annonse

Review of No7 Early Defence

Min erfaring med hudpleieserien

For en måned tilbake skrev jeg dette innlegget om No7 Early Defence Skincare – en spesielt utviklet hudpleieserie for oss som er mellom 20 og 35 år. Da hadde jeg kun fått fingrene i produktene, men jeg hadde enda ikke testet dem ut. Nå på en annen side har jeg brukt produktene fast hver morgen og kveld i en måned, og kjenner meg trygg nok til å skrive et lite review av produktene. Er dere klar? Here goes!

Review of No7 Early Defence

Dagkremen

«Dagkremen med SPH 15 bidrar til forebygging av tidlige aldringstegn og føles svært lett på huden. Det vil si at den er fin som base under makeup, og tetter ikke porene – spesielt egnet til yngre hud. Kremen trekker lett inn i huden og har en veldig ren, mild og behagelig duft.»

Alt i alt vil jeg definitivt si at dagkremen holder som den lover. Huden føles frisk, fuktet og stram! Den fungerer også veldig godt under daglig makeup uten at jeg noen gang har opplevd å bli fet i t-sonen. Jeg kunne kanskje ønsket meg litt mer fukt i den med tanke på årstiden.


Nattkremen

«Nattkremen bidrar blant annet til forebygging av tidlige aldringstegn for ung hud, samtidig som at den reparerer huden etter dagens påkjenninger mens du sover. Ikke glem at nok søvn er det beste våpenet til fin hud. Det sies at en optimal natt med søvn består av 7-8 timer på puten!»

Etter en lang dag suger huden til seg nattkremen som vann i svamp etter grundig rens. Jeg personlig foretrekker en nattkrem som føles fetere og «mektigere» enn dagkremen, og denne blir dessverre litt for beskjeden for meg. Jeg har derfor blandet den med nyperoseolje hver natt, og da har blandingen blitt perfekt for min hud. Dette er jo veldig individuelt da sikkert mange foretrekker den slik som den er – lett på huden.

Review of No7 Early Defence

Øyekremen

«Øyekremen er spesiallaget for den ømfintlige huden rundt øyepartiet, spesielt egnet til yngre hud. Den reduserer synligheten av mørke ringer og eventuelle poser under øynene. Jeg personlig anbefaler å oppbevare den i kjøleskapet. Da føles den ekstra nedkjølende og det liker jeg.»

Øyekremen har overrasket meg veldig positivt. Jeg har påført den hver morgen, og den trekker raskt inn slik at man slipper å vente så lenge før man legger makeup. Linjene under øynene blir betydelig redusert, og concealeren legger seg mye finere gjennom hele dagen. Love this one!

→ Review of No7 Early DefencePssst.. Nå får du 3 for 2 på produktene hos Boots Apotek. ←

Review of No7 Early Defence

· Konklusjon ·

Mitt helhetsinntrykk av denne serien er positivt, men jeg kjenner at jeg kommer til å vente med den til temperaturen stiger litt da jeg får en relativt tørr og sensitiv hud om vinteren som krever mye fukt. Tørr og sensitiv hud går heller ikke hånd i hånd med produkter som inneholder parfyme – det merkes. Ellers synes jeg det er fantastisk at det endelig har kommet en hudpleieserie som tar for seg ung hud og aldring. De aller fleste seriene som tar for seg nettopp dette er jo som dere sikkert vet egnet for dem over 35 år. Har du testet produktene? Hvis ja – hva synes du? Klem!

Previous Post
Next Post

25 thoughts on “Review of No7 Early Defence

 • Elisabeth
  wow, så vakker du var på det nederste bildet! du stråler 🙂

 • ida
  Har du noen andre produkter å anbefale? Jeg har selv tørr og sensitiv hud, spesielt nå på vinteren og har enda ikke funnet noen produkter som jeg har blitt frelst av! Må legge til at du er utrolig vakker, ha en fin dag!

  • Eirin Kristiansen
   Hei Ida! Jeg er veldig glad i Kiehl’s, men jeg føler faktisk ikke at disse gir nok fukt engang akkurat nå. Tror det har med å gjøre at jeg må bli flinkere til å smøre kroppen fra innsiden ved å tilføre mer fet mat (fisk/laks for eksempel) og oljer i kosten. Skal prøve det ut fremover, krysser fingrene for at det gjør susen 🙂

  • Stine
   Prøv merket Origins (finnes hos Kicks) eller Weleda! Kan anbefale Weleda Almond facial oil, særlig til natten. Den er tilpasset sensitiv hud og gir masse god fukt. Fås kjøpt i helsekosten og hos Kicks.

 • Mina
  Hei! Hvilken concealer bruker du under øynene? Sliter med å finne en som ikke striper seg med en gang!

  • Eirin Kristiansen
   Hei Mina! Jeg er veldig glad i YSL Touch Eclat i den lyseste fargen 🙂 Den fungerer også som highlighter.

 • Lisbeth
  Du må være den vakreste personen jeg vet om! Ikke bare vakker, men også utrolig inspirerende. Dette er desidert min favorittblogg og det har den vært i flere år! 😀 Du har alltid noe nytt å komme med og jeg blir alltid inspirert av å lese!
  Håper du har en fantastisk uke! Stor klem<3

 • Maja Kathrine
  Vil bare si at det er helt fantastisk at en det finnes bloggere som blogger om produkter med litt konstruktiv kritikk, og også da gode tips til leserne, i stedet for å bare skrive «bla, bla, kjempebra» til produkter de ikke engang har testet. Føler dessverre at det finnes en del av dem også.. JAja

  • Eirin Kristiansen
   Hei Maja. Det er viktig for meg med ærlige omtaler. Noe jeg ikke kan gå god for kunne aldri falt meg inn å skrive om.. 🙂

 • Caroline
  KUL jakke! Vil du si hvor den er fra? 🙂

 • Sara
  Hei! Jeg sliter også med veldig sensitiv og tørr hud.. Men har funnet den perfekte fuktighetskremen, den er virkelig min life-saver! Veldig naturlig, tykk og god, men trekker samtidig bra inn i huden.
  https://www.apotek1.no/produkter/avene-extremely-rich-compensating-ansiktskrem-50ml-923098p
  Håper det er til hjelp! Klem

 • Maria
  Hei! Hvor har du kjøpt den skjorten du har på deg på bildet?

 • Margrete
  Takk for at du alltid er så ærlig i anbefalingene du gir! Det gir gode og troverdige innsats som man vet man kan stole på 100 %. Ha en fortsatt fin dag!

  • Margrete
   innlegg* :p Det må ha blitt gjort om automatisk…

  • Eirin Kristiansen
   Det skulle bare mangle, Margrete. Det er viktig for meg med ærlige omtaler for å bevare troverdigheten hos dere. Klem!

 • Lene
  Hei Eirin!
  Veldig fin leppestift(?) du har på for tiden! Har du noen favoritter du vil tipse om?
  Ser ut som du har eg slags lilla/grå aktig for tiden! (Hvis ikke jeg tar helt feil da..) Lurer fælt på hvor den er fra såfall?;-) utrolig vakkert!
  Klem!

  • Eirin Kristiansen
   Takk! Her har jeg faktisk ingenting på leppene :O Ellers elsker jeg Nivea sin smoothie lipbalm. Klem!

 • Marie
  Er alltid så koselig å sette seg ned å lese bloggen din, enten med morgenkaffen eller med en tekopp om kvelden, keep up the hard work! Et lite spørsmål, vet du hvilken størrelse du har på de fine gulløreringene som du har på mange bilder? ser ut som en fin størrelse:) klem

  • Eirin Kristiansen
   Hei Marie! Jeg er usikker på mm, men det var den nest minste størrelsen de hadde hos Bjørklund 🙂

 • Jeg har også brukt denne i 1 månd, men valgte å bruke nattkremen både for natt og dag, da jeg også liker mere fuktighet denne tiden av året . Helt grei krem,super for oss som har allergi mot MI?Bra det finnest alternativer?Øyekremen er den supreste

 • Line
  Syns du er flink som lager en så grundig anmeldelse av produkter du prøver. Ser Dagkremen har solfaktor 15, men solfaktor i sminke og andre produkter holder som regel ikke mål, derfor er det viktig å bruke solkrem med høy faktor (30-50) hver dag for å forebygge solskader. Norge ligger på toppen når det kommer til hudkreft, fordi vi har så tynt ozonlag her i Norden. UV-strålene som skader ansiktet er der året rundt, uansett sol, regn, vind eller snø, skyer eller ikke skyer, så jeg håper du fronter solkremen litt ekstra fremover! Solkrem er også den beste anti-agingen som finnes 🙂 (jeg kan personlig gå god for dermalogica solar defense booster SPF50, den er ikke på langt nær så klissete og tjukk som mange andre, så lenge den får trekke godt inn) Ha en riktig fin helg videre:)

Comments are closed.