Berries & coconut

· Sweet, refreshing & healthy ·

Som dere vet er jeg veldig glad i alt som har med smoothies og juice å gjøre, og om morgenen er det ikke alltid jeg har verken tid eller lyst på en avansert frokost, eller noe som krever tygging i det hele tatt. Da er smoothie midt i blinken! I morges slengte jeg sammen en oppskrift av det jeg hadde i farten, og planen var absolutt ikke å dokumentere det, men smoothien smakte rett og slett så godt at jeg bare måtte hive meg rundt slik at jeg kunne tipse dere om den også. Ingrediensene er veldig enkle og veldig lite avanserte – dere finner tilfeldigvis alt hos Rema1000!

Berries & coconut

Oppskriften;

1/2 boks kokosmelk
En neve fryst bærblanding
1/2 boks vaniljekesam
1/2 frossen banan
Appelsinjuice

Berries & coconut

Når jeg handler inn bananer hender det ofte at en eller to blir liggende igjen og modner litt for godt. Da hiver jeg dem i fryseren og bruker dem i smoothies ved en annen anledning! Bananer er perfekt til å søte med, og gir deg det lille ekstra givet. I tillegg til ingrediensene over nevner jeg igjen at jeg alltid bruker 1-2 ss Cocoa MCT Olje i smoothiene mine. Rett og slett fordi jeg merker umiddelbar effekt på energinivået etter inntak!

♥♥♥


Previous Post
Next Post

10 thoughts on “Berries & coconut

Comments are closed.