Innlegget inneholder adlinks
You asked, I'm answering

Hei! Utrolig fin blogg, inspirerende! Lurte bare på hvilke type Céline briller du har her?
– Tusen takk for det! Modellen heter Céline Cathrine Black and Tort/Brown Gradient.

Hei! Har du beltet på utsiden av ponchoen bak også, eller på innsiden? Om du skjønner hva jeg mener..
Synes det er litt vanskelig å få ponchoen til å se bra ut bakfra nemlig. Veldig fin på deg!
– Hei! Jeg har beltet utenpå ponchoen forran, og under bak. Det utgjør en veldig fin fasong på den!

Er det Chelsea boots fra NLY eller har du en link? Hvordan er de på foten? Og hva med størrelse? Klem klem, digger deg!
– Det stemmer at det er Chelsea Boots fra Nelly jeg har på meg. De er normal i størrelsen og veldig gode på foten. Bruker de hele tiden! Klem

You asked, I'm answering

Ååå! Så fine briller, hvilke modell har du??
– Takk! Modellen heter Céline 41379.

Hei Eirin! Hvor er den kule skjorta fra?
– Hei! Den er fra Zara! Kjøpte den i Roma i sommer.

Hvor kan jeg få tak i trillekofferten? Den var råfin!
– Den kan du nå få kjøpt HER hos Nelly. Jeg gleder meg såå mye til å trille den med meg til New York!

You asked, I'm answering

Hvor er de svarte skinnhanskene du bruker for tiden fra?
– De er fra Tiger Of Sweeden, kan kjøpes HER!

Hei Eirin! Jeg har et skinnskjørt liggende i klesskapet mitt som jeg aldri får brukt. Nå til helgen har jeg en perfekt anledning til å bruke det, men jeg aner ikke hva jeg skal bruke som overdel. Synes du har så utrolig fin klesstil, og lurer derfor på hva du ville brukt til skjørtet? Hvilken type overdel?
– Hei! Det kommer jo litt an på hvilken type anledning det er, men personlig elsker jeg å style skinnskjørtet mitt med en oversized strikkegenser som jeg «dytter» litt ned i skjørtet. Med svarte strømpebukser og støvletter eller sneakers synes jeg det blir veldig fint. Klem og lykke til!

Nydelig veske! Vet du om MacBooken passer oppi vesken hvis den ligger inni en mappebeskytter?
– Takk! Jeg har 13 tommers MacBook og den passer perfekt, men med beskyttelse tror jeg ikke du får igjen glidelåsen dessverre.. Da må den såfall være veldig slim!

You asked, I'm answering

Hvilken kamera bruker du? Og hvilke kameralinser?
– Jeg bruker Canon Mark 3 + 85, mm, 50 mm, 35 mm linser fra Canon. 

Hvilke øredobber har du på deg her?
– Jeg har på meg gullringer fra Bjørklund. Bruker dem hver dag!

You asked, I'm answering

Hei Eirin! Hvor har du kjøpt det søte nissekostymet til Billy?
– Det finner du på eBay. De har såå mye stilig, haha!

Jeg har et lite spørsmål. Jeg ble så betatt av det nye sofabordet ditt fra Bolia, og har bestemt meg for å kjøpe et selv til min nye leilighet!
Men så lurte jeg på, hvilken høyde er ditt? Low eller medium?

– Hei på deg! Det jeg har er medium og synes det er en perfekt høyde til sofabord!

You asked, I'm answering

Hvilken type intervaller pleier du å trene?
– Jeg er storfan av gerilja + 4×4 intervaller. Det er som oftest det jeg løper når jeg trener kardio!

Hei! Bare lurte på om tredemøllen din lager mye lyd når du løper intervaller osv?
Tenker i forhold til dem som bor rundt deg. Kunne gjerne tenkt meg en selv, men er vanskelig om det blir mye bråk for naboene.
– Hei! Tredemøllen er veldig lydløs av seg da den har veldig god demping. Og matten demper også støy og vibrasjoner. Har ikke fått noen klager så langt, så krysser fingrene for at det ikke blir noe problem i fremtiden heller! Da får jeg heller løpe på tær, hehe..

På-tredemøllen-med-Casall-001

Hei! Når du sier du trener kickboksing…. Mener du sånn i ring, 2 stk? Eller at man er to stk med puter og hansker? Eller er det noe man gjør alene? Kan du fortelle litt om dette?
– Hei Karianne! På kampsportsenteret jeg trener er vi en gruppe på ca. 7-10 personer som trener med en veldig flink coach. Det blir litt individuell teknikktrening, men vi går også sammen to og to både med og uten sparreputer. Jeg er jo på nybegynnerstadiet, så akkurat nå er det mest fokus på teknikk, styrke og kondisjon. Vi har siden jeg startet i august hatt tre stripetester og i desember blir det gradering til nytt belte. Det blir spennende!

Jeg har et spørsmål angående kaffe. Synes jeg husker at du drikker/drakk nespresso før. Har du byttet til filterkaffe istedenfor, eller drikker du begge deler? Jeg vurderer å kjøpe en nespresso maskin og lurer derfor på om dette er noe du vil anbefale, og hva liker du best av de to nevnte?
– Hei! Jeg bruker bare Moccamaster for tiden. Synes traktet kaffe smaker mye bedre enn kapselkaffe!

You asked, I'm answering

Kunne du endret oppsettet til arkivet ditt? Tar så lang tid å bla tilbake bare noen mnd, da man må trykke en og en mnd tilbake..
– Hei! Jeg har en kalender i sidebaren du kan bruke. Da bare klikker du deg tilbake til den måneden du ønsker. Ellers kan du i linken raskt endre dato til måneden du ønsker ved å endre tallene: https://eirinkristiansen.no/2015/10/31.

Hvor er marmor brettet fra som du har lysene oppi?
– Det er fra Mestergrønn!

You asked, I'm answering

Jeg sliter en del med tørre lepper, og har sett deg skrive om to forskjellige. Lurte på hvilken du anbefaler mest og synes er best av Rosebud Salve Strawberry og Nivea Vitamin Shake med Acai og Wild Apple? Har du eventuelt andre anbefalinger?
– Hei! Jeg bruker kun disse to typene og liker å variere mellom begge. Nivea sin gir et hint av farge, så den bruker jeg når jeg ønsker det. Ellers klarer jeg faktisk ikke skille dem! Har vært favorittene mine i årevis..

Er dette en kort morgenkåpe? Hvor er den fra? Så så deilig ut!
– Hei! Den er lang, fra H&M. Veldig myk og god! Er usikker på om de har den i butikk da den er ett år gammel, men den har vært inne to sesonger så kanskje du er heldig!

You asked, I'm answering

Hei! Synes snølyktene du la ut i går var superfine. Før jeg går til innkjøp av perlesukker, lurer jeg på en ting. Vil ikke sukkeret smelte?
Alternativt kan man kanskje bruke elektriske telys… Uansett, takk for tips!

– Sukkeret smelter ikke noe særlig, personlig synes jeg faktisk at lyktene blir finere og finere for hvert lys man brenner i dem! Da begynner sukkeret sakte men sikkert å ligne mer og mer på is/snø.. Bare hyggelig!

Så koselig laget til! Hva kostet kurven og hvor er det hvite pleddet fra?
– Kurven mener jeg kostet 300,- hos Kid. Teppet er fra H&M Home. Syperfint! Man kan ikke se det på bildene, men det er strikket med glittertråd.

You asked, I'm answering

· Håper dere nyter søndagen! ·


 

Previous Post
Next Post

21 thoughts on “You asked, I’m answering

 • :)
  Kan du lange et innlegg eller en video hvor du viser hvordan du redigerer Instagram bildene dine?

 • Det antrekket du la ut på toppen av innlegget er så fantastisk fint! Elsker virkelig Holzweiler sine skjerf og ponchoer! Håper jeg finner det under juletreet i år.. Hihi!

 • Emeline
  Hei Eirin! Kan du VÆRE så snille å gå inn på Bjørklund sin hjemmeside å se om du kan linke til øredobbene dine? Evt fortelle oss mm og hva de kostet? Jeg bare MÅ ha de 🙂

 • Hei fine Eirin!
  Jeg har et spørsmål: jeg husker du skrev litt om at det spøkte i din gamle leilighet, eller i hvert fall at du hadde noen rare/ekle opplevelser i forhold til det? Også så jeg på snappen din for litt siden at kaffemaskinen din slo seg på av seg selv og Billy stirret veldig på noe «usynlig»? Kan du fortelle mer om dette, jeg synes sånt er så utrolig fascinerende (og ekkelt!) :-O

 • Anonym
  Hei, koselige Eirin! Lurte på hvordan du lager den treningsplanen OG hvordan du har fått tak i den «Healthy Living»-plakat-arket? Håper på svar! (Fikk ikke svar, disse to spørsmålene skulle egentlig gå under innlegget «Slik blir treningsuken min» (noe sånt).

  Klem!

 • Andrea
  Hei! Lurer veldig på hvilken farge du har i Ugg «Coquette»-tøflene dine? Er det «sand» eller «chestnut»?
  Blir glad for svar, elsker bloggen din! ❤️

 • Marte
  Hei Eirin! Lurer på om du kunne svare på dette med hårfargen din og hva den heter eller stripene dine etter du ble mørkere. Så du ikke hadde lagt de inn i den spørsmålrunden hvor du svarer leserne på ting de lurer på 🙂

 • Rebecca
  Hei! Jeg har fulgt bloggen din i flere år, får mye inspirasjon av den 🙂
  En ting jeg lurer på er hvordan du stiller deg til klimautfordringene verden står ovenfor?
  Ha en fin kveld, søte!

 • Er helt forelsket i bloggdesignet ditt! Har du laget det selv?

 • Malin
  Hei! Hvor er sengen din fra? Så veldig fin og god ut 🙂

 • Hanna
  Hei 🙂 Vet du hvilken størrelse øreringene er i? Det er så mange størrelser på Bjørklund, og synes dine er i en fin størrelse 🙂

 • Kristine
  Hei 🙂 Har du lyst å poste din ønskeliste til jul? sliter sånn med å finne ut hva jeg skal ønske med og trenger «inspirasjon» haha

 • Mille
  Hei! Jeg lurte bare på om du kunne begynne å skrive hva du har på deg og hvor det er fra, under bildene dine? Du har så mye fint! Gjerne link til nettsider osv 🙂

 • Mina
  Hvor har du kjøpt brillene? Veldig fine på deg!!!

 • Tina
  Hei! Jeg lurer på om det er en ansiktskrem og evt. en ansiktsmaske du vil anbefale? Helst til en grei pris 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Kiehls sin fuktighetsgivende ansiktsmaske og serum er det jeg bruker for tiden + Kiehl’s overnight moisturizing mask. Heeelt magisk 🙂

 • Malene
  Hei Eirin! 🙂 Jeg lurer på hvilken optiker du har kjøpt lesebrillene dine, altså Céline 41379? Har vært rundt å hørt hos ulike optikere, men finner ingen som selger dem..

  Mvh Malene

 • Malene
  Hvor mange mm er øreringene? Veldig fine!

Comments are closed.