100 dagers challenge

· Page 1 of 366 ·

Denne månenden har bydd på mye sukker og lite aktivitet, noe som merkes godt på formen. Jeg tror aldri jeg har «gledet» meg så mye til å komme tilbake til den sunne hverdagen som jeg har gjort de siste ukene, og med tanke på at det er dag 1/366 så synes jeg det er en ypperlig mulighet til å trå ordentlig til! Derfor har jeg sammen med noen venner inngått en 100 dagers challenge som innebærer hundre dager uten hvitt sukker. Jeg har gjort det før og selv om det var hardt de to første ukene brakte det med seg en fantastisk effekt. Jeg ble kvitt sukkeravhengighet, søtsug, fikk mer energi, finere hud, fikk bedre resultaer av trening og kom meg lettere opp om dagene. Dette bare for å nevne noen få av mange fordeler!

100 dagers challenge

Who’s with me?! Bli med da vel! Jeg lover å være flink til å dele sunne og gode oppskrifter med dere, og jeg skal også begynne å dele mer av treningen min under #100dagerschallenge både her og på Instagram. Gjør det dere også, så kan vi motivere hverandre! Neste uke smeller det i gang med kickboksing, styrke og kardio – jeg gleder meg! Noen andre som er motiverte og klare for et sporty 2016? We can do this!!

Previous Post
Next Post

39 thoughts on “100 dagers challenge

 • Maren
  Absolutt!! Men trenger motivasjon og inspirasjon: spesielt på matfronten….

 • Sarahsarah
  Lykke til med 100 dagers challenge! Det var et godt tips og det skal jeg prøve selv også 🙂 Du har veldig fin blogg, jeg er innom bloggen din ofte for å få inspirasjon 🙂 Godt nyttår!

 • Hege
  I år er det skuddår ? 1/366*
  Hihi

 • Madeleine Norrman
  Er 366 dager i året i år 😉 Siden februar har 29 dager i år, blir det skuddår ? Tenkte bare på overskriften din ?

 • Vilde
  Supert! Eller du kan prøve 100 dager uten kjøtt- det hjelper deg OG dyrene, miljøet og mennesker i verden:)

  • Eirin Kristiansen
   Jeg spiser faktisk veldig sjelden kjøtt, så jeg går for sukker 😀

 • Ååå, dette mååå jeg prøve meg på! Merker selv at kroppen min er møkklei sukker, rett og slett. Dessuten har jeg som mål å få inn gode rutiner med morgen-yoga – blir så bra! Dessuten har jeg fått betennelse i magen pga stress, så i 2016 skal jeg smile mer og stresse myyyye mindre! Gleder meg til å titte innom her for mer inspirasjon i 2016!! 😀 Ha en strålende kveld, fine deg <3

  • Eirin Kristiansen
   Da joiner du, Charlotte! 😀 Jeg heier på deg! Klem

 • Stine
  Dette trengre jeg virkelig, blitt litt mye sukker og mat i desember! Gleder meg til tips fra deg?

 • Så herlig, jeg vet ikke om klarer dette med mat i og med at jeg flytter til New York i slutten av mnd, men treningen er jeg fult med på! Hvis jeg husker riktig meldte du deg inn i et treningssenter mens du bodde i New York? Hvor mye kostet det og hvordan var det generelt der? hadde blitt kjempe glad for svar! God nyttår Eirin<3

  • Eirin Kristiansen
   Hei Camilla! Oooh, din heldiggris 🙂 Gled deg! Jeg betalte 250,- i måneden og det fungerte i grunn helt likt som hjemme i Norge. Klem og godt nyttår <3

 • Jeg er med ! Dette trengte jeg 😀

 • Miriam
  Jeg er med!! 🙂 Er så motivert og blir enda mer motivert å se at andre også gjør det 🙂 Jeg bare lurer på om du teller kalorier? Jeg lastet ned en app på tlf for en god stund siden og har ført inn hver eneste matinntak. Føler det har blitt en tvangstanke at jeg må føre inn matinntaket for å ha kontroll..

  • Eirin Kristiansen
   Jeey! Nei, jeg teller ikke kalorier. Jeg gjorde det for noen år tilbake og er veldig glad jeg klarte å slutte med det. Farlig avhengighetsskapende. Det ville jeg prøvd å venne meg av om jeg var deg 🙁 Klem

 • Det vil jeg gjerne være med på, mine nyttårsforsetter er faktisk å begynne å trene mer og spise sunnere:-)

 • Line
  Hei vakre Eirin:)

  Skjønner ikke helt opplegget jeg:(
  Er det sånn at man ikke skal spise eller drikke noe som helst som er søtt? For eksempel Pepsi Max, nutrilett barer, youghurt osv?
  Kan du please fortelle litt hva opplegget går ut på? Vil veldig gjerne være med ?

  • Eirin Kristiansen
   Hei! Det handler i hovedsak om å holde seg unna sukker i form av godteri og åpenbare usunne matvarer som inneholder mye sukker. Klem 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Hei Line! Jo, det handler i hovedsak om å kutte ut godteri og andre usunne matvarer som åpenbart inneholder mye hvitt sukker. Pepsi Max og annet som inneholder søtning istedenfor sukker kutter jeg ikke ut 🙂 Klem

 • Charlotte
  Jeg må bare si det at brynene dine er perfekte! Jeg har lagt merke til at de har blitt mer mørke og tykkere nå enn før. Kan du fortelle hva du gjør med de? 🙂

 • Linn R.
  Jeg er med!! Problemet mitt er at jeg ofte glemmer slike ting…. men satser på at du minner oss på det? 😀 Godt nytt år!! 2016 – let’s kick some ass!!

 • Emilie
  Hei skjønne 🙂 Hvor er Casall jakken fra? Klem

  • Eirin Kristiansen
   Hei Emilie 🙂 Den er fra Zalando! Klem

 • Sophie
  Hei Eirin ? Du er så nydelig ?
  Jeg begynte med sukkerstopp den første, og skal holde på helt til 9 april! Går veldig bra foreløpig, men merker jeg craver smash og kakao ? Men dette skal gå! Sammen er vi sterke ?? Det som har hjulpet meg de første dagene er sukkerfri sjokolade fra cavalier og popcorn.

  • Eirin Kristiansen
   Søte du! Jeg har troen, jeg begynte også første og merker sukker rushet et par ganger ila dagen – men heldigvis blir det bare lettere og lettere for hver dag 😀 We can do this!

 • Aurora
  Jeg skal helt klart være med på challengen!☺️??

 • ida
  Jeg er med?. Kan du blogge mer om kickboksingen? Snuser litt på det selv..

 • Å for en knall ide! Jeg hopper på dette selv! 100 dager uten sukker høres bra ut 🙂

 • Vilde
  Eg er med, men da må du være flink til å legge ut mykje inspirasjon???

 • Tora
  Jeg er med! Akkurat det jeg trengte etter en jul med mye sukker og fet mat 😀

 • Vibeke
  Jeg er med, dette blir bra⭐️⭐️

 • Rikke
  Ja dette blir gøy!? … Og vanskelig, men rett innstilling er vell det som trengs?

 • Susanne
  Hørtes bra ut!! Men hva gjør du med alkohol? Tenker på bursdager, og selv har jeg russetiden foran meg igår. Har du noen tips?:)

  • Eirin Kristiansen
   Jeg drikker så og si aldri alkohol, så det er ikke noe problem for meg å være uten. Hva ønsker du tips til? Om du skal drikke, eller alternativer? 🙂

Comments are closed.