
God morgen fra Stavanger! Ord kan ikke beskrive hvor herlig det var å komme tilbake til en av mine favorittbyer til strålende sol og fint vær. Roadtrippen gikk også over all forventing, og jeg følte at vi var fremme på et blunk. Da vi kom frem i fire-tiden kikket vi litt rundt i butikker før vi satt oss ned på en urban café og sippet på litt alkoholfritt ingefærøl (har dere smakt det før? Er så godt!). Utover kvelden tok vi turen til familie og der ble vi til nærmere midnatt. Såå koselig å møte dem igjen! Synes vi burde bli flinkere til å dra på besøk til slekten her i Stavanger oftere.
Før jeg dro hjemmefra i går trengte jeg litt fuel i magen, og da klinket jeg til med denne friske bringebær og kokossmoothien for andre dag på rad. Oppskriften ble helt tilfeldig til fordi jeg hadde en overmoden banan og en åpnet kartong med kokosmelk stående som jeg ikke ville skulle gå til spille. Så da blandet jeg sammen noen enkle ingredienser, og resultatet ble rett og slett helt magisk. Muligens den beste smoothien jeg har laget! Mmm..
· The Recipe ·
½ banan
1 håndfull frosne bringebær
En liten håndfull skivede mandler
Tilpass tykkelse med kokosmelk
1 ss MCT olje (kan sløyfes)
Noen dryss kanel
Mix it all together!

Voila.. Lov meg at dere lager den en dag – dere vil forhåpentligvis ikke angre! Den er sikkert også veldig god å lage tykk slik at man kan spise den i en skål med skje og müsli over.. Det planlegger jeg å gjøre så fort jeg er tilbake i Bergen! Men nå derimot står hotellfrokost for tur, og det er absolutt ikke feil det heller. Den har jeg gledet meg til helt siden jeg sjekket inn på hotellet i går, haha.. Håper dere får en solrik og fin lørdag. Klem ♥
– Vårild