· Eirín tipser ·

· Eirín tipser ·

En treningsøkt uten pulsklokken min på armen føles ikke optimal. Den har jeg alltid rundt håndleddet, og om den ikke har nok strøm sitter jeg heller og venter på at den skal bli ladet! Ja, for så moro er det faktisk å ha en pulsklokke. Spesielt denne fra Suunto – den beste jeg noen gang har hatt. Fin er den også, det er jo en bonus! Om du trenger treningsmotivasjon burde du definitivt vurdere å skaffe deg en. En knallgod investering!

· Eirín tipser ·

Denne klokken gir deg alt du trenger og enda litt til spør du meg. Klokken er perfekt for deg som liker å være i aktivitet, da den tilbyr en rekke sportsfunksjoner som GPS, måling av distanse og hastighet (løping, svømming, sykling multi-sport), samt planlegging og analysering av selve treningsøkten. Jeg bruker som oftest funksjonene «running» når jeg løper, og «indoor training» når jeg trener styrke innendørs. Personlig ville jeg absolutt investert i det tilhørende pulsbeltet og en brikke til skoen for å måle både puls og steg. Da har du oversikt over absolutt alt!

· Eirín tipser ·

Er det en ting jeg elsker så er det at klokken er ekstremt lett å forstå seg på, til tross for at den har så mange funksjoner. Den har også lang levetid før den må lades, så det er sjelden du kommer på trening og klokken skrur seg av for å si det sånn. Etter endt økt gir den deg en detaljert og nøye beskrivelse av økten – til og med hvor lenge du bør restituere til neste økt! Den kan også stilles inn på norsk, hvilket jeg vet er et hyggelig punkt for mange av dere som har stilt spørsmål om klokken min.. Dere finner den her! Ha en fortsatt fin ettermiddag, dere. Nå står taco på menyen ♥

Previous Post
Next Post

17 thoughts on “· Eirín tipser ·

 • For en fin sports klokke! Har enda ikke fått kjøpt meg det, men nå er det snart på tide:)

 • Guro
  Kunne du skrevet hvordan jeg får stilt inn klokken til norsk? Jeg finner det dessverre ikke ut

 • Vårild
  Den er kjempe fin altså! Kunne veldig gjerne hatt denne, men saken er at selve klokken er alt for stor for meg! Jeg får(dessverre) så utrolig vondt i håndleddet! Jeg elsker at kommentarfeltet ditt har autokorrektur! Dette er så utrolig smart!
  – Vårild:)

  • Eirin Kristiansen
   Årh, det var jo kjedelig. Har du sjekket Polar sine pulsklokker? De er litt mindre 🙂 Klem!

 • Jeg har så utrolig lyst på en pulsklokke, og den der høres veldig bra ut, og ikke minst, ser den bra ut. Haha 🙂 Helt klart på ønskelisten min! <3 Ha en fin kveld 🙂

 • Sviiiindyr da, ble kjempeskuffet da jeg så prisen 🙁

  • Eirin Kristiansen
   Vel, det er en investering. En god investering som varer leeenge 🙂 Spør du meg så er det bedre å kjøpe noe av kvalitet en gang, enn noe som er billig og går i stykker. Det blir fort like dyrt! (Snakker av erfaring med pulsklokke fra Nike..) :/

 • Margrete
  Var dette ukens anbefaling? Altså de tipsene du har begynt å komme med hver tirsdag?

 • Ida
  Du burde kanskje merke innlegget med annonse??

  • Eirin Kristiansen
   Hvorfor? Dette er ikke en annonse … Klokken er kjøpt og betalt fra egen lomme på eget initiativ 😉

 • Hanne
  Hei! Jeg la merke til at klokken som linken var koblet til var merket med HR, er det da en herreklokke? Og er det den modellen du har? Har kjempelyst på en klokke selv 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Hei! Det er en unisex klokke. Det er den som er linket til jeg har 🙂

 • Julia
  Det står på den linken du la i innlegget at den deler treningen med vennene dine, kan man slå det av? Eller er det av, og de mener at man kan dele med venner om man «aktiverer» det? haha, håper du skjønte hva jeg mente.
  Lurer også på om denne klokken teller kalorier?

  • Eirin Kristiansen
   Hei Julia! Absolutt, dette er en funksjon man kan slå av 🙂 Ja, klokken angir også kalorier. Klem!

 • Anette
  Heiii fine deg! Lurte på om du kunne lage et innlegg der du tipser om fjellturer og fine steder å jogge i Bergen?
  Ha en fin dag videre!

Comments are closed.