J u l e s o k k e n

♥ ♥ ♥

Hver jul sover jeg hjemme hos familien, og det kribler alltid like mye i magen når jeg våkner på selveste julaften. Ikke bare har jeg en koselig dag i vente, men hver vår fylte julesokk henger også på dørene og venter – fylt med godteri og underholdning nok til å vare julen ut. Og mens vi snakker om julesokk – gjett om gleden var stor da jeg fant igjen mitt første armbånd fra Tiffany’s som jeg trodde jeg hadde mistet for to år siden! Jeg var så lei meg og hadde egentlig gitt opp kampen om å finne det igjen. Men nei, på selveste julemorgenen dukket det opp i sokken og der har det lagt i over to lange år. Da jeg strakte hånden godt oppi og kjente armbåndet hoppet hjertet mitt over et slag. Helt utrolig! Her snakker vi magisk jul..

Dagene etter julaften står mange julefilmer og programmer på planen, og derfor tenkte jeg å tipse dere om laste appen «TVguiden». Dere som har den fra før – great! Dere som ikke har den – download! I denne får du full oversikt over dine programmer + favorittfilmer, og huker du dem av får du også en påminnelse når alt begynner. Her handler det om å få mest mulig ut av de late dagene og ikke gå glipp av noe som helst! Iiih.. ♥

Previous Post
Next Post

2 thoughts on “J u l e s o k k e n

Comments are closed.