Innlegget inneholder adlink

Homewear

Morning kisses with my little bogey

Homewear

Yes.. I do love my morning coffee!

Hahaa.. Jeg vet ikke helt hvordan jeg skal forsvare denne looken med annet enn at jeg er veldig glad i barnslige og morsomme koseklær på hjemmefronten! Dere skulle bare visst hvor mye rart som befinner seg i pysjamas-skapet på soverommet (ja, jeg har et eget skap for det…) Siste innskudd er denne latterlig søte morgenkåpen som jeg føler skriker meg – jeg er som dere vet veldig glad i morgenkaffen min, så hva passer vel bedre enn en rosa morgenkåpen dekket i kaffe og hjerter? Den får i hvert fall meg til å smile på morgenkvisten! Garderoben min bugner av svarte og sofistikerte plagg, og da er det ekstra morsomt med noe litt spenstig til hjemme. Jeg må nesten le litt for meg selv når jeg tenker over ansiktsuttrykket til postmannen hver gang jeg åpner døren om morgenen. Han tror sikkert ikke at jeg gjør annet enn å gå rundt i crazy pysjamaser hele dagene..!

Homewear

.. Noen ganger har postmannen rett
 Homewear
...

Bortsett fra at Billy har spist av øret på den ene tøffelen min så har jeg troen på at dette kommer til å bli en veldig fin dag. Kos dere masse hva enn dere har på agendaen, så skrives vi senere! Da kommer blant annet denne ukens «Eirin tipser», så stay tuuuned! Klem fra Billy og meg ♥


Previous Post
Next Post

22 thoughts on “Homewear

 • Kos å daffe rundt i slike herlige klær! 🙂

 • Utrolig søt, vi alle har våre barnslige pysjamaser…haha. Ville bare si at du ser så glad og lykkelig ut! Da sprer du også glede til de rundt deg. Ha en fantastisk dag eirin, du stråler!

  • Eirin Kristiansen
   Åå, så søt du er! Tusen takk for det 🙂 Veldig koselig å høre!

 • Susanne casandra
  Denne morgenkåpen var kjempe fin Og søt ?

 • Du tar så utrolig fine, klare og lyse bilder!
  Jeg ønsker så gjerne at du skal lage et innlegg om hvordan du stiller inn kameraet, hvordan du får så lyse bilder og hvordan du redigerer de!

  Så enormt fine bilder 🙂
  Den pyjamasen så herlig ut, jeg har en god samling jeg også med pyjamaser med forskjellige mønster!

 • Hilde
  Hei Eirin! 🙂
  Jeg husker ikke om du har skrevet om dette før, men du er jo veldig god på rutiner i hverdagen. Jeg selv sliter veldig med søvn for tiden, og å komme meg opp om morgenen. Nå har det kommet snø her jeg bor som hjelper litt, men ellers er det fortsatt mørketid. Dette påvirker meg mye mere enn jeg skulle ønske! Så jeg lurer på om du har noen tips til hvordan jeg skal få snudd dette litt, hvordan gå fra totalt zombie (Ja, det føles sånn..:-P) til en morgenfugl 😀

  Ellers vil jeg bare si at jeg er veldig glad i bloggen din, du skriver veldig godt og er en stor inspirasjon.
  Ha en god dag! 🙂

 • Mari
  Elsker å gå i pysjamas + tøfler selv hjemme!! Hvor er tøflene dine kjøpt? De er SÅ søte <3

  • Eirin Kristiansen
   Hei! Tøflene er kjøpt på Accessorize 🙂

 • katrine
  Så fine bilder! Bestilte nettopp den trench coaten fra Zara som jeg mener du også har. Er du fortsatt like fornøyd med den? Har kun sett et antrekk der den er på.. Har du tips til hvordan den kan styles? Til våren selvfølgelig… litt kaldt nå, men når jeg så jakken også var på salg måtte jeg bare slå til 😀 Den så jo bare såå fin ut på de bildene med bilen din!!

  ha en fin onsdagskveld videre <3

  • Eirin Kristiansen
   Hei Katrine! Jeg er veldig fornøyd med den, men som du sier er det litt kaldt nå så jeg sparer den til våren 😀 Gled deg, den er virkelig fin!

 • Kristina
  Hei! Så utrolig søt pysj! 😀 jeg lurte forresten på når din og cath sin neste video kommer på bloggen? 🙂 og kunne du laget et sminkeinnlegg med hvordan du sminker deg og hvilke produkter du bruker, trenger ikke være video liksom. 🙂 og jeg hadde satt veldig pris på sunne og enkle middagsoppskrifter, trenger litt inspo i matveien hehe.

 • Johanne
  Hihi, så søt! <3

  Hvem tar forresten disse (og liknende) bilder av deg? 🙂

 • Silje
  Hei Eirin! Jeg lurer på en ting angående din fleicher couture jakke. Har veldig lyst på den selv men er fortsatt i tvil om den er verdt så mye som den koster. Hva syntes du selv om jakken??

  • Eirin Kristiansen
   Jeg er syykt fornøyd med jakken, føles som en varm dyne! Spør du meg kunne jeg nesten betalt enda mer for den. En klassiker som varer over flere sesonger 🙂 Klem!

 • Du kler jo alt, haha 😀 Må le av Billy på siste bildet – tittei!

 • Amalie
  Åjjj, 1000 kroner for en morgenkåpe var en fryktelig drøy pris!

  • Eirin Kristiansen
   God kvalitet, og det merkes i forhold til den jeg har fra H&M for å si det slik.. 🙂

 • Linn
  Innlegg som sprudler. 🙂 Du, jeg har lagt merke til at du har en plante i hjørnet. En stor som står i en kurv. Er det en palme? Hvor har du kjøpt kurven, isåfall?

  • Eirin Kristiansen
   Takk, Linn <3 Denne planten er fra Ikea. En av de få jeg har klart å holde i live, hehe 🙂 Klem!

Comments are closed.