På mine lepper

Rosebud Salve Strawberry

Jeg får ofte spørsmål om hva jeg bruker på leppene. En sjelden gang tar jeg på et lett strøk leppestift, men til hverdags er jeg en slave for leppepomader. Jeg har plenty av dem overalt! I bilen, i alle vesker, kjøkkenskuffen, ved vasken på badet, nattbordet.. You get it. En gammel klassiker som jeg elsker er Rosebud Salve. Den med jordbær er en favoritt da den lukter godt, ikke klisser og tilfører langvarig fukt til leppene samtidig som at leppene får en naturlig fin farge og glans. Den omtales faktisk som mirakel på boks! Som dere ser har jeg snart kommet til bunnen på min, igjen

Rosebud har vært en klassiker helt siden 1892 og kan brukes til mye annet enn bare på leppene. Den kan brukes på tørr hud, neglebånd, insektsstikk, sprukne hæler ++.. Det er rett og slett et alt-i-ett produkt! Jeg har også lest at både Leighton Meester, Kate Hudson og Drew Barrymore sverger til den.. Den må jo med andre ord være god når de store stjernene som sikkert har testet all verdens favoriserer den. Dagens tips – Smooch!

Previous Post
Next Post

11 thoughts on “På mine lepper

 • Jeg er også heeelt avhengig av lipsyl, og bruker en hel lipsyl i uka! Haha, det er så sykt dyrt, kjapt regnet bruker jeg rundt 200 kr i mnd på lipsyl! Helt sant ;-0 Men jeg har vært så avhengig i over ti år og klarer bare ikke slutte. MÅ ha noe på leppene hele tiden! Håper helgen din er fin <3 Du er så nydelig Eirin!

  • Eirin Kristiansen
   Wooow! Du er jo faktisk verre enn meg 😀 Haha! Imponerede.. Men kjenner til følelsen av og alltid måtte ha noe på leppene. God helg videre, Kristin <3 Du er god!

 • Astrid Olsen
  Hei 🙂 Lurte på om du hadde noen anbefalinger til resturanter i Bergen? Har ikke funnet noen favoritter enda, går som regel bare på Zupperia eller Fridays.

  • Eirin Kristiansen
   Hei! Jeg er veldig glad i Soya 🙂 Eller China Palace! Mmm..

 • Jeg elsker den! De har den mange forskjellige steder her i USA, så det er enkelt å få tak i den her 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Ja, heldigvis er den lett å få tak i 😀

   • Fint at den også er grei å finne i Norge, visste ikke helt hvordan tilbudet var der… Jeg fant den tilfeldigvis på American Apparel og var veldig glad for at jeg gjorde det 🙂

 • Elisabeth L
  Oooh, jeg sverger til den selv, ikke minst på grunn av jordbær lukta 🙂 absolutt den beste leppepomaden om man ikke liker klissete 🙂

 • Anonym
  Hei, Eirin!

  Hvor får du kjøpt lepomaden da? Er ikke noe vits i å legge ut tips hvis du ikke skriver hvor man får tak i den?

  • Eirin Kristiansen
   Beklager, men jeg tenker at man klarer å tenke seg til hvor man får kjøpt en vanlig, klassik leppomade. Du får kjøpt den på de aller fleste butikker som selger beauty. Vita, Kicks, H&M, Cubus, Div. Apoteker, nettbutikker etc. 🙂

Comments are closed.