Breathe in the autumn airBreathe in the autumn airBreathe in the autumn airBreathe in the autumn airBreathe in the autumn air

Kåpe: Haust / Strikk: Zara / Skinnbukse: Helmut Lang / Veske: Balenciaga / Sko: HER (adlink)


 Fall in love

Ingenting er som å spasere rundt i bitende kulde men skinnende sol på fine høstdager som i dag. At det er lørdag, koselig stemning og blide smil rundt overalt er som prikken over i’en! Har dere noen gang stoppet opp, trukket inn den crispy luften og rett og slett bare luktet litt på høsten? Det er litt magisk synes jeg. I dag pakket jeg meg inn i en av mine fine høstkåper som jeg var så heldig å få tilsendt av Polhem PR (og Haust) etter at jeg besøkte showroomet deres i forbindelse med stylingen jeg gjorde for Zalando. Jeg falt pladask for kåpen, og det ble tydeligvis lagt merke til. Gleden var stor da den dukket opp på døren! Jeg elsker fargekombinasjonen og at den rommer tykke strikkegensere.. Denne lørdagen har blitt tilbragt i byen med familie, og vi har blant annet tittet litt i butikker og kost oss på café. I morgen er det klart for hjemreise, og det er faktisk litt bittersøtt! Men heldigvis blir det en svipptur innom besteforeldrene mine på veien og det er alltid like koselig. Håper helgen deres har vært tipp topp ♥

Previous Post
Next Post

17 thoughts on “Breathe in the autumn air

 • Du er så flott, altså. Kos deg masse!

 • Utrolig lekker kåpe! Du er nydelig! 🙂 Skjønner presis hva du mener. Været i Bergen i dag har vært helt fantastisk med strålende sol, vakre høstfarger og frisk, kald høstluft. Da må man bare komme seg ut og nyte øyeblikket. Det er lykke det! Ha en fortsatt fin helg 🙂

 • For et nydelig antrekk! Jakken må være den fineste høstkåpen jeg har sett i år! 🙂

 • Kåpa var nyydelig 🙂

 • Helene Espeland
  åå du er så fin! kan jeg spør hvor genseren er fra?:)

 • Du er så utrolig fin på håret nå om dagen! Hva slags produkter bruker du? Og retter du håret hver dag? 🙂 ha en strålende lørdags kveld videre!

 • Helene
  Hei!

  Åh, du stråler like mye som alltid 🙂

  Jeg har noen spørsmål angående kickboxingen du går på.. håper på svar, da jeg har hatt lyst til å starte på det i mange år (hihi).
  – Går du alene?
  – Går du på en kickboxing-klubb der i Bergen?
  – Hvor lenge varer en time?
  – Hvor mye må du betale for å være med?

 • Mari
  Hei! Så nydelig du er! Hvordan redigerer du bildene dine? Synes bildene dine er såå fine!

 • Karen
  Hei! Jeg flyttet til Bergen nå etter sommeren og er på jakt etter en koselig cafe! Ser ut som du ofte er på mange koselige og lurer på om du har noen å anbefale som ikke er de typisk kjedecaféene som starbucks, espresso house osv…

  Elsker bloggen din, Klem!

 • Helene
  Hei, vet du hvor man kan kjøpe denne kåpen? finner den ingen steder på nettet. Den var såå fin:)

 • Joda, kåpa er fin den, men jeg vil ikke anbefale deg å promotere firmaet Haust. Visste du at de bruker ekte pels fra kanin og vaskebjørn? Fra opprettsanlegg i Kina?
  Jeg håper du vil ta dette til etterretning, fine du <3

  Klem

 • M
  Hva heter modellen på vesken din? Den var kjempefin!

 • Kari
  Hei Eirin! Du er den skjønneste jeg vet om! Jeg lurte på en ting. Hvor ofte vasker du håret, og hva gjør du med det de dagene du ikke vasker det? Håret ditt ser alltid så fresht og fint ut. Har selv en uvane med at jeg må vaske det hver dag, men vil gjerne bli kvitt denne vanen, det skader jo sånn på håret! Stor klem

  • Eirin Kristiansen
   Hei Kari! Så god du er <3 De dagene jeg ikke har vasket det setter jeg det ofte opp i enten halv hestehale på toppen, flette eller "dott" 🙂 Klem

 • Gorgeous look Eirin. I love that chunky white jumper!
  xo, Jodie

  http://www.jodiecaughey.com

Comments are closed.