Bringebær og kokossmoothie

God morgen fra Stavanger! Ord kan ikke beskrive hvor herlig det var å komme tilbake til en av mine favorittbyer til strålende sol og fint vær. Roadtrippen gikk også over all forventing, og jeg følte at vi var fremme på et blunk. Da vi kom frem i fire-tiden kikket vi litt rundt i butikker før vi satt oss ned på en urban café og sippet på litt alkoholfritt ingefærøl (har dere smakt det før? Er så godt!). Utover kvelden tok vi turen til familie og der ble vi til nærmere midnatt. Såå koselig å møte dem igjen! Synes vi burde bli flinkere til å dra på besøk til slekten her i Stavanger oftere.

Bringebær og kokossmoothie

Før jeg dro hjemmefra i går trengte jeg litt fuel i magen, og da klinket jeg til med denne friske bringebær og kokossmoothien for andre dag på rad. Oppskriften ble helt tilfeldig til fordi jeg hadde en overmoden banan og en åpnet kartong med kokosmelk stående som jeg ikke ville skulle gå til spille. Så da blandet jeg sammen noen enkle ingredienser, og resultatet ble rett og slett helt magisk. Muligens den beste smoothien jeg har laget! Mmm..

Bringebær og kokossmoothie

· The Recipe ·

Bringebær og kokossmoothie

½ banan
1 håndfull frosne bringebær
En liten håndfull skivede mandler
Tilpass tykkelse med kokosmelk
1 ss MCT olje (kan sløyfes)
Noen dryss kanel

Bringebær og kokossmoothie

Mix it all together!

Bringebær og kokossmoothie

Voila.. Lov meg at dere lager den en dag – dere vil forhåpentligvis ikke angre! Den er sikkert også veldig god å lage tykk slik at man kan spise den i en skål med skje og müsli over.. Det planlegger jeg å gjøre så fort jeg er tilbake i Bergen! Men nå derimot står hotellfrokost for tur, og det er absolutt ikke feil det heller. Den har jeg gledet meg til helt siden jeg sjekket inn på hotellet i går, haha.. Håper dere får en solrik og fin lørdag. Klem ♥

Previous Post
Next Post

23 thoughts on “Bringebær og kokossmoothie

 • Vårild
  Hei! Håper du får en kjempe fin helg i Stavanger! Dessverre er jeg ikke glad i kokos, så må nok ta en annen melk jeg ja! Jeg bare ELSKER hotellfrokost, det er så og si det beste! Jeg og min far var på hotell forrige helg og fy så deilig det er å stå opp og få frokosten uten å lage den!
  – Vårild

  • Eirin Kristiansen
   Arh ja, det er helt herlig! Takk for at du alltid legger igjen så hyggelige kommentarer her inne, Vårild. Setter enormt stor pris på det 🙂 Klem

 • Så kos! Ha en fin dag:-)

 • dennne måå jeg lage.. tror det blir frokosten i dag med müsli, jeg! <3

 • Malene
  Hvem er «vi»? Hvem dro du til Stavanger med? 🙂

 • marie
  Hei! Er du fornøyd med blenderen din fra Kitchenaid? Jeg har den samme som du har vist tidligere på bloggen (husker ikkje i farten hvilket merke), men jeg plages veldig med at det må så utrooolig mye veske til for at det ikke skal oppstå vakum i den! :p Håper du har en fantatisk helg 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Hei! Jeg er knallfornøyd med min. Den er ny 🙂

 • Marthe
  Hvordan reagerer og tenker du når noen åpenlyst kopierer bloggen din?

  • Eirin Kristiansen
   Jeg elsker når folk blir inspirert! Virkelig 🙂 Men når det går over til ren plagiat omtrent så synes jeg det er litt kjipt med tanke på at jeg jobber så hardt for å levere bra stoff..

 • Elin
  Hahaha, den bananen det var kanskje ikke heelt overmoden da? Men du er søt da!

  • Eirin Kristiansen
   Om du leser teksten en gang til så ser du at jeg forklarte hvordan jeg kom på oppskriften, og at jeg har laget den før.. Disse bildene ble tatt i går 😉 Takk!

 • Sara
  Hei flotte Eirín! Vet ikke om du vil svare på dette spørsmålet, men jeg prøver likevel. Bruker du p-stav og har du noen erfaringer med det? Hvilket prevensjonsmiddel ville du ha anbefalt for 16-åringer, da det er litt vanskelig å velge det smarteste? Kos deg i Stavanger! Klem <3

  • Eirin Kristiansen
   Hei Sara! Jeg har alltid gått på Mercilon og er veldig fornøyd med det 🙂 Takk! Klem <3

 • Camilla
  Hei 🙂 Er veldig nysgjerrig på hvilket kamera du bruker til bildene dine på bloggen? Er det fortsatt Olympus PEN EPL-7 ? 🙂 Og er du fornøyd med det ? – Camilla

 • M
  Er du fornøyd med merket Kitchen Aid? Ser at du har kjøkkenmaskin fra samme merket også, og jeg lurte bare på hva som gjorde at du valgte Kitchen Aid sin kjøkkenmaskin fremfor for eksempel Kenwood sin, som tross alt anses som bedre?

 • ser knallgodt ut!!

 • Carina
  Er kitchen aiden god å bruke? Vi har den vanlige kjøkkenmaskina, men har hørt at denne bråker veldig så mamma tør ikke kjøpe den.. Hva synes du om den? Klem <3

  • Eirin Kristiansen
   Hei! Jeg synes den er helt fantastisk. Bråker svært lite synes jeg 🙂

 • Helen
  Så fint glass! Hvor er det fra? 🙂

 • Helene
  Hei, hvor har du kjøpt coveret til din Macbook? ☺

Comments are closed.