
Next Post

24 thoughts on “New York trip booked

 • Det høres fantastisk ut! Starte våren i new york med de man er glad i. Fortsett å gled deg, blir sikker helt fantastisk :))

 • Ida
  Hei! Har et spørsmål til deg angående håret ditt – som er så utrolig fint og fyldig. Hvordan får du til å få så fin glans og fylde?? Jeg har selv klippet håret mitt i en lengde som er ca. tilsvarende det du har nå, og det blir ikke i nærheten så fint som ditt… Har i utgangspunkt ganske tykt hår, men det ser så ufattelig livløst og «tørt» ut. Ser også at når du setter opp håret i hestehale så får du en fin sånn «bump» på toppen, i motsetning til meg som nesten ser skallet ut fordi håret blit dratt så veldig bakover, og at all tyngde faller bakover i selve halen. Så da spør jeg deg, kjære Eirin, kan du hjelpe en fortvilet jente med å få i hvertfall litt i nærheten av så fint hår du har?!

  Med vennlig hilsen en fast bloggleser som elsker bloggen din <3

  • Eirin Kristiansen
   Du er skjønn, Ida <3 Jeg skulle veldig gjerne kommet med noen supre tips, men alt jeg kan dele er at jeg klipper tuppene mine nokså ofte for å bevare fylde og unngå at håret blir slitt. Jeg kurer det ca. 1 gang i uken, og bruker balsam fra ørene og ned. Eller sverger jeg til hårproduktet jeg blogget i går da det gjør håret mykt, sunt og friskt samtidig som at det beskytter det 🙂 Når det kommer til hestehalen bruker jeg litt "babypudder" i bunnen slik at jeg kan dra håret ut i volum på toppen fra hestehalen. Hadde jeg ikke gjort det skal jeg love deg at jeg også hadde sett noe ribbet ut.. Haha 🙂 Klem og god helg til deg!

   • Ida
    Tusen hjertelig takk for et utfyllende svar❤️ Skal prøve tipsene!!

 • Hemmelig
  Hei Eirin,
  Jeg vil bare skryte litt av bloggen din! Jeg går for tiden gjennom den verste perioden i mitt liv(… til nå) – og det er enda verre ting i vente framover. Jeg kan klikke inn på bloggen din og drømme meg vekk og glemme et øyeblikk hva som som foregår. Jeg blir inspirert til å holde på rutinene mine til tross for alt 🙂
  Så thank you very much!

  • Eirin Kristiansen
   Det var veldig trist å høre at du går gjennom noe så tøft, men det er veldig godt å høre at du kan finne bloggen som ditt fristed. Håper alt ordner seg for deg så fort som mulig. Stor klem og god helg <3

 • susannecasandra
  å dette er så gøy får deg kan jeg tenke meg 🙂 har så lyst å reise ned ditt selv. gleder meg til å se flere bilder 🙂

 • Ceciliec
  Skal selv til New York i mai, gleder meg. Noe hotell å anbefale?

  • Eirin Kristiansen
   Loews Regency eller The Evelyn er to av mine favoritter 🙂

 • ÅÅå så heldig du er som får reise så mye til NYC! Kan jeg slenge meg på? Hihi 🙂

 • Så heldig du er som reiser dit så ofte! Jeg studerer faktisk i Boston og en venninne av meg kommer på besøk i mars så vi tenkte å ta oss en to-dagerstur til New York, kanskje vi treffer på deg 🙂

 • Kristina
  Hei! Tenkte bare i sammenheng med at du skal reise (ikke samme by), men om du har noen tips til bra butikker for shopping og kafe/spisesteder i London hvis du har vært der? Skal reise dit snart og vil få mest mulig ut av de få dagene 🙂

 • oda
  Nå har ikke jeg helt fått med meg hvor lenge du skal være i New York (eller hva du gjør der haha), men jeg lurte på om du og cath kommer til å fortsette å lage videoer? syns de var veldig morsomme, og dere er litt av ett radar par haha! jeg har vært borte veldig lenge, i ett land med dårlig nett så har ikke følgt med på blogger og videoer osv og derfor ikke sett filmene før nå 🙂
  håper du koser deg masse i new york

 • Nora
  Hei?
  Først må jeg bare si at det er utrolig bra at du svarer lesere i kommentarfeltet, alt for få bloggere gjør det. Jeg har vært en fast leser av bloggen din i et års tid nå og blir blant annet inspirert av de enkle men stilrene antrekkene dine? Så jeg har en spørsmål til deg, hvordan klarer du å holde deg stilig i kulden men samtidig ikke fryse? Kunne du muligens laget en innlegg med noen vinterantrekk?

  Stor klem fra meg<3

 • Mia
  du lever som en stjerne, hvordan har du råd til dette?

 • Madelen
  Så heldig du er! Var i NYC i fjor og den byen er helt fantastisk! Skal absolutt tilbake! Lenge siden jeg har lagt igjen en kommentar, men klikker meg inn hver dag! Du har en delikat blogg som gir masse inspirasjon! Vet ikke om du har svsrt på dette tidligere: men er det en grunn til at du ikke deltar på vixen? Og hvorfor er du ikke nominert?? Syns det er så rart… Mange flinke bloggere som ikke blir nominert til noe.. Forstår ikke helt opplegget jrg altså! Du hadde fortjent en pris 🙂 anyway! God helg 🙂

 • Mari
  Hei Eirin!
  Hva tenker du om å benytte deg så mye av fly når verden er oppe i en stor miljøkrise? Er dette noe du har i bakhodet?

 • Marita
  Så gøy! Jeg skal til NY i mars selv, for aller første gang:))) Gleder meg vilt, men er også litt redd for det store fremmede USA:) Har forresten lest mye av NY innleggene dine, og fått , masse isnspo!

 • Så morro! Jeg skal over i mai og har allerede begynt å planlegge, hehe 🙂

 • Jeg skal også dit i Mars. Jeg har vært i NYC flere ganger, men da i vår og sommerperioder. Sliter med å lage pakkeliste til mars, ettersom det kan være skikkelig kaldt da. Har du noen tips? Hva slags sko skal du/hadde du tatt med deg? Og hva med jakker? Uansett så er NYC fantastisk, og jeg teller ned dagene til jeg reiser, jeg drar 6.mars. Kanskje vi løper på hverandre, hihi. Det hadde gjort turen helt komplett! Ha en super uke! Klem 🙂

Comments are closed.