2 juiceoppskrifter

Når det kommer til juicing går det litt i perioder her hjemme hos meg. Noen perioder lager jeg det nesten hver eneste morgen, andre perioder holder jeg meg til smoothies og blenderen. I det siste har jeg funnet litt tilbake til den kjære juicemaskinen min, og det er spesielt to oppskrifter som går ofte igjen. En grønn og en oransje. Forfriskende og deilig, som får både meg og kroppen min til å smile litt ekstra på morgenkvisten!

2 juiceoppskrifter

Orange juice / green juice

Her har jeg lagt opp ingrediensene til begge oppskriftene for dere. Den til venstre er den oransje varianten og jeg vil si at den er litt «snillere» på smak enn den grønne varianten til høyre. Likevel er den grønne min favoritt for øyeblikket, da jeg liker juicen min frisk med litt «krutt» i.

2 juiceoppskrifter

Previous Post
Next Post

18 thoughts on “2 juiceoppskrifter

 • Madeleine Nordahl
  Hei Eirin!

  Mener å huske for lenge siden at du har en pelsjakke fra pellobello, stemmer det? Er du fornøyd med den og hvordan er den i str. hvis du har en? Fikk du eventuelt toll når du handla på nettsiden?

  Ha en fortsatt fin uke!

  Hilsen Madeleine

  • Eirin Kristiansen
   Hei Madeleine! Jakken fra Pellobello er jeg veldig fornøyd med. Men vær obs på at du gjerne må opp en størrelse da den er liten og uten noen form for stretch. Den mister litt fjær, men ellers veldig fornøyd. Toll tilkommer. Klem!

 • Kl
  Hei!
  Hvilken farge har du på veggene på soverommet ditt? Synes den grå fargen er sp fin, så jeg har veldig lyst på den selv hehe! Ha en fin kveld;)

  • Eirin Kristiansen
   Hei! Du den veggen var slik da jeg flyttet inn så det vet jeg dessverre ikke :/ God helg!

 • Ine
  Hei! så utrolig fristende, disse må prøves ut :D, kanskje et litt dumt spørsmål, men hva er de grønne bladene?

  • Eirin Kristiansen
   Ingen spørsmål er dumme! Det er spinat 🙂

 • K
  Den prikkete treningsthightsen din, hvor er den fra? Har lett meg ihjel etter den. Har du link?

  • Eirin Kristiansen
   Den er fra Victoria’s Secret, kjøpt i New York for noen år siden 🙂

 • Sofie
  Blir så glad når du kommer med små tips som dette! Jeg elsker juicemaskinen min, selv om det også her går litt i perioder. Rengjøringen tar litt lang tid til at man bare kan gjøre det i farten, men det er jo en helt super måte å få i seg nok grønnsaker og frukt på – og nesten alle kombinasjoner smaker jo så godt! Håper du vil dele flere oppskrifter om du kommer over nye, gode kombinasjoner?

  • Eirin Kristiansen
   Hei Sofie! Så enig, det er liksom den prosessen etter juicingen som gjør at det blir droppet i ny og ne.. Men når man først drikker juicen er det plutselig verdt det 😀 Flere oppskrifter skal bli! Klem

 • Line
  Hei 🙂

  Var det tungvint å skrive ingredienser ? Lurte på hva det gule er til den grønne juicen ? Rett ved agurken. Og hva er de bladene ?
  Håper du svarer 🙂 må teste de ut i helgen

  • Eirin Kristiansen
   Om det var tungvint å skrive ingredienser?.. Tenkte det var greit når alt kommer tydelig frem på bildet. Å legge alt opp på et bord å ta bilde av det tar lengre tid enn å skrive en liste med ingredienser 😉 Det gule er ingefær og bladene er spinat.

  • Margrete
   Haha, nå måtte jeg le… Alt du må høre, Eirin ? Synes det var en veldig god idé å ta bilde av det! Da ser man mye lettere hvor mye man skal ha av hver sort ? Jeg gleder meg til å prøve oppskriftene!

   PS: Spiser du det som blir igjen i juicemaskinen ved siden av? Sånn sett er det mye bedre å lage smoothie, fordi da får man utnyttet alle ingrediensene fullt ut.

   • Eirin Kristiansen
    Takk, Margrete! 🙂 Det er godt å høre at jeg ikke er alene om å foretrekke bilder av oppskriften. Når det kommer til restene som blir igjen i juicemaskinen så fryser jeg det ned og bruker det til smoothies eller grønnsakspuré til middag ved en senere anledning. Får vondt i magen om jeg kaster det, er jo så mye fiber og næring i restene!! Riktig god helg <3

 • hanne
  Takk for juicetips <3

 • Marianne
  Hei Eirin, eg er ein fast leser og digger stilen din og utseende ditt.
  Har flere ganger prøvd å få til samme hårfarge som deg, men klare det ikke. Hvilke farger er det du bruker og hvilken metode? ?

  • Eirin Kristiansen
   Hei Marianne! Det er min naturlige hårfarge, så det er nok ikke så enkelt å få helt likt. Jeg striper det med vanlig bleking, ettervekst gang for gang på hette 🙂 Klem!

Comments are closed.