O v e r f l a d i s k

Ofte blir jeg litt flau når jeg tenker over hva jeg deler her inne, i frykt for å bli misforstått av dere som leser det jeg leverer. Noen ganger føles alt så overfladisk, og jeg er fullt klar over det. Når jeg skriver et helt innlegg om en trekurv, et nytt servise, en håndkrem, et nytt plagg… Det er jo liksom bare tulleting! Helt fra jeg var liten har jeg alltid vært flink til å sette pris og verdsette selv de minste ting i livet. Jeg blir glad av de rareste ting som kanskje ikke alle tenker over – som lukten av våt asfalt, eller en slukket fyrstikk, en varm kopp te… Noen kjenner seg kanskje igjen, mens andre rynker sikkert på nesen og tenker herregud, det finnes jo så mye annet som er viktigere å ta seg til – k.j.e.d.e.l.i.g! Jeg brenner for så mye mer enn en kopp te, et ulpledd, en cashmeregenser og en god hudkrem. Det skal dere vite. Jeg er så mye mer enn denne bloggen. Jeg engasjerer meg for så mye annet. Men årsaken til at jeg velger å fokusere på selv de minste ting her inne, og dele min lidenskap med dere når det kommer til slikt, er fordi jeg synes det er viktig å kunne trekke seg litt tilbake innimellom når ting blir kaotisk, kanskje litt vanskelig og huske på viktigheten ved selv de minste ting – uansett hvor overfladisk det kan virke. Oppi travle hverdager, økonomiske utfordringer, jobb, kjæreste, venner og familie er det hyggelig å kunne klikke seg inn til et fristed hvor alt av dette blir glemt litt bort for et øyeblikk. Det er en slik blogg jeg ønsker å ha, og det er det jeg ønsker å levere.

Likevel vil jeg at dere skal huske på at jeg er mye mer enn det jeg skriver her inne. Bloggen er ikke bare meg, men den er en del av meg og lidenskapene mine med fokus på de mindre tingene i hverdagen som kan få oss til å føle oss litt bedre oppi alt annet. Det er så viktig og aldri glemme og verdsette seg selv, være takknemlig, å finne glede i selv de minste ting. Jeg håper dere husker på at alt jeg deler her inne er selektiv informasjon. Har jeg en bedriten dag med mensensmerter herfra til evigheten eller er knust av kjærlighetssorg, så er det ikke det jeg ønsker å dele. Det er ikke fordi jeg er svak, og det er ikke bare fordi «enkelte ting bør få holdes privat», men det er fordi jeg mener at om man fokuserer på det negative i hverdagen ved og bokstavelig talt skrive ned utfordringer og problemer svart på hvitt – da blir de der, og de forsvinner mye saktere. Enten går det bra, eller så går det over – driver du og henger deg opp i alt som er vanskelig og kjipt så går det ikke like fort over. Sånn er det bare. Livet er så mye mer enn å kverulere over negative ting. Det er min måte å overkomme nederlag på. Se forbi ting og ta lærdom fra dem istedenfor.

Jeg håper bloggen min kan være et fristed for deg, og inspirerer ikke det jeg skriver så har vi heldigvis mange andre dyktige bloggere der ute som kan ta jobben for meg. Det finnes noe for alle der ute, og det er det så er så fint med bloggverden. Noe for enhver smak. Smil og klem!

O v e r f l a d i s k

♥♥♥


Previous Post
Next Post

73 thoughts on “O v e r f l a d i s k

 • Julie
  Veldig fint skrevet<3

 • Vilde
  Du inspirerer meg i hauger og lass. Gleder meg hver eneste dag til å sette meg ned og lese det du skriver. Du er helt skjønn!

 • Thea
  Takk for dette innlegget <3

 • Mariell
  Godt og FINT skrevet altså 🙂 Stå på 😀 Du er kjempeflink!

 • Betina
  Bloggen din er absolutt på mange måter blitt mitt lille fristed.. Jeg vet alltid at om jeg har hatt en dårlig dag, så kan jeg klikke meg inn her for å få en god dose positivitet og inspirasjon! Og det er utrolig deilig 🙂 Setter stor pris på arbeidet du legger ned i dette her, Eirin <3

 • Lisa
  DU er flott du 🙂

 • Thea
  Så fint skrevet, kjære deg! Elsker bloggen din, og jeg liker at den er et fristed som inspirerer og motiverer. Så, over til et litt overfladisk spørsmål (ironisk nok) – er det lenge siden du kjøpte denne genseren? Finner den ikke i butikkene eller på hm.com, og den er SÅ fin! Og øreringene, hvor er de fra? <3

  • Eirin Kristiansen
   Takk, Thea 🙂 Det gleder meg å høre at det er det for deg! Genseren kjøpte jeg forrige uke hos H&M Lagunen. Da jeg så at den kom i mørk grå også bare måtte jeg ha den! Øreringene er fra Bjørklund. Klem <3

 • Veldig fint innlegg! 🙂

 • Gina
  Jeg har sagt det før, og sier det igjen! Det er en glede å klikke seg inn hos deg 🙂 Det at du tar så nydelige bilder, skriver om enkle hverdagsgleder og overfladiske ting gjør bloggen din gjennomført og enkel å lese. Det er jo nettopp dette om inspirerer, og dette er en ordentlig glad-blogg. Vær så snill å fortsette med det du driver med – du er absolutt en av mine favorittbloggere.

  God torsdag til deg <3

  • Eirin Kristiansen
   Hei Gina! Nå ble jeg glad 🙂 Jeg har ingen planer om å endre skrivestilen på noen som helst måte. Fin torsdag til deg også <3

 • Så fint skrevet, du er virkelig flink! Syns det er deilig at bloggen din er et lite fristed, som å bla i favorittbladet sitt 🙂 Er gøy med bloggere som deler alle sider av livet også, men syns bloggen din er så fin og inspirerende som den er. Du er så flink til å gjøre de minste ting spesielle og fine, og jeg henter så mye inspirasjon og glede her 🙂 Det er en skikkelig positiv og deilig atmosfære her, og syns det er viktig å sette pris på de små tingene, overfladisk eller ikke. Det er ingenting galt i å sette pris på fine ting 🙂 Du er rett og slett helt herlig, og digger forresten at vi får sett en helt annen side av deg i nettserien! Du er utrolig flink til det du gjør, og er veldig gøy å se at du stadig tar bloggen til nye høyder! Har vært en fryd å følge deg det siste året. Stilen din har blitt så fantastisk bra, og det er så gøy å følge deg når det virker som du virkelig har funnet deg selv og har det veldig godt. 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Kjersti! For en deilig kommentar å lese. Nå smiler jeg stort! Det varmer hjertet mitt å høre at bloggen faller sånn i smak hos deg. Håper den fortsetter å gjøre det i lang tid 🙂 Ha en fin kveld <3

 • Kristine
  Dette var et veldig fint innlegg:) Jeg leser kun én blogg, og det er din. Er så godt å komme hjem fra jobb/skole, og bare sette seg ned med bloggen din for å få koblet av, og legge hverdagsproblemer til siden. Jeg digger den «overfladiske» stilen din:) Samtidig har jeg nå lest bloggen din i noen år, og kunne gjerne tenkt meg til å bli litt mer «kjent meg deg», gjennom innlegg der du kanskje skriver litt mer personlig. Trenger absolutt ikke være om negative utfordinger i hverdagen din, men kanskje litt mer om dine meninger om dagsakutelle temaer. Føler jeg kjenner godt til hvilken klesstil og interiørstil du har, men litt lite om hvem du er som person. Det er bare et ønske:) Elsker uansett bloggen din om du fortsetter slik du har gjort:) <3

  • Eirin Kristiansen
   Hei Kristine! Tusen takk for det. Veldig koselig å høre 🙂 Den personlige biten jobber jeg med, men jeg må innrømme at jeg synes det er litt vanskelig. Jeg prøver meg frem så godt jeg kan, og bedre blir det forhåpentligvis. Setter stor pris på tilbakemelding <3 Klem

 • Kristin
  Jeg elsker bloggen din, og gleder meg hver eneste dag til å klikke meg innom! Finner så mye inspirasjon på bloggen din 🙂
  Men til en annen ting – mener på ingen måte at du er dårlig til å svare på kommentarer, men ser det er stilt en del spørsmål i innlegget om den sove-appen, og lurte på om det er en grunn til at du ikke svarer på de, som at du f.eks. sparer til til «you asked, I’m answering»? 🙂

  Fint innlegg, tror du inspirerer en hel haug med mennesker! Klem

  • Eirin Kristiansen
   Tusen takk, Kristin 🙂 Akkurat det innlegget om Sleep Cycle stemmer det at jeg ikke har fått svart på kommentarer enda. Det er på ingen måte med vilje, men da jeg kom hjem fra graderingen i går kveld og skulle sette meg ned med kommentarene på innlegget var jeg rett og slett så utslitt at jeg klappet igjen MacBooken og hoppet til sengs istedenfor. Maktet ikke løfte en finger, haha. Skal prøve å få svart på alt så fort jeg kan 🙂 Klem!

   • Kristin
    Helt i orden, har full forståelse for det 🙂 Var ikke ment som kritikk, har bare spurt om noe der selv, og lurte på om jeg skulle spørre på nytt, eller om jeg skulle vente til det evt. ble tatt med i «you asked, I’m answering» 🙂 Men da fikk vi ordet opp i det, haha! 😀 Du er jo faktisk en av de bloggerne som faktisk svarer og er aktiv i kommentarfeltet med leserne dine, og det er supert (tommel opp)!

    Ha en fin helg når den kommer! 🙂

 • WOW! For et innlegg!! Du er helt rå når det kommer til formidling av tekst og tanker.. Jeg elsker måten du velger å inspirere på, og den lidenskapen og ikke minst dyktigheten du legger i arbeidet med bloggen din… Helt fantastisk! I mine øyne er du overhodet ikke overfladisk, da du viser så mye annet ved deg i tekster som blant annet denne. Takk for at du har laget et fint og koselig fristed her for oss andre! Stor klem 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Tusen takk fantastiske Charlotte, for nok en oppløftende og oppmuntrende kommentar. Det betyr såå mye for meg 🙂 Klem

 • Nora
  Veldig fint skrevet, Eirin! Du formulerer deg virkelig godt! Jeg setter pris på bloggere som deg, og beundrer deg for måten du fremstiller den og deg selv på. Du virker som en godhjerta, jordnær og smart jente. Til tross for innlegg om kurver og pledd (haha!), så synes jeg ikke bloggen din er overfladisk. Du har nemlig en veldig fin balanse mellom innleggene dine, og dermed blir det ikke kjedelig eller monotont etter min smak. Som du sier, så har bloggverdenen noe for enhver smak, og du er absolutt en av mine favoritter. Stå på!

  Klem <3

 • Vanja Lie
  Du er virkelig så god du, tvers igjennom! Digger deg!!

 • Synes dette var veldig fint å lese fine Eirin. Jeg har følt at det har vært overfladisk i noen perioder, men det er lov å være stolt over det man har råd til osv. Så går jo ting i perioder og man har ikke alltid like bra perioder her i livet. Men du er flink og bør være stolt av deg selv 🙂 I midlertid savner jeg sunne middags-tips og treningsglede. Jeg skjønner at kanskje ikke dette er en like stor del av hverdagen din nå som det er vinter og kaldt. Men foreksempel et innlegg om hvordan du holder motivasjonen oppe på treningsfronten hadde vært gøy å lese. Håper du får et fint opphold i Oslo! klem fra Anna Tejera

 • maren
  så fint skrevet, du har en herlig blogg <3 fint fri sted og komme til for å få inspirasjon. Føler også at vi får sett hvor søt og god du er gjennom videobloggene til deg og Cath 😀 også ble vi jo litt kjent med deg gjennom bloggerne, du virker så utrolig skjønn tvers gjennom!

  klem

 • Ingvild Maria
  Må bare fortelle deg at jeg leser bloggen din hver dag, og det har jeg gjort i flere år! ? Du er min favorittblogger, så håper du fortsetter med denne type blogging i lang tid fremover, for du inspirerer så mye! ? Stor klem fra meg! ?

 • Julie
  Du er min nr. 1 inspirasjonsblogg! Liker spesielt antrekk,- og interiørbilder 😀 Takk for at du deler <3

 • katrine
  Veldig fint innlegg, Eirin <3 Jeg kan være ærlig å innrømme at jeg har vært litt kritisk av og til, feks når du skriver om "å finne den perfekte røde, kalde neglelakken" som et to do-punkt… Og at jeg har stusset over lignende ting som du skrev over før. Uansett er jeg veldig glad i bloggen din, så fin og gjennomført! Men ja- ting som den perfekte ullgenseren eller et godt duftlys blir veldig små når en sammenligner det med verdensproblemene og andre ting. Når du skriver dette innlegget blir jeg minnet på at dette er faktisk et fristed for deg, og oss lesere. Et veldig fint fristed også, som jeg setter stor pris på og ofte henter tips fra. Så dette skal jeg ha i bakhodet, og igjen kommer jeg på at dette er jo som et lite magasin som en kan trekke seg tilbake å lese og koble ut hjernen for alt som foregår, samt hente inspirasjon. Du gjør en veldig god jobb! Tusen takk. <3

 • Sana
  Fint innlegg, og dette er fullt forståelig. 🙂 Jeg lurer heller på hvorfor du ikke snakker om «krig og fred, og politikk og sånn»? Ikke at det har noe med rosablogging å gjøre, men i din posisjon har du jo en helt unik mulighet til å gjøre en forskjell. Tenker du mer på å tjene penger (ikke miste lesere pga meninger som ikke faller i god jord hos alle) enn å bidra i samfunnsdebatten, eller føler du bare at det ikke er din oppgave? Helt fair det altså. Men jeg lurer på om det er noe du tenker mye over, og om du bekymrer deg for om du fremstår ignorant? Engasjerer du deg i politikken på privaten?

 • Ingrid
  Helt siden jeg begynte å klikke inn på bloggen din for ett par år siden har jeg blitt så glad i dine innlegg. Det er alltid noe spennende og deilig og man slipper tankene vekk fra skole, jobb, hverdagen osv. Du er så inspirerende og det har vært så gøy å følge deg rundt. Så forsett som du gjør! Du er en enestående blogger som jeg tar meg i å klikke innom flere ganger om dagen, selvom det er for å lese noe gammelt!

 • Oda
  Hei skjønneste Eirin!
  Du oppnår virkelig målet om at bloggen din skal være et fristed. Jeg drømmer meg bort hver gang jeg er innom her, og det er så deilig. Jeg trenger å koble ut av hverdagen i noen minutter, og da passer det alltid å klikke seg inn her. Da får jeg fylt opp med inspirasjon, og ikke minst blir jeg glad av å være her inne. Tusen takk for at du skriver en så fin blogg Eirin.
  Klem <3

 • Carina Sørensen
  Jeg synes du er veldig dyktig, Eirin! Du inspirerer meg hver eneste dag, og det er godt å klikke seg inn et sted hvor du slipper å ta stilling til noe som helst negativt eller utfordrende. Det finnes så mange andre blogger som deler slikt, at en blogg som tar helt avstand fra det, er veldig fint! 🙂 Fortsett med det gode arbeidet!

 • Jeg liker at du deler det «overfladiske». Vi blir eksponert for den «virkelige verden» hvert eneste minutt, hver eneste dag gjennom nyhetsmediene, så da er det deilig å kunne trekke seg tilbake til et slikt fristed og bare nyte de små gleder, selv om det kanskje er overfladisk. Jeg elsker å klikke meg innom bloggen din og finne vakre bilder og hauger med inspirasjon, det er jo det jeg klikker meg inn for! Din blogg er helt klart en av de mest gjennomførte i hele bloggnorge, du er så flink! <3

 • Hanne
  Det var veldig fint skrevet, og jeg synes du satte gode ord på det med bloggen som et fristed! Men du skal vite at bloggen er minst like mye fristed for oss lesere – bloggen din er veldig inspirerende, og det å kunne klikke seg inn å lese om inspirerende ting gjør at jeg som leser også få et fristed og glade tanker <3 jeg sliter litt for tiden, og synes derfor det er fint å lese en inspirerende blogg jeg gleder meg til å se på! Men selvfølgelig, ønsker du å skrive personlige innlegg er jo det også fint for lesere, men det mener jeg er en vurdering du må ta selv ?

 • A
  Eirin, du har blitt flinkere med årene til å vise deg selv også. Jeg har fulgt deg i mange år, og du er så dyktig til å skrive og inspirere. Men som sagt lengre opp, hadde det vært triveligere å blitt bedre kjent med «deg» også! du virker som ei herlig jente, men det hadde vært så mye bedre også om vi kunne fått litt mer eirin inn i bloggen. Du har mye «overfladisk» som inspirerer, men med en hint av personlige innlegg, er bloggen din nærmest perfekt. Det er viktig å påpeke at vi ikke alle har det bra hele tiden, og det tror jeg leserne dine hadde satt pris på å se. Det er ingen skam å ikke ha en bra dag, sånn er det med alle.. og jeg tror du hadde fått et enda sterkere bånd til leserne dine om du delte litt mer angående deg selv og hvordan du også har det! Meninger er også helt perfekt! Stå på Eirin! du skriver en strålende fin blogg, som jeg nyter å klikke meg inn på!

 • Synne
  Åå, så fint innlegg 🙂 Må si at jeg bruker bloggen din som ett fristed hver dag og gleder meg til pause i eksamenslesingen da jeg kan gå inn her å koble av med noe jeg samenligner med et ordentlig mote- og livsstilsblad, som min mote eller det nye 🙂 Du er kjempeflink og ikke minst inspirerende og om jeg trenger å lese om noe `dypere` eller `viktigere` går jeg inn på VG eller Aftenposten, det er en plass for alt!

  Stå på videre, du er virkelig dyktig i det du driver med 🙂
  Heier på deg! Klem 🙂

 • Martine
  Det du ønsker å oppnå og levere er akkuratt det du får til også! <3 Jeg klikker meg innom bloggen din daglig og blir alltid så inspirert og blir rett og slett skikkelig positiv og glad! Du oser av positivitet og er fantastisk og for en gang skyld lese en blogg som ikke klager og påpeker alle negative sider med ting, men som verdsetter de små og positive tingene<3
  Tusen takk!

 • Ida
  Du inspirerer veldig, fortsett med det. Er veldig godt med litt variasjon fra andre typiske «rosabloggeren» også som legger ut mye mer om privatlivet? Stå på videre, du er kjempe flink

 • Astrid Hanssen
  Flott innlegg! <3

  Forresten, har du sett denne?
  https://www.youtube.com/watch?v=P9cEeWF16C4&list=WL&index=46
  Du må se ved ca 1:10

 • Thea
  Kjempe fint innlegg, Eirin! Elsker måten du velger å blogge på og håper du fortsetter med dette. Jeg finner deg veldig inspirerende og slapper godt av når jeg leser bloggen din. Du ønsker at bloggen din skal være et fristed, og det er den hvertfall blitt for meg, så ville bare si tusen takk <3
  Klem

 • Kelleren
  Du er helt RÅ!

 • Ida
  Du er så fantastisk Eirin! Og det er alltid så fint å klikke seg innom bloggen din! Virkelig en hverdagsglede! Og overfladisk er du ikke! Du er jo så mye mer enn bloggen din, og jeg ser på deg som en veldig inspirerende jente med utrolig mye å by på. Du gir meg så mange tips og sprer så mye positivitet. Aldri tvil på bloggstilen din, du har en super balanse, og fremstår overhodet ikke som overlegen 🙂 må også si at jeg synes du står fram med fantastiske verdier og er et flott forbilde! Elsker innleggene dine, også synes jeg det er ekstra gøy å få sett litt mer av deg på videobloggene du lager med Cath❤️

 • rakel
  you go girl!

 • Sofie
  Så fint innlegg, Eirin! Tror de fleste av oss skjønner at du er mye mer enn det du formidler på bloggen når det kommer til meninger/følelser/opplevelser osv. Likevel er det så flott med en reality check inni mellom, der man både minner seg selv og leserne om hva bloggen betyr!

  For meg er bloggen din blitt et fristed fra statsvitenskap-studiene, nyheter og generelt nedturer i hverdagen, og jeg håper du ser hvor mye du kan bety for folk, selv om du ikke skriver om de «store» tingene her inne. Fortsett å gjøre det på din måte! Klem.

 • Amen, Eirin! Jeg er helt enig i hva du skriver, og jeg kjenner meg godt igjen. Selvom man skriver om mote, skjønnhet og livsstil (lidenskapen sin), er man ikke nødvendigvis «dum» og lite jordnær. Selvom du skriver om et pledd, et duftlys eller et sminketips, har jeg aldri oppfattet deg som som annet en reflektert, kunnskapsrik og blid! Keep doing what you love – du er rå, og ikke minst fantastisk inspirerende!

 • Christina
  Jeg elsker bloggen din! Temaene som går igjen er med på å gjøre den til en egen nisje, og sånn skiller man seg ut! Ønsker meg flere outfit-innlegg, du har så mye fint og så tøff stil! Stå på ?

 • Victoria
  Hei, Eirin!
  Jeg vil at du skal vite at bloggen din er kjempe fin. Et sted jeg kan gjemme meg bort i noen minutter og bare bli inspirert. Du er en stor inspirasjon. Jeg liker at du holder den litt «overfladisk», det er nettopp det som gjør at jeg gidder å se på bilder og lese.
  Håper du får en kjempe fin helg. Klem 🙂

 • Elise
  Jeg leser kun deg, Cath, Annette og Marie, eneste bloggene med gjennomført god kvalitet og som interesserer meg! Selvfølgelig er det mer bak deg enn duftlys, pledd og fantastiske klær, det stråler faktisk av deg at du er en sterk og bra jente! Jeg elsker også de små tingene i livet, og husker alltid å se opp eller ned der andre kanskje bare ser rett frem. Fortsett å være den du er <3

 • Malin
  Din blogg er mitt fristed. Det vil det alltid være <3 Et godt pust i hverdagen. Alt for mange fokuserer kun på det negative. Du er toppers <3

 • Christine
  Bloggen din er et fristed! Er så mange andre som blogger om konfliktene her i verden, og ja, det er viktig det også. Men er godt å ha en blogg en kan lese som fokuserer på mindre ting, og helt andre ting! Jeg setter stor pris på kaffeinnleggene dine, for de er så koslige! Så når jeg selv drikker kaffe, blir det mer koslig om jeg tenker tilbake på dine kaffeinnlegg 🙂

 • Stine
  <3 <3 < 3 <3
  Du fortjener så mye bra! Dette er faktisk mitt fristed og jeg henter mye mye inspirasjon og motivasjon fra bloggen din, hver eneste dag! Stå på!

 • Heisann!
  Bildene på bloggen din er skikkelig fine, og jeg lurte bare på hvilke redigeringsprogram du bruker? 🙂

 • Julia
  Hei!

  Jeg liker bloggen din veldig godt, men for å være helt ærlig, så tror jeg de fleste syns det er veldig interessant når du skriver litt mer «menneskelig» i blant. Vi kjenner oss mer igjen i det, og vet da at vi gjerne er flere som kan ha en dårlig dag/periode osv. Når alt bare blir rosa og perfekt, er det lett å tenke at folk har et så mye mer spennende og innholdsrikt liv enn seg selv. Nesten litt demotiverende.. Enkelte bloggere skriver jo aldri om motganger, noe jeg syns er utrolig dumt. Syns nesten det mister troverdigheten litt. Selvfølgelig forstår jeg at man ikke nødvendigvis ønsker å blottlegge seg så «offentlig», men dersom man kan fortelle om en litt kjip dag i ny og ne tror jeg nok det bare møter støtte 🙂
  Klem

 • Marie Thorsen
  Du er bare helt rå! Bloggen din er så inspirerende! Finner så mange ideer og inspirasjon her inne! Etter å ha lest bloggen din i flere år må jeg si at jeg ville ha gitt deg en god knip om jeg møtte deg! Du er en vikelig helt fantastisk! PS ^^ kan vel ikke lage en sminkevideo og hårvideo av looken du hadde på julebordet? 🙂

 • Hanne
  Det virker ikke overfladisk! Jeg går alltid innpå bloggen din først, hver dag, og her slapper jeg helt av…✨ tusen takk for en så fin blogg!
  Klem

 • Madelen Y Amundsen
  ÅÅÅ kjære nydelige Eirin du aner ikke hvor mye insprirasjon jeg får av et innlegg om en kopp med kaffe for eksempel. Bloggen din er virkelig mitt fristed hvor jeg på en måtte kose meg med vær ting du skriver om <33 og overfladisk er nok det siste du er. bloggen din er nok bare en liten del av deg og dine interesser <3 🙂 stå på

 • June
  Du er god Eirin! Når jeg har en kjip dag eller jobber med skole i timesvis er det så herlig å klikke innom bloggen din, få litt inspirasjon og tankene over på noe annet en liten stund. Da kan jeg ta meg selv i å tenke: «nå må jeg jobbe på å bli ferdig med protonene, ionebindingene og det galvaniske elementet slik at jeg kan sette meg inn i garderoben og finne morgendagens antrekk. Høres sikkert dumt ut haha, det synes jeg selv også, men det er deilig å ha et slikt sted. Vil bare si at jeg setter stor pris på at du tar deg tid til å dele noe med oss hver dag. Du er virkelig dyktig og jeg er så utrolig imponert over hva du har fått til. Så tusen TAKK til deg! Håper du har det bra, og vi skjønner at det er mer til deg en interiør og klær. Ha en fin dag Eirin 😀

 • Da jeg var på ett ikke så god plass i livet mitt, så var det du som inspirerte meg. Uten deg hadde jeg ikke stått opp om morningene. Jeg får en skikkelig godfølelse av å gå inn på bloggen din, du er noe unikt!

 • v
  Det er det jeg elsker med bloggen din, Eirin. Og det er grunnen til at jeg fortsatt klikker meg inn hver eneste dag, etter flere år. Det er en skikkelig koselig og rolig stemning over hele bloggen din, og jeg blir alltid så inspirert og føler meg så mye bedre når jeg har vært innom her. Det høres så rart ut? Du legger virkelig mye arbeid i dette og det kjennes så godt, du er så utrolig flink!

 • Cecilie
  Du skal vite at du lager en liten boble og et pusterom i hverdagen som er litt mer fritt fra problemer, og det er veldig deilig! Bloggen din er den første jeg sjekker hver dag, nettopp fordi den bidrar med glede og godfølelse inn i min hverdag. Nå har jeg lest bloggen din siden høsten 2012 og koser meg fortsatt med å følge med! Må også bare nevne at du ser fantastisk ut og stråler for tiden??

 • Erle
  Så bra skrevet! Elsker å klikke meg inn på bloggen din, finner alltid så mye inspirasjon!
  Må bare si at jeg elsker «Eirin og Cath» videoene, ler så mye hver gang!

 • Eirin Kristiansen
  Kjære alle. Jeg setter så enormt stor pris på alle de varme, gode kommentarene deres 🙂 Dere er helt nydelige alle sammen og ord blir fattige. Takk for at dere inspirerer meg til å skrive hver dag med de fine tilbakemeldingene deres <3

 • Malena Lorentsen
  DU ER PERFEKT!!❤️ Elsker bloggen din!!!!! Du skriver såå bra, og du gir inspirasjon i hvert eneste innlegg❤️ Du er ikke overfladisk i det hele tatt!

 • Karen
  ååh, fantastiske deg❤️

 • Guri
  Word!

Comments are closed.