Today's mood

Oh, sunday.

Da var helgen snart over igjen for denne gang, men vi har fremdeles en hel dag på å hvile ut og lade opp kreftene til mandagen. Søndagen er hellig i mine øyne, og for min del handler den om å forberede både meg selv og hjemmet til en ny uke. Selvpleie, avslapning og husvask stå vanligvis på planen, men i dag blir store deler av rutinen byttet ut med roadtrip hjem igjen til Bergen. Jeg satser på at jeg likevel får litt kveld og ro når jeg kommer hjem før det er på tide å finne puten igjen! Nå har vi pakket og spist hotellfrokost, og siste stopp før hjemreise er hos besteforeldrene mine som bor litt utenfor Egersund på Hellvik. Her har jeg såå mange gode og fine barndomsminner, og det er alltid en fryd å komme tilbake! Nyt søndagen ♥

Previous Post
Next Post

15 thoughts on “Today’s mood

 • Hanne
  Hei! Så koselig at du skal innom Hellvik før du reiser hjem. Der har jeg vokst opp, i nydelige omgivelser! Er det lov å spørre hvem besteforeldrene dine er? Ble så nysgjerrig, hihi. Kos deg masse, og nyt denne herlige søndagen.

 • Katarina
  Lurte på dine aller beste øvelser når det gjelder lår/ben, rompe og mage? 🙂
  God tur hjem igjen!

 • Cecilie
  Hei, du fine <3

  Hvilket redigeringsprogram bruker du her?

  Ha en fin søndag,

  klem!

 • Hvor lager du collagene dine? <3

 • E
  Lyder som en perfekt søndag! Her står den på arbejde og en lille smule Netflix kiggeri 😀

 • Silje
  Så koselig med roadtrip! 🙂 lurte på, hvem er «vi» som du hele tiden skriver? Hvem er du på roadtrip med? Venninne/kjæreste? 🙂

 • Ajla
  Håper helgen din har vært avslappende og fin og at du har kost deg masse! 🙂

 • Margrete
  Du har en kjempefin blogg, Eirin! Veldig gode og varierte innlegg – fortsett med det! Når kommer forresten ukens spørsmål og neste video av deg og Cathrine? Ha en fortsatt god søndag. Klem fra meg!

 • Sara
  Du har en utrolig fin stil og du er en stor inspirasjonskilde! Lurte på om du kunne skrevet litt om bildene dine, hvilket kamera du bruker og hvordan du får de så klare og fine? Jeg er selv glad i å ta bilder, men blir liksom aldri helt fornøyd med kvaliteten 🙂

 • Synne
  Du er så fin på alle måter! Hvordan har du og kjæresten din det? ❤️

 • Karoline Stensrud
  Den kollasjen var superfin! Hvordan lagde du den? 🙂 Er en konkurranse på bloggen min nå hvis du har lyst til å delta 🙂

 • Karolina Hansen
  Hei!! Jeg lurer veldig på om du går på noe studier eller skole? Og hva du gjør i hverdagen din annet enn å blogge og trene. Spennende å høre om du har tenkt til å ta noe utdanning eller om du har noe utdanning 🙂

 • Veldig inspirerande bilder 🙂 Håpe turen heim gjekk fint!

 • Ser og høres ut som du har hatt en koselig helg <3

 • Therese Førland
  Hei nydelige Eirin? Så inspirerende som alltid! Har sagt det før, men må fortelle igjen hvor god inspirasjon jeg får av deg til å gjøre søndager egen-pleie-dag med mye komfy innhold. Og ikke minst se frem mot og gjøre klart til den nye uken. Takk?
  Må bare spørre hvordan du lager så fantastiske moodboard’s? Kjempe stilig?

Comments are closed.