Spring outerwear

adlinks 1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 7. HER  8. HER  9. HER 10. HER 11. HER


· Some of my personal favs’ ·

Det er enda godt vinter og selv om jeg skal innrømme at jeg er en av dem som rynker litt på nesen når jeg ser at butikkene forhaster seg til ny sesong før vi omtrent har gått inn i en annen, har jeg likevel plukket ut litt yttertøy for vårsesongen. Det er alltid greit å være forberedt å tenke litt på hvilke investeringer man vil gjøre når det kommer til både jakker og skotøy, spesielt når det begynner å bli litt mildere ute. Eller kanskje du allerede har klassikere i skapet fra i fjor allerede? Her er uansett litt inspirasjon og mine utvalgte favoritter. Ønsker dere en fortsatt god kveld ♥

Previous Post
Next Post

10 thoughts on “Spring outerwear

 • Susanne casandra
  Her var det mye fint Eirin ?Takk får at du gir oss tips og inspirasjon ?

  • Eirin Kristiansen
   Takk selv, Susanne Casandra 🙂 Og takk for at du alltid legger igjen så koselige kommentarer her inne!

 • Alma Rye
  Hvor blir det av deg og Cath sine videoer? 1mnd siden sist? digget de jo!!

  • Eirin Kristiansen
   Det er travle tider da jeg er midt i ferdigstillese av et stort prosjekt som har deadline i morgen. Vi er snart tilbake når tiden strekker til 🙂 Som vi sa i første episode så vil det aldri bli noen faste utleggelser av videoer, men når vi får tid og lyst. Det skal være et gøy prosjekt, ikke noe vi føler vi må gjøre bare fordi vi må 🙂 Vi gleder oss til å komme i gang igjen!

 • Line
  Hei Eirin:)
  Viktig å holde det man sier.
  Du sa du skulle legge ut Eirin tipser innlegg+
  Oppskrift på de grønne juicene du snappet om. Tror det var i helgen.

  • Eirin Kristiansen
   Hei Line! Beklager så mye for at Eirin Tipser ble forskjøvet en dag. Det er på vei – noe kom dessverre i veien i går kveld, men heldigvis er det sjelden jeg ikke holder ting jeg lover her inne. Noen ganger kommer viktigere ting opp som må prioriteres. Jeg har aldri lovet å dele juicene jeg snappet i helgen her inne til noe bestemt tidspunkt. Det er en feil 🙂

 • Sofie
  Hei! Bare lurte på hvilken rettetang du bruker? Husker du skrev et innlegg om mast en gang, og jeg vurderer å kjøpe den nå 🙂 bruker du den enda og er du fornøyd?

  • Eirin Kristiansen
   Hei Sofie! Jeg bruker Cloud Nine 🙂 Er veldig fornøyd med den og har brukt den fast i flere år! Synes den er bedre enn Mast. Klem

 • Åh, så mye fint!

Comments are closed.