Nå kan vinteren kommeNå kan vinteren kommeNå kan vinteren komme

Blanket basket for cold & cozy nights

Jeg er sikkert ikke den eneste som liker å pakke meg inn i tepper om vinteren. Faktisk så har jeg pledd i sofaen året rundt! Her om dagen fikk jeg et spørsmål om hvorfor jeg hadde hele fem pledd i sofaen, og da tok jeg hintet. Her må det endringer til. Så da dro jeg til Kid og kjøpte denne fine kurven flettet i piletre. Den rommer faktisk alle pleddene mine, så nå er det bare til å forsyne seg når vinteren kommer. Jeg kunne heller ikke dy meg da jeg så de vakre julemagasinene i butikkhyllen, så jeg stappet like godt noen i kurven for litt ekstra hygge. Tenk så deilig når vinteren kommer å kunne strekke seg etter et deilig pledd og et magasin som oser av julestemning mens man sipper på varm kakao med krem!..


Previous Post
Next Post

18 thoughts on “Nå kan vinteren komme

 • Anonym
  Jeg sliter en del med tørre lepper, og har sett deg skrive om et par. Lurte på hvilken du anbefaler mest og synes er best av Rosebud Salve Strawberry og Nivea Vitamin Shake med Acai og Wild Apple? Har du eventuelt andre anbefalinger? 🙂

 • Nora
  Så koselig! Hva kostet kurven? 🙂

 • ja
  julegavetips innlegg asap? Må bli fort ferdig med julegåvene og jeg er blank. Kanskje du kan skaffe oss en god rabattkode også, på nelly feks? 🙂

 • Malin
  Åh Eirín, er det nydelige hvite pleddet også fra Kid?? 🙂

 • E
  Hey du <3 – ved du har slidt med dette også, så vil bare sige jeg har lavet et indlæg om at overkomme dårlig selvtillid i gymmet 🙂 Find det her: http://emiliehaaber.com/6-tricks-to-better-confidence-in-the-gym/

 • Ingrid
  Hvor er det hvite teppe fra? 😀

 • Linnea
  Kan du lage et innlegg / en video om hvordan du redigerer bildene dine på insta? De er så sykt fine!

 • Ingrid
  Hei! Jeg går siste året på vgs, og leter utrolig mye etter hva jeg skal gjøre neste år! Har lyst til å være et år i utlandet, og har defor lest gjennom mange innlegg fra da du var i new york, og har derfor noen spm angående reisen din. Håper du kan svare i neste ukens spørsmål 😀
  – Reise du med gateaway college/gogateaway? (Trodde du organiserte det selv, men fant liksom noe om at du hadde reist med dem..)
  -Hvor mye betalte du for de månedene du var der?
  -Fant du leilighet selv, eller hvordan gjorde du det? Og kjente du de du delte leiligheten med fra før?
  Håper veldig på svar, det vil hjelpe meg mye <3

 • Enig! Jeg har tatt et teppe som opprinnelig var kjæresten sitt da vi flyttet sammen, men det er vel blitt «mitt» teppe nå. xD

 • Åh så herlig! 🙂

 • Sine
  Hei! Jeg synes du tar så mye fine bilder til bloggen! Lurte derfor hvilket kamera du bruker og hvilke linser du har til det?

  • Eirin Kristiansen
   Hei Stine! Jeg bruker Canon Mark 3 🙂 Har 85, 50 og 35 mm til det.

 • Kristin
  Hei 🙂

  Vuderer å kjøpe oss Maltipoo, men sliter med å finne oppdretter. Kanskje du har link eller navn til oppdrettere du så på, og der du hentet Billy?

  På forhånd , tuuusen takk for svar 😀

 • Maria
  Jeg får såå gode vibber av å være her inne! Ha en fin mandag 🙂

 • Åå, koselig!

 • Lise-Lotte
  Elsker interiøret ditt og lurer på hvor det helt hvite teppe kommer fra? Den med duskene…..
  Tusen takk! Er så lekkert hos deg

Comments are closed.