Yes, weekend!Yes, weekend!Yes, weekend!Yes, weekend!Yes, weekend!

Just the way I prefer my saturday morning..

Mhhmmm.. Natt til lørdag er den første jeg kan huske på lenge hvor jeg har fått mer enn fem timer søvn på puten og fy så godt det gjorde! Jeg følte meg nesten som et nytt menneske når jeg våknet i morges. Jeg sto opp, skylte ansiktet i vann, åpnet dagens pakke i kalenderen (makeup brush cleaner, på tide!!) og spiste en lang og god frokost mens jeg tittet i siste utgave av Bolig Pluss. Herrefred så mye inspirasjon, jeg klør i fingrene til det er min tur til å innrede alt fra scratch igjen! Frokosten ble hjemmelagde knekkebrød med ost, spekeskinke og spirer. Det går i mye av det om dagen! Den faste shotten med Fountain ble også inntatt, men før den kom i kroppen var det en ren «chrime scene» på kjøkkenet. Så dere det på Snapchat? Haha! Er det muuulig å riste flasken med korken av..  Jaja, da kviknet jeg i hvert fall fort til. Nå sitter jeg med brillene på nesen og jobber mens The Ellen Show surrer i bakgrunnen. Ordentlig koselørdag! I kveld kommer nærmere 10 venner på taco, så snart står handling for tur. God lørdag ♥

Mhhmmmm.. This is the first night in a long time where I’ve gotten more than five hours of sleep and it feels sooo good. I almost feel like a new person! Haha.. When I woke up this morning I first washed my face and opened todays package in the christmas calendar that my mom made for me (I got a makeup brush cleaner, about time!) Afterwards I had a long breakfast while I was enjoying the new edition of the magazine «Bolig Pluss». It’s so inspiring and I barely can’t wait to move into my new apartment and do everything from scratch when it comes to interior. It’s so much fun! ..But back to the breakfast. Omg! Did you see what happened on Snapchat? (EirinK) I forgot to close the cap on the Fountain Oil before I was shaking it so the kitchen literally looked like a chrime scene. Haha! So typical of me.. Well, enjoy your saturday sweeties! Hope it treats you good.. ♥

Previous Post
Next Post

33 thoughts on “Yes, weekend!

 • Jen
  Kjempefin kobber julekule og juletrær på tv benken! Hvor er de fra?

  • Eirin Kristiansen
   Julekulen fikk jeg fra utstilling hos gamle jobben, den har dessverre aldri vært til salgs 🙁 Men juletrærne er fra Illum! Klem

 • Oda
  Åh, det hørtes deilig ut 🙂 Helgemorgener er noe av det fineste jeg vet, tror jeg. Hva heter du på snapchat? Kos deg masse i kveld!

  • Eirin Kristiansen
   Såå enig! Jeg heter EirinK 🙂 Takk det samme til deg, Oda <3

 • Maren
  Blir alltid så glad av å klikke meg inn her. <3 God bless you, as!

 • Maria
  Hei Eirin! Elsker bloggen din – du er så inspirerende <3

  Lurte på hvor du har kjøpt de fine glassene?

  Ha en super lørdag! Klem

 • Sara W
  Hei fineste du. Jeg vil bare si hjertelig tusen takk for at du gir meg så mye glede gjennom bloggen din, selv om jeg kommenterer sjelden. Jeg må prøve og bli flinkere til å kommentere bloggen din, for jeg er så takknemlig for at du gir meg glede selv om jeg har utfordringer i hverdagen. Du virker som en fantastisk jente! Jeg leser bloggen din hver eneste dag, fordi det gir meg glede uansett hvordan humøret mitt er<3 Ønsker deg en riktig god dag i dag. Storklem fra meg

  • Eirin Kristiansen
   Ååå! Tusen hjertelig takk. Så søt og god du er 🙂 Setter enormt stor pris på at du legger igjen en kommentar til meg <3

 • Hvor har du kjøpt den snowgloben du har på TV-benken din? 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Den fikk jeg fra utstillingen i en klesbutikk jeg jobbet i for noen år siden 🙂 Dessverre ikke til salgs.

 • Malin
  Hey! Vet du hvor den svarte skjorten du hadde på sist episode av «Eirin & Cath» er fra? 🙂

 • Amalie
  Så deg på Volt på Sundt i dag! Hadde mørkebrun leppestift og høy hestehale 🙂 Ville si hei, men er nok litt pysete 🙂 Du er forresten helskjønn <3

  • Eirin Kristiansen
   Jeg husker deg! Du var så pen tenkte jeg, haha 😀 Neste gang må du si hei. Jeg synes bare det er superkoselig! Klem <3

   • Amalie
    Nei, haha, nå rødmer jeg 😀 Lover jeg skal skal si hei neste gang altså! <3

 • Elisabeth
  Hei! Er det mulig å få vite hvor du har kjøpt det fantastisk fine bordet, evt. pris? Du har virkelig sans for interiør! 😉 <3

  • Eirin Kristiansen
   Hei Elisabeth! Det kjøpte jeg hos Bolia 😀 Tusen takk for det!!

 • Victoria
  Tuusen tusen takk for at du sprer så mye glede og inspirasjon i hverdagen. Bloggen din er virkelig en inspirasjon og det gledes hver gang jeg klikker meg inn her ? Du er nydelig!

  • Eirin Kristiansen
   Tusen takk for hyggelig og ikke minst motiverende tilbakemelding! Klem <3

 • Nam, den frokosten må jeg prøve.
  Når flytter du forresten inn i din nye leilighet?

 • Madeleine
  Hvor kjøper man spirer?:)

 • Julie
  Nydelige briller! Hva er modellen?

 • Malin
  Hei! 🙂 Lurte på om du har lagt ut, eller om ikke, kan legge ut en oppskrift til knekkebrødene du har laget? Jeg har så lyst til å prøve å lage noen knekkebrød selv, men vet ikke om noen gode oppskrifter … Ha en fin helg videre! 🙂

 • Stine
  Blir alltid så glad av å være på den her bloggen! Blir også så påvirka av alt det fine du kjøpe haha! Den skinnbukse fra Bikbok hadde æ så lyst på, men va helt utsolgt på nettet. Da fikk æ mamma til å kjøre i hundre og førti til Sandefjord for å se hahha! Fikk mæ en skinnbukse og en genser som æ glede mæ så til å bruke i London og København til jula 🙂

  Louise Angelica nevnte dæ forresten som sin favoritt på minmote.no! Ho e ikke den eneste som har dæ som favoritt innenfor bloggera!

  Ha en herlig og flott uke 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Ååå, så bra du fikk tak i buksen! Jeg fikk også tak i den siste de hadde i butikk, og var helt i hundre 😀 Haha! Måtte inn å se nå etter du skrev, og ble såå glad. Louise Angelicka er jo bare så flott og sjarmerende 🙂 Koselig.. Fin søndag til deg, Stine!

 • Margrete
  Åh, jeg ELSKER Bolig Pluss! Det er så mye inspirasjon i hver eneste utgave!

  • Eirin Kristiansen
   Da er vi to! Fantastisk magasin, så mye inspirasjon å hente 🙂

Comments are closed.