Woke up with a smile on my faceWoke up with a smile on my faceWoke up with a smile on my faceWoke up with a smile on my face

· Tusen takk ·

Julebordet i går var en stor suksess, og jeg storkoste meg med fine mennesker og fantastisk nydelig mat på Mr Bay. Men det var i grunn ikke den største grunnen til at jeg våknet med et stort smil om munnen i morges – det var takket være fineste, snilleste dere! Jeg hadde aldri forestilt meg en så hyggelig respons på gårsdagens innlegg, og da jeg hoppet inn i taxien på vei hjem rimelig sent i natt ble jeg sittende i baksetet i taxien å måpe. Dere er alle så fantastiske, og jeg setter så ubeskrivelig stor pris på akkurat DU som klikker deg inn her hver eneste dag. Hjertet mitt er fylt med varme og glede. Jeg er så glad i dere! Det skal dere vite. Nå sitter jeg på flyet på vei hjem til Bergen igjen med sommerfugler i magen. I kveld blir det family night hvor vi skal pynte pepperkakehusene vi lagde forrige uke. Det blir såå koselig! Riktig god helg, må den bli like bra som dere ♥

Previous Post
Next Post

13 thoughts on “Woke up with a smile on my face

 • H
  Hei Eirin! Du har sikkert fått dette spørsmålet før, men hvordan redigerer du bildene dine?
  Bloggen din er forresten helt super, er innom hver dag 🙂

  Klem

  • Det lurer jeg også på! Synes de er så fine 🙂 Bruker du filter? Kunne du vist oss hvordan du redigerer bildene dine?

  • Eirin Kristiansen
   Hei hei! Jeg redigerer alltid bildene mine i Lightroom 🙂

 • Eileen
  Hei! Såå fint innlegg det forrige, du er amazing! Hvor har du kjøpt den «fluffy» jakken du hadde på snapchat i går?

 • Hilde
  Hei:) du hadde en grå genser og en svart genser igår på snap som såg så gode ut, Kan si hvor de er fra?:)

  • Eirin Kristiansen
   Hei! Den grå er fra Zara og den mørkeblå er fra BikBok 🙂

 • Stine
  Det er akkurat en sånn blogger du er for meg! Jeg trykker meg inn på bloggen din hver eneste dag i mitt litt for hektiske liv om dagen og det er alltid like deilig og jeg blir alltid like inspirert av de små tingene du nevner!!! fortsett!!

 • Utrolig lekre bilder! Så bra at du koste deg på julebord 😀 Skulle egentlig spørre om det samme som H over her. Ville du kanskje laget et innlegg hvor du tipser om forskjellige måter å redigere bilder på? Liker måten du redigerer bildene dine på for tiden! 🙂 God helg! <3

  • Eirin Kristiansen
   Hei Kathrine! Det blir dessverre ikke noe eget innlegg, men jeg redigerer bildene i Lightroom 🙂 Klem

   • Henriette
    Bildene og måten du redigerer på er jo blitt litt av «merkevaren» din. Samme som bildene til Janni Delér, Kenza, Angelica Blick og så videre. Mye av grunnen til at jeg besøker bloggen din og de jeg nevnte er rett og slett bildene, redigeringsmåten og «stagingen». Hvis jeg var deg ville jeg ikke delt «hemmeligheten» bak redigeringen din, for om alle redigerer de på samme måten mister det jo litt av kvaliteten? Fortsett med den supre jobben du gjør med bloggen din! Klem <3

    • Eirin Kristiansen
     Hei Henriette! Ja, når det kommer til redigering ønsker jeg å holde kortene litt tett til brystet. Det er sant som du sier 🙂 Tusen takk <3 Klem

Comments are closed.