Innlegg skrevet i samarbeid med Goodforme

Make good habits

Det finnes ingen mirakelkurer eller tabletter til god helse. Jeg tror på at man kan få i seg det kroppen trenger gjennom et variert og godt kosthold. Likevel er det ikke alltid like enkelt å dekke alle behov, spesielt ikke i en hektisk hverdag. Dersom man har et ensidig kosthold eller spiser mye ferdigmat eller prosessert mat (det vil si at man ikke lager maten fra grunnen av) så er sjansen stor for at man ikke får tilstrekkelig av de mineraler og vitaminer som kroppen trenger gjennom kostholdet. Først da kan man gjerne begynne å tenke på kosttilskudd. Personlig tar jeg ikke kosttilskudd gjennom hele året, men kun i perioder hvor jeg føler at jeg trenger litt hjelp med å få i meg vitaminene og mineralene kroppen trenger.

Make good habits

· For treningsentusiasten ·

Make good habits

Chili er mitt favorittkosttilskudd når det kommer til trening. Det er gunstig for treningen sin skyld med tanke på at det gir økt energi, setter fart på forbrenningen og demper søtsuget i hverdagen. Det er ingen mirakelkur alene, men kan hjelpe deg litt raskere mot å nå målet ditt.

Make good habits

· … Når det kommer til
prestasjon og konsentrasjon ·

Make good habits

Jobb, partner, venner, trening, penger, handling… Listen er lang og kombinasjonen av disse i en hektisk hverdag er lik stress, frustrasjon og bekymringer. Det sies at Rosenrot gir deg den ekstra given og det lille ekstra overskuddet som får deg i mål. Når jeg har ekstra stressende perioder tar jeg det til syvende og sist for prestasjon og konsentrasjon. Kanskje noe å vurdere om du er student og jobber hardt mot eksamen?..


· Overskudd i hverdagen ·

Make good habits

Grunnen til at Vitamin D kalles «solvitaminet» er at kroppen produserer vitaminet når man blir eksponert for sollys. I Norge er det dog ikke så mange soldager i året og det er dermed en ekstremt stor andel nordmenn som har underskudd på vitamin D. Dette kosttilskuddet innfører jeg fast i kosten min hver høst, og det bidrar blant annet til et bedre humør og et styrket immunforsvar. Tablettene kommer i tyggeform og smaker bringebær.

Make good habits

· Chili, Rosenrot og Vitamin D ·

Når jeg skriver dette innlegget må det nevnes at jeg ikke ønsker å «presse på noen noe som helst» av kosttilskudd. Spiser du sunt godt og variert dekker du trolig behovene dine. Jeg får ofte spørsmål om jeg tar kosttilskudd, og nå vet dere i hvert fall hva jeg foretrekker og hvorfor. Utenom kosttilskuddene som er nevnt i innlegget tar jeg 1 ts Fountain Oil hver morgen, ofte proteinpulver etter endt treningsøkt og Cocosa MCT olje i matretter og smoothies. Ellers er alle produktene over linket til i tekst, og om dere melder dere opp i nyhetsbrevet til Good For Me får dere 100,- i rabatt. Dette var dagens lille helse-prat. Fortsatt god søndag! Titt gjerne innom i kveld for en ny eisode av Eirín og Cath ♥

Previous Post
Next Post

15 thoughts on “Make good habits

 • Vilde
  Hvor er jakken du har på fra ? ?

 • Ingrid
  Hvor er den svarte kåpen på bildet fra? Den var fantastisk fin!

 • Rikke
  Du er så utrolig flink med bildene dine Eirin 🙂 Det hele er så gjennomført

 • Lene
  Ble litt skuffa da jeg fikk boksen og så var det så lite i den.. Greit det er 60 tabletter, men unødvendig at boksen er så stor da :p

 • Lisa Andrea
  Kan du være så snill å svare på hva brillemodellen heter? Og hvor den er fra?

 • Madelen
  Hei Eirin! Får man kjøpt cocosa mct olje i en butikk?

  • Eirin Kristiansen
   Hei Madelen! Regner med du får det hos div. Helsekoster 🙂

 • Tone L
  Hei

  Bare pass på ikke spis for mye D vitamn da ikke skal ha for mye av det i kroppen heller!!!
  Jeg spiste D vitamin og var til kontroll fikk beskjed og slutte spise Dvitaminer da jeg nå hadde altfor mye

  • Eirin Kristiansen
   Hei Tone! Fint med heads up 🙂 Alt med måte. Klem

 • Sarah
  Hvilken modell er de brillene, virkelig fine. Og hvor gamle er de? 🙂

 • :)
  synes der er litt skummelt at du på en måte anbefaler naturmidler som det ikke er gjort grundig forskning på. tenker spesielt på rosenrot som ikke har noen dokumenterte bivirkninger siden det er gjort så lite forskning. Nå kan ikke jeg så mye om dette men ble bare litt nyskjerrig når jeg leste de eventuelle fordelene, nesten litt for godt til å være sant. Jeg bare lurer på om du tenker over eventuelle bivirkninger av de produkter du anbefaler, siden du skjeldent/aldri skriver noe om det…

  ellers synes jeg du er en super blogger, stå på!

  • Eirin Kristiansen
   Hei! Rosenrot har vært brukt mot plager og som oppkvikkende middel i over 3.000 år og er kjent som folkemedisin. Det er gjennomført 180 farmakologiske, kjemiske og kliniske studier som dokumenterer de positive virkningene av rosenrot. Det forskes faktisk ved NTNU gjennom Planteforsk og plantebiosenteret med å avdekke hemmeligheten bak rosenrot og plantens mange bruksområder. Å si at det er et naturmiddel som ikke er gjort grundig forskning på blir derfor litt feil. Er det noe du lurer på så står det nøye beskrivelser til hvert eneste produkt på goodforme sine hjemmesider 🙂 Der finner du nok svar på alt du lurer på, om ikke har de åpen chat hvor du kan stille eventuelle spørsmål om produktene. Takk!

 • Kristine
  Hei! Lurer på hvor bordet ditt er fra, kjempe fint! 🙂

Comments are closed.