A breath of fresh air

Det er så deilig å være på fjellet, og jeg kjenner at roen og den friske luften virkelig gjør godt for både kropp og sinn. Før det nye året smeller i gang er det deilig med litt avkobling fra alt som heter jobb og sosiale medier, og det føler jeg virkelig at jeg klarer her til fjells. Skuldrene har senket seg og jeg nyter dagene til det fulle! I kveld står pinnekjøtt og feiring med gode venner på agendaen – det blir så bra! Etter noe som føles som evigheter i joggedress og sminkefri ser jeg faktisk frem til å pynte meg litt igjen og bruke tid på det. Huden er i hvert fall strålende fornøyd merker jeg. Kanskje ikke for alt sukkeret som har blitt inntatt i julen (det gleder jeg meg til å ta rotta på forresten), men den har i hvert fall fått puste..!

A breath of fresh air

Ved å bruke de siste dagene i 2015 på å finne roen her på Norefjell kjenner jeg at motivasjonen og inspirasjonen for et nytt og bedre år kommer snikende. Jeg gleder meg til et nytt og spennende år med dere! Det kommer til å bli helt fantastisk, og jeg gleder meg til å dele flere inspirerende prosjekter med dere gjennom året. 2015 har vært en fryd, og jeg setter enormt stor pris på at dere følger meg her inne. Det skal dere vite ♥

A breath of fresh air

♥♥♥


Previous Post
Next Post

1 thought on “A breath of fresh air

  • Så fantastisk fint det var der, jeg kjenner at jeg også gjerne skulle hatt litt hvitt vinterlandskap her. Håper du hadde en fin feiring av det nye året – jeg gleder meg til å følge deg videre inn i 2016! Vi setter stor pris på at du deler litt av livet ditt med oss her <3 Kos og klem

Comments are closed.