MERRY X-MAS

.. It’s the most wonderful time of the year!

Her kommer en litt forsinket julehilsen til kjære dere. Jeg håper dere har storkost dere fra morgen til kveld med god mat, julefilmer, familie og venner. Jeg har stort sett latet meg hele dagen med julesokk og godterier, etterfulgt av en bedre julemiddag og riskrem. Bildedryss kommer i morgen, for nå har jeg nemlig planer om å stupe i kakemennene til mormor å nyte resten av den spesielle kvelden under dynen sammen med familien Griswold med «Hjelp det er Juleferie» på skjermen. Finstasen er av for denne gang, og som vi har kost oss! Håper det gjelder dere også. Klem ♥

MERRY X-MAS

Previous Post
Next Post

4 thoughts on “MERRY X-MAS

 • Lena
  Hvor er det fine og fyldige juletreet kjøpt?:) god jul!

 • bell
  Det gjelder absolutt meg også! Den fineste og koseligste dagen i året, uansett vær og vind 🙂 Vi er stappet fulle av god mat, desserter, godterier, gaver og glede. Enda en minneverdig og deilig familiedag, beste julaften <3 …og det aller beste? Romjulen! Som er fylt av enda mer mat, kaker og familieidyll! Jippi! Gledelig jul, Eirin 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Helt riktig, Bell. Det er så deilig 🙂 God jul til deg og dine <3

Comments are closed.