Bildedryss fra julaftenBildedryss fra julaftenBildedryss fra julaftenBildedryss fra julaftenBildedryss fra julaftenBildedryss fra julaftenBildedryss fra julaftenBildedryss fra julaftenBildedryss fra julaftenBildedryss fra julaften

· Merry Christmas ·

Jeg lovet dere et bildedryss fra julaften, og her kommer det! Kvelden var like koselig som alltid, men jeg må innrømme at det er rart hvor godt jeg merker at jeg blir eldre for hvert år som går. Julestemningen blir mer og mer fraværende, tidsklemmen blir sterkere og sterkere, tiden flyr avgårde før man vet ordet av det og vips så var hele julen over igjen.. Det er rart med det! Men på en annen side har jeg blitt flinkere til å verdsette den tiden jeg har med de jeg er glad i, smaksløkene har utviklet seg fra og synes at julemat er helt ok til magisk, og gleden ved egne julegaver har endret seg til en større glede ved å gjøre andre glad istedenfor. Selv om vinteren har vært fraværende, kom likevel julestemningen da hele familien var samlet rundt juletreet. Da tenkte jeg for meg selv, endelig – nå er julen her og skuldrene kan senkes. Det er denne følelsen som er gull verdt hvert år.. ♥

Previous Post
Next Post

15 thoughts on “Bildedryss fra julaften

Comments are closed.