Jul i vinduskarmenJul i vinduskarmenJul i vinduskarmen

Jul i vinduskarmen

Hver gang jeg går ned trappene møter blikket mitt vinduet i oppgangen, og jeg fant ut at det ikke kunne stå tomt i desember. Jeg er ikke så glad i masse pyntegjenstander, men litt julepynt og grønt gjør godt. Plutselig ble den ellers så enkle oppgangen litt ekstra fin! Også ekte planter da.. Det gjør meg glad! Jeg gleder meg til sviblene begynner å blomstre. Og når det kommer til den lille «granen» så er forblir det den eneste ekte i hjemme hos meg i år. Jeg har nemlig plastikkjuletre, men klarer liksom ikke helt å sette fingeren på om jeg liker det eller ikke. Ja det er praktisk, men lukten av en ekte gran gir så mye kos og stemning! Vel, den avgjørelsen får jeg lande på til neste år. Da blir det jul i den nye leiligheten og med tanke på at det er helt åpent fra første til andre etasje ønsker jeg meg et skyhøyt tre slik at jeg må sette stjernen på toppen ved hjelp av stige, akkurat som på film! Haha, jeg er helt seriøs og det er nesten det «verste».. Men nei, nå drømmer jeg meg helt bort her jeg sitter. Ha en fin dag og riktig god helg, dere ♥

/ Every time I walk down the stairs I gaze at this window and I decided that I had to do something with it for Christmas. I’m not a fan of having a lot of stuff in my apartment, but I think this ornament turned out to be great! If you didn’t know, «Jul» means «Christmas» in Norwegian. Real plants makes my heart jump, especially the little three! It’s so cute. I don’t have a real christmas tree this year, and I kind of miss the smell of it. This little tree will do! Haha.. Next year I’m hopefully celebrating Christmas in my new apartment, and then I relly want a big tree… Just like in the movies!

Previous Post
Next Post

17 thoughts on “Jul i vinduskarmen

 • Emilie
  Hvor er koppene fra?:)

 • Martha Vadla Nilsen
  Heisann 🙂

  Jeg har sendt deg en mail angående oppdagelse av psykose hos ungdommer. Når unge blir uvanlig tause har de som regel noe å fortelle… Det finnes et hjelpetilbud for dem som sliter, men det er det ikke alle som vet om.

  Vi trenger hjelp til å spre budskapet.

  Håper du vil se på mailen jeg har sendt deg <3 Takk for alt det viktige arbeidet du gjør.

 • Malene Danielsen
  Så nydelig! Enkelt å greit, det liker jeg. Jeg elsker bloggen din og deg, du er en enorm inspirasjonskilde for meg og mange andre! 🙂

  Ha en fin dag du og, og god helg!

  • Eirin Kristiansen
   Enkelt og greit er ofte det beste. Tusen takk, Malene <3 God helg 🙂

 • Så herlig! Elsker det! Ha en riktig god helg Eirin <3

 • Mathea
  Så utrolig fint og kreativt! Hadde sikkert vært fint med en lysende stjerne hengende over, men de tar seg riktig godt ut på egenhånd også 🙂

 • Så smart å bruke koppene til det:)

 • Camilla
  Hei Eirin! Lurer på om du vil si hvilke farge du har på håret? Og hvordan frisøren farger/striper håret ditt? Synes fargen er så fin og vil prøve noe nytt??

  • Eirin Kristiansen
   Hei Camilla! Jeg vet dessverre ikke hva det heter, jeg har bare lowlights og highlights kombo 🙂

   • Camilla
    OK, takk for svar? Kanskje du vil høre med frisøren din neste gang hvis du husker det? Ha en fortsatt fin helg!

 • A
  Veldig fint! Det treet passer godt til skandinavisk og minimalistisk stil. Bare en liten heads up når det gjelder den engelske oversettelsen; «tre» (som i juletre) skrives «tree» på engelsk, ikke «three».

  • Eirin Kristiansen
   Herregud, der gikk det fort i svingene! Takk for rettelsen 😀

 • Du er så flink Eirin 🙂 Jeg er helt klart tilhenger av ekte juletre, det er som du sier – den lukten! Men selvfølgelig er det både praktisk og penger spart med plastikk-tre! 🙂

 • Aina
  Så fint! Er enig i det med lukten av ekte juletre, så jeg vil tipse deg om den nye gavepakken til Voluspa – en av de tre er med granlukt og dufter himmelsk 🙂

Comments are closed.