2. juledag

2. juledag

Jeg tipper vi ikke er alene om disse late dagene i julen, men det er akkurat sånn det skal være! Kveldene blir sene med de beste julefilmene på skjermen, tente lys, kos og godt. Morgenene er late og vi drar oss i sengen til langt på dag før julefrokosten blir servert. Dagenes antrekk er ull og strikk fra topp til tå, og varme drikker som gjør godt for kroppen helles nedpå til den store gullmedaljen. Julen er deilig, det er ingen tvil om det! På tirsdag setter jeg kurs mot fjellet for å ringe inn det nye året med fine mennesker. Jeg gleder meg til å spenne skiene fast på føttene igjen!

/ I bet we’re not the only ones enjoying these lazy Christmas days? We stay up all night eating and watching Christmas movies, and the mornings are long and sleepy too. Before we know it we get up and eat breakfast again, and knitted wool is the only fabric I wear these days. I love Christmas, It’s the best time of the year! On Tuesday I’m heading to the mountains to celebrate New Years, and I cant wait to go skiing with friends again..

2. juledag

.. I can tell this is Billy’s
favorite holiday too!


Previous Post
Next Post

4 thoughts on “2. juledag

  • Rosalind
    Hei. Har du noen tips til billige fly billetter+hotell til new York? Skal reise i slutten av juni/juli eller august. Hadde vært kjempe kjekt hvis du kunne komme med noen råd, hvis du har ?

    • Eirin Kristiansen
      Hei Rosalind! Jeg har dessverre ingen supre råd. Her handler det mer om flaks for meg, jeg kjøper alltid via finn.no eller Norwegian 🙂

  • Men er det mulig å bli søtere, da…..

  • Enig med kommentaren over her! Supersøtt! <3 God jul!

Comments are closed.