annonse

Sees vi på Sartor Storsenter i morgen?

Sees vi på Sartor Storsenter i morgen?

Hvor og når:

Mango (kl. 19.00)
Philippa (kl. 20.00)
Gina Tricot (kl. 21.00)
Lindex (kl. 22.00)

I morgen holder Sartor Storsenter nattåpent og i den anledning stiller jeg i fire av mine favorittbutikker på senteret for å møte dere, samt komme med litt tips og triks innen mote og styles om dere ønsker det! På forhånd har jeg også plukket ut mine favorittplagg fra hver butikk som dere vil finne på egne stativer. Jeg har gledet meg til dette i flere uker nå og har troen på at det kommer til å bli superhyggelig! Det er sjelden jeg gjør slike ting som dette hvor jeg faktisk får møte leserne mine ansikt til ansikt, så derfor gleder jeg meg ekstra mye! Det kribler nesten litt i magen.. Det vil også være en meet & greet klokken 18:30, men ellers er jeg å finne i de nevnte butikkene over. Håper virkelig jeg ser dere der, det blir SÅ gøy! Stor klem ♥

Previous Post
Next Post

10 thoughts on “Sees vi på Sartor Storsenter i morgen?

 • Anne
  Hei Eirin!

  Jeg bare lurte på hvor den fine svarte genseren på mystoryen din fra igår er fra? Jeg så du hadde en skinn tights under eller en skinnbukse.. Vet du hvilken jeg mener? Håper på svar?

 • Karoline
  Hei Eirin!
  For en god stund tilbake viste du en enkel fin gullklokke du hadde kjøpt. Ønsker meg en klokke til jul, og kom plutselig på at det er akkurat en slik jeg ønsker meg! Hvor har du kjøpt den? 🙂
  Klem Karoline <3

  • Eirin Kristiansen
   Hei Karoline! Den får du hos Bjørklund blant annet mener jeg 🙂

 • Em
  Hei!

  Jeg sliter veldig med å komme meg opp om morgenen de dagene jeg ikke har skole kl kvart over åtte. Dette plager meg veldig mye, da jeg har mye jeg skulle gjort og har lyst til, i tillegg til at døgnrytmen blir helt på trynet og jeg får migrene av å sove lenge annenhver dag. Jeg har selvfølgelig på alarmen tidlig, men jeg sover gjennom den og kroppen «lar» meg liksom sove videre siden jeg ikke «må» stå opp, hvis du skjønner! Når jeg må på skolen har jeg ingen problemer med å stå opp, men når jeg ikke må stå opp tidlig klarer jeg det heller ikke. Har du noen tips til dette?

  Dette med søvn er også et problem for meg, jeg blir så utrolig trøtt i løpet av dagen og sovner gjerne på sofaen en time eller to (nesten hver dag!! flaut), men jeg klarer liksom ikke å la være. Utrolig irriterende! Jeg skal til legen og høre om jeg mangler noe, men jeg lurte på om du har noen tips her også?

  Hilsen en som spiser sunt og variert men likevel ikke har energi..

  • Eirin Kristiansen
   Hei! Jeg kunne ønske jeg kunne gi deg noen tips men jeg aner rett og slett ikke. Det kan ha noe med årstiden og lite lys å gjøre, mangel på d-vitaminer.. Jeg ville oppsøkt en lege om jeg var deg. Håper det ordner seg <3

 • Tuva Gjessing Borgheim
  Hei! Så hyggelig 🙂 Er nok mange jenter som er i ekstase nå! Skulle gjerne ha møtt deg men bor i Bærum. Er veldig snilt at du svarer på kommentarer osv. Er noen bloggere som ikke gidder… Hvor er den grå genseren din fra, den du har på bildet? Klem

  • Eirin Kristiansen
   Hei Tuva! Da får vi håpe det dukker opp en annen anledning i Oslo 🙂 Genseren er fra H&M! Klem

 • Abigail
  Hei Eirin !
  Hvor er den beige toppen du har på bilde fra ?

Comments are closed.