annonse

Slow mo your skin

Look Younger Longer

En av mange ting jeg elsker med jobben min er at jeg ofte får teste ut de nyeste produktene på markedet. Og enda hyggeligere er det når jeg får klørne i noe jeg virkelig liker, spesielt innen hudpleie. I dag skal jeg introdusere dere for en helt ny serie som jeg virkelig har savnet på markedet. Den heter No7 Early Defence Skincare og er en spesielt utviklet for oss som er mellom 20 og 35 år. Det finnes mange tips til å bevare en ung og spenstig hud – alt fra å drikke nok vann i hverdagen til å unngå soling og bruke solfaktor, selv når det er overskyet. Jeg vil si at jeg er nokså flink, men likevel er det deilig at jeg endelig kan strekke meg etter en hudpleie for ung hud som har fokus på nettopp det å bevare den ung. Jeg har fått høre fra noen at «det er lurt å begynne tidlig» med anti aging produkter, men sannheten er at man helst bør vente til etter fylt 35 fordi det ikke er noe poeng i å stimulere cellefornyelsen på en ung hud som er normal og frisk da den kan bli stresset. Serien jeg nå skal teste består av en dagkrem, nattkrem og øyekrem. Jeg skal nå teste serien og senere dele min erfaring hvor jeg tar for meg eventuelle negative og positive sider ved produktene.

Slow mo your skin

Dagkremen med SPH 15 bidrar til forebygging av tidlige aldringstegn og føles svært lett på huden. Det vil si at den er fin som base under makeup, og tetter ikke porene – spesielt egnet til yngre hud. Kremen trekker lett inn i huden og har en veldig ren, mild og behagelig duft.

Slow mo your skin

Nattkremen bidrar blant annet til forebygging av tidlige aldringstegn for ung hud, samtidig som at den reparerer huden etter dagens påkjenninger mens du sover. Ikke glem at nok søvn er det beste våpenet til fin hud. Det sies at en optimal natt med søvn består av 7-8 timer på puten!

Slow mo your skin

Øyekremen er spesiallaget for den ømfintlige huden rundt øyepartiet, spesielt egnet til yngre hud. Den reduserer synligheten av mørke ringer og eventuelle poser under øynene. Jeg personlig anbefaler å oppbevare den i kjøleskapet. Da føles den ekstra nedkjølende og det liker jeg.

Slow mo your skin

1-2-3

Slow mo your skin

N07 Early Defence serien finner du her hos Boots apotek, og de har i hele oktober 3 for 2 på alle produktene. Ellers må dere følge med på Instagram, for der kan nemlig 5 av dere stikke av med hele serien (totalverdi på 817,-). Høres ikke det bra ut? Nå gleder jeg meg til å teste og komme tilbake til dere om noen uker med en ærlig erfaring etter å ha testet ut produktene ordentlig. Ha en fortsatt fin og avslappende mandag, dere ♥

Slow mo your skin

Previous Post
Next Post

19 thoughts on “Slow mo your skin

 • Josefine
  Hei! Etter å blant annet ha lest på bloggen din at hvetegress er bra, så ga jeg det et forsøk. Tok en liten skje og blandet ut i et glass med vann, som jeg drakk på tom mage. Jeg er overhodet ikke kresen i matveien eller kvier meg for å prøve nye ting, men fyyyy fasikken. De greiene der var ille. Måtte holde meg for nesa, og ha drikke med en heeeelt annen smak (cola, hahah, herregud, for en ironi) ved siden av for å skylle ned. Hvordan klarer du å drikke det? Hr du noen hemmelige tips?

  • Eirin Kristiansen
   Hei Josefine! Haha, nå måtte jeg trekke litt på smilebåndene. Det med hvetegress og supermat generelt er en vanesak. Kunne ikke fordra det før, men nå gjør det meg ikke noe å drikke det rent. Men du kan jo blande det inn i smoothies om det er bedre 🙂 Da merker du ikke noe til smaken. Klem!

 • Alltid deilig å teste nye produkter, selv om jeg stort sett holder meg til favoritten min. Elsker vannglassene, har akkurat samme <3 Håper dagen din blir fin!

 • Ingrid
  Vet du vil sky unna å være for personlig/privat på bloggen. Men kan du skrive flere hverdagslige innlegg? Fortelle litt om dagen din, og ikke minst vise bilder fra dagen? Det er det jeg blir mest inspirert av med deg 🙂 Synes det har vært litt for mye reklame i det siste, noe som vanligvis ikke plager meg når det spes på med hverdagslige innlegg i tillegg. Vil gjerne også se mer av leiligheten og planleggingen av den nye!

  • Eirin Kristiansen
   Hei Ingrid! Det skal jeg notere meg 🙂 Takk for konstruktiv kritikk. Ha en god mandag!

 • Maja
  Hei! Syntes det er veldig morsomt med disse innleggene, da dine anbefalinger før har fått meg til å teste produkter jeg liker!
  Men jeg lurer på hva slags produkter bruker du til resten av kroppen? om du bruker bodylotion for eksempel, og hvor den er i fra!
  Klem

  • Eirin Kristiansen
   Hei Maja! Så hyggelig at du liker innleggene. Jeg liker dem selv også, er spennende å få prøve ut nye ting. Spesielt om de blir favoritter 🙂 Til kroppen er jeg helt forelsket i Decleor sin 1000 Grain Body Exfoliator. Etter dusjen liker jeg å smøre meg inn i Estelle & Thild Body Lotion. Klem!

 • Kristin
  Tenkte jeg bare skulle tipse om Shiseido Ibuki serien som har samme målguppe som produktene du tester. Jeg har selv brukt disse en god stund og har aldri vært så fornøyd med huden min noengang 🙂

 • Eirin
  Elsker bloggen din! Håper du får en fin uke 😀

 • Camilla
  Hvor er glasset fra??

 • Evvi
  Hei 🙂
  Elsker bloggen din. Du inspirerer meg, og jeg gleder meg til å klikke meg innpå hver eneste dag.
  Kan jeg få lov å spørre hvor den fine toalettvesken er fra? Helt nydelig <3
  Ha en fin dag 🙂

 • Evvi
  Hei 🙂
  Elsker bloggen din. Du inspirerer meg, og jeg gleder meg til å klikke meg innpå hver eneste dag.
  Kan jeg få lov å spørre hvor den fine toalettvesken er fra? Helt nydelig <3
  Ha en fin dag 🙂

 • Martine
  Hei!☺️ Har du link til toalettvesken? ❤️

 • martine
  Hei!
  Hvor er får jeg kjøpt toalettmappen? Den var helt nydelig! Elsker bloggen din, du er en kjempe inspirasjon:)

 • martine
  Hei!
  Hvor får jeg kjøpt toalettmappen? Den var helt nydelig! Elsker bloggen din, du er en kjempe inspirasjon:)

 • Ingrid Sele
  Wow, det var et nydelig armbånd! Hvor har du kjøpt det?

Comments are closed.