A special love affair

A special love affair

A special love affair

A special love affair

W e e k e n d

God lørdagsmorgen! Helt fra jeg var liten har jeg alltid hatt et helt spesielt forhold til lørdager – nesten som en kjærlighetsaffære. Dette har alltid vært en dag jeg har gledet meg til gjennom hele uken, fordi jeg forbinder den med fri, kos og moro. Slik håper jeg det fortsetter i alle år, for det er virkelig en god følelse når denne helgedagen først banker på døren. I dag står likevel litt jobb på agendaen, men siden jeg (våger å påstå at jeg) har verdens beste jobb så føles det bare som moro. Jeg skal også møte min kjære Cath over lunsj, og det føles som evigheter siden sist. Det gleder jeg meg til! Kanskje vi får filmet til en ny episode av Eirín & Cath også? Vi får se! Ønsker dere en riktig fin lørdag, må dere kose dere supermasse ♥


Previous Post
Next Post

42 thoughts on “A special love affair

 • Ch
  Hvor er buksen ifra:)?

 • Martine
  Hvor er genseren din fra? Den var helt nydelig! 🙂

 • Gina
  Er akkurat lik, favorittdagen ❤️ Hvor er genseren din fra? Den var superfin! God helg 🙂

 • E
  Hvor er klærne fra ?☺️ ?

  • Eirin Kristiansen
   Buksen er fra Zara og genseren er fra By Malene Birger 🙂

 • Synne
  Så fine jeans! Hvor er de fra? 🙂 Genseren så også utrolig behagelig ut, du har så mye fint!! Ønsker deg en fin helg og spesielt en god lørdag <3

  • Eirin Kristiansen
   Takk Synne! Buksen er fra Zara og genseren er fra By Malene Birger 🙂 God lørdag <3

 • Mie
  Skikkelig kult antrekk!!!!! Hvor er buksa og genseren fra????

  • Eirin Kristiansen
   Takk! Bukse fra Zara og genser fra By Malene Birger 😀

 • Emilie
  Hvilken genser er det? 😀

 • Susanne casandra
  Da er vi to, elsker også lørdager 🙂
  Kos deg på lunsj, håper dere får filmet en ny episode , er så gøy å se . 🙂
  Ha en fin lørdag
  Klem

 • Henriette
  Hvilken brillebutikk kjøpte du Celine brillene dine? Altså ikke solbrillene, men de andre 🙂 Og er det lese/jobbebriller? Synes de var så klassiske og fine, og må nå begynne å bruke briller hver dag.. :/

  • Eirin Kristiansen
   Hei Henriette! Jeg kjøpte de på optikeren rett ved Vincci. Husker ikke navnet i farten :/

 • Ella
  Hvor er buksen kjøpt? 🙂

 • Max
  You have very Nice feets 🙂

 • Ida Lindtvedt
  Hvor er denne fantastisk fine genseren fra? 🙂

 • Marielle
  Jeg er en av de mange som lurer på hvordan du tar bildene ovenifra?! Er det du selv som har en måte eller er det noen som gjør det for deg? 😀
  Håper på svar!

 • Andrea
  Hvor er buksa fra?:))

 • Benedikte
  Hei Eirin! Dette er kanskje et litt dumt spørsmål, jeg er ikke blogger og kan veldig lite om foto som spørsmålet bærer preg av haha. Jeg lurer på når du tar sånne bilder ovenfra, og begge hendene er med i bildet hvordan får du det til? Bruker du noe stativ eller er det andre personer som står over deg og tar bilder. Tenker på det hver gang jeg ser du har sånne bilder, syns det er utrolig kult.

  Klem, og håper du har en fab weekend videre! Du er så inspirerende <3

  • Eirin Kristiansen
   Hei Benedikte! Når jeg tar slike bilder får jeg hjelp 🙂 Riktig god helg og takk for fine ord <3 Klem

 • hadde vært fantastisk med en til episode. Ha en flott kveld!

 • Genseren var råfin!

 • Å, så herlige feel-good bilder!!!
  ..og søte Billy 😉 eg har ei maltipoo jente på 3,5mndr og koser meg sånn med ho!!

  Elsker forresten genseren!

 • Juliane
  Utrolig bra bilder <3 imponert

 • Emilie
  Har du link til buksen ? 🙂

 • Lørdag er absolutt ukens beste dag! 🙂 Håper dagen din har vært fin <3

 • Hei Eirin! Jeg lurte bare på om du kanskje kunne ha laget noen «budsjett vs luksus»-innlegg? Synes du har utrolig fin klesstil og skulle gjerne hatt klesskapet ditt, men som VGs-elev og med kun lørdagsjobbing har jeg ikke det store klesbudsjettet. Sikter til både klærne du har og de du linker til fra Nelly osv, som ofte er fra dyrere merker som Malene Birger, Selected Femme osv. Vet selv at det selvfølgelig er lurere å investere i dyrere og varige plagg, men når det kan bety hele månedslønna så er ikke det oppnåelig… Hadde derfor vært kjempefint med inspirasjon og tips til klær som kan være like fine og klassiske selv om de ikke koster skjorta:-) Lang kommentar, men håper du skjønner hva jeg mener 😀
  Klem!

 • Lørdag er best! Søndag derimot, aldri vært min favoritt.. 😉 God helg! Håper du vil sjekke ut bloggen min og mitt innlegg som også ble publisert på Aftenpostens sine sider i går- om kroppspress i mote og bloggeverdenen.
  Del den gjerne med dine!
  Fortsatt goood helg og stor klem til deg fine, Eirin! 🙂

Comments are closed.